Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Απάντηση: Βρέθηκε νεκρός ο Robin Williams
Μεγάλο κρίμα, ένας σπουδαίος ηθοποιός έφυγε! Καλό του ταξίδι...
Μεγάλο κρίμα, ένας σπουδαίος ηθοποιός έφυγε! Καλό του ταξίδι...
Ένας δυνατός χαρακτήρας πιθανόν για να την ξεπεράσει θα μπορούσε να πει, κάνω μία νέα αρχή στην ζωή μου, φεύγω πάω κάπου αλλού για νέες εμπειρίες και διαγράφω το καταθλιπτικό παρελθόν μου. Ο διάσημος δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί είναι παντού αναγνωρίσιμος.
Δυστυχως δε μπορει να το κανει κανεις αυτό, ειναι πάθηση, οπως λέμε πχ διαβήτης. Δε μπορείς μια μέρα να πεις δεν έχω διαβήτη και προχωρώ!
Ναι φαντάζομαι δεν αλλάζει η κατάσταση από την μία μέρα στην άλλη, απλά έχοντας δει παραδείγματα ανθρώπων στον κύκλο μου που το ξεπέρασαν, βασικά αυτό που έκαναν και με την ιατρική βοήθεια παράλληλα ήταν βασικά να αναθεωρήσουν τον τρόπο ζωής τους.
Χωρίς να αναφέρομαι στον συμπαθέστατο robin williams θα πω ότι η κατάθλιψη θερίζει στις μέρες μας γιατί ο άνθρωπος έχει απομακρυνθεί από το Θεό.
Το χρήμα, τα υλικά αγαθά και το αδιάκοπο κυνήγι της ματαιοδοξίας αδειάζουν την ψυχή αντί να την γεμίζουν και οδηγούν στην κατάθλιψη.
Αντί να δουλεύουμε πνευματικά ψάχνοντας την πραγματική χαρά και αξία της ζωής τρέχουμε να προλάβουμε το εφήμερο,το προσωρινό.
Ένας αγώνας καθημερινός για γνώση, μία μάχη να ρουφήξουμε πληροφορία από τον κόσμο γύρω μας αλλά στο τέλος δεν μένει τίποτα.
Όλοι με κατήφεια γιατί λιγοστέψανε τα χρήματα,μειωθήκανε τα υλικά αγαθά περιορίστηκαν οι ανέσεις, γιατί το νόημα ήταν στα εφήμερα.
Και όμως όποιος δει στον ουρανό και ψάξει βαθιά μέσα του για την αξία της ύπαρξης του δε θα μελαγχολήσει ποτέ.
Κρίμα πάντως για έναν συμπαθέστατο άνθρωπο που ενέπνευσε πολλούς να δίνει τέτοιο τέλος στη ζωή του.
Χωρίς να αναφέρομαι στον συμπαθέστατο robin williams θα πω ότι η κατάθλιψη θερίζει στις μέρες μας γιατί ο άνθρωπος έχει απομακρυνθεί από το Θεό.
Το χρήμα, τα υλικά αγαθά και το αδιάκοπο κυνήγι της ματαιοδοξίας αδειάζουν την ψυχή αντί να την γεμίζουν και οδηγούν στην κατάθλιψη.
Αντί να δουλεύουμε πνευματικά ψάχνοντας την πραγματική χαρά και αξία της ζωής τρέχουμε να προλάβουμε το εφήμερο,το προσωρινό.
Ένας αγώνας καθημερινός για γνώση, μία μάχη να ρουφήξουμε πληροφορία από τον κόσμο γύρω μας αλλά στο τέλος δεν μένει τίποτα.
Όλοι με κατήφεια γιατί λιγοστέψανε τα χρήματα,μειωθήκανε τα υλικά αγαθά περιορίστηκαν οι ανέσεις, γιατί το νόημα ήταν στα εφήμερα.
Και όμως όποιος δει στον ουρανό και ψάξει βαθιά μέσα του για την αξία της ύπαρξης του δε θα μελαγχολήσει ποτέ.
Κρίμα πάντως για έναν συμπαθέστατο άνθρωπο που ενέπνευσε πολλούς να δίνει τέτοιο τέλος στη ζωή του.