† Ρόμπιν Ουίλιαμς [1951~2014]

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
253483_1280x720.jpg

Η τοπικη αστυνομία αναφερει οτι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ηθοποιός Robin Williams.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για αυτοκτονία.

Last edited by a moderator:

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,451
Ελευσίνα
Αυτη η κατάθλιψη τρώει πολύ κόσμο...

RIP , μεγάλος ηθοποιός ...

Είναι πολύ άτιμο αυτό το πράγμα, και δυστυχώς βασανίζει πολύ κόσμο.

RIP στον αξιολάτρευτο ηθοποιό, η τραγική ειρωνεία για εναν άνθρωπο που σκόρπισε και θα σκορπάει γέλιο να φεύγει απο σκοτεινές σκέψεις

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Κρίμα....συμπαθέστατος (εκτός απο καλός ηθοποιός)

Φαινόταν πάντως ότι κάτι τον "έτρωγε"" (όπως και τον Χόφμαν)....

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,462
Ραφήνα
Αυτη η κατάθλιψη τρώει πολύ κόσμο...

και εγώ νόμιζα ότι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα και οι λόγοι είναι μόνο οικονομικοί. Αλλα μάλλον δεν είναι έτσι.....

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,241
Εκεί ψηλά.....
Moλις ειδα τον τιτλο του νηματος το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στον τραγουδιστη Robbie.....

Και αυτον παντα τον φοβαμαι για τετοια κινηση.....

Ο ηθοποιος ειναι απο αυτους που μας μεγαλωσαν με απειρο γελιο.

Τι καταρα ειναι αυτη ηθοποιοι που μοιρασαν τοση χαρα να παλευουν με την μαστιγα της καταθλιψης.

Ναναι καλα ο ανθρωπος.

Θα τον θυμαμαι παντα για το Goog morning vietnam, dead poet's society, miss doubtfire, Good will hunting, Fisher King αλλα και bicentienal man.

Last edited:

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,464
North by Northeast
και εγώ νόμιζα ότι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα και οι λόγοι είναι μόνο οικονομικοί. Αλλα μάλλον δεν είναι έτσι.....

Μάλλον τότε δεν ξέρεις τι είναι η κατάθλιψη (όπως πολύς κόσμος άλλωστε).
Είχε όμως και οικονομικά προβλήματα, για αυτό έκανε την τηλ. σειρά πέρυσι. Δυστυχώς δεν πέτυχε.

Ναναι καλα ο ανθρωπος.

Θα τον θυμαμαι παντα για το Goog morning vietnam, dead poet's society, miss doubtfire, Good will hunting, Fisher King αλλα και bicentienal man.

Μια χαρά είναι τώρα αυτός εκεί που είναι. Αλίμονο σε μας.

Ευτυχώς μας άφησε τις ταινίες που λες για να γελάει λίγο το χειλάκι μας.

click

AVClub Addicted Member
27 July 2007
2,367
Έχω εκνευριστεί με τα media που τον αναφέρουν ως μεγάλο κωμικό στην είδηση του θανάτου του. Ο Robin Williams δεν ήταν μεγάλος κωμικός αλλά τεράστιος ηθοποιός, έχει παίξει τεράστια ποικιλία από διαφορετικούς ρόλους όλων των ειδών τόσο κωμικούς όσο και δραματικούς, και όλους τους έχει υποστηρίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Καμία σχέση με κωμικούς του Hollywood τύπου Ben Stiller, Adam Sandler, Jim Carrey, Eddie Murphy κλπ. Πάρα πολύ μεγάλη απώλεια!

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,462
Ραφήνα
Μάλλον τότε δεν ξέρεις τι είναι η κατάθλιψη (όπως πολύς κόσμος άλλωστε).

Σίγουρα έχεις ακούσει που λένε ότι η πράξη είναι διαφορετική από την θεωρία. Άρα πιθανόν να μην μπορούμε οι περισσότεροι να το κατανοήσουμε γιατί πολύ απλά το γνωρίζουμε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Μακάρι να ηταν ψέματα…
Κριμα σε αυτόν τον άνθρωπο που όχι μονο ηταν μεγάλος καλλιτέχνης αλλα ηταν και μεγαλος ανθρωπος.
Σαν ηθοποιό δεν τον βαζω σε κανενα διπλα…
Από αλλα βαρύγδουπα ονόματα ηταν ( με τρελαίνει το ηταν) κλάσεις καλύτερης πάστας ηθοποιος αφου μπορούσε να παιξει όλα τα ειδη με την ιδια υψηλή ποιότητα.
Πόσοι ηθοποιοί στην άλλη μερια του ατλαντικού μπορούν να το κανουν αυτό;
Μεγάλη απώλεια για τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο…
Κρίμα, κρίμα, κρίμα…

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,912
Θεσσαλονίκη
Κρίμα, από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του, η παρουσία του σε ταινία και μόνο ήταν λόγος να την δω. R. I. P
Καλό ταξίδι captain, oh captain..

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Καπου πηρε το ματι μου για αυτοκτονια-ασφυξια. Μπας και ηταν απο αυτες τις ασφυξιες που τις προκαλουν για ερωτικες διεγερσεις. ? (οπως δηλαδη πεθανε ο ντειβιντ καρανταιν)

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Από τους ηθοποιούς της καρδιάς μου.
Και ένας από τους λιγοστούς λόγους να δω αμερικανική ταινία.

Ας γελάει με την καρδιά του εκεί που ειναι.