Root disk H: !!!!

@Ilias : Τελικά δεν νομίζω ότι άξιζαν τα λεφτά για την LCD οθόνη. Την έχω σε απόσταση > 3μ και αν και έχω βάλει big font size δεν τα καλοδιακρίνω. Το iMON όμως είναι εξαιρετικό.

Εχω βάλει το grandia σε ράφι (ύψος 20 cm μόνο) και τα 2x80 ανεμιστήρια κάνουν λίγο θόρυβο. Εσύ τα ακούς;

Ναι, η οθόνη θα λεγα ότι δεν αξίζει αλλά και ούτε το iMON. Όταν βλέπω κάποια ταινία την κλείνω και όλα τα ελέγχω με ένα ασύρματο ποντίκι.
Αυτό που είναι πολύ δυνατό είναι το LED τροφοδοσίας στην πρόσοψη. Άμα κάθεσαι μπροστά του, βγάζει μάτι...

Τα δύο ανεμιστηράκια και εγώ τα άκουγα έως ότου πήρα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806169

η τροφοδοσία τους έπεσε στα 5V και "ήσυχασα" :Banane0:

Πάντως για το καλοκαίρι που θα πιάσουν οι ζέστες, σκέφτομαι να πάρω να βάλω κάποιο controller στη μια υποδοχή 5.25'' για να μπορώ να αυξομειώνω την ταχύτητά τους.

Επειδή δε σκαμπάζω από ανεμιστήρες ... αν κατάλαβα καλά αντικατέστησες την τροφοδοσία των fans από το MoBo με αυτήν του molex. Επομένως, έριξες την τάση άρα και τις στροφές άρα και το θόρυβο. Πόση είναι η αρχική τάση από τη MoBo;
Με fan controller υπολογίζεις να ανεβοκατεβάζεις manually τις στροφές προκειμένου να διατηρείς τις θερμοκρασίες εκεί που θές; Αυτό δεν μπορεί να το κάνει αυτόματα με το speedfan; Μήπως αξίζει τον κόπο να βάλει κανείς καλύτερα και πιο ήσυχα 80αρια fans;
Το iMON με βολεύει πολύ για το iMedian. Για οτιδήποτε όμως άλλο bluetooth ποντίκι.
Το led είναι απαράδεκτο και κιτσαρία. Καμιά πατέντα με χαμηλότερη τάση μπας και μειωθεί η φωτεινότητά του;
Κατάφερες να δουλέψεις το virtual keyboard;

Σε ζάλισα ...

...αν κατάλαβα καλά αντικατέστησες την τροφοδοσία των fans από το MoBo με αυτήν του molex. Επομένως, έριξες την τάση άρα και τις στροφές άρα και το θόρυβο. Πόση είναι η αρχική τάση από τη MoBo;

Δεν ξέρω σε ποια τάση δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Νομίζω ότι είναι στα 12V. Οπότε με το molex αυτό έπεσε στα 5V και μειώθηκαν όπως είπες οι στροφές.

Με fan controller υπολογίζεις να ανεβοκατεβάζεις manually τις στροφές προκειμένου να διατηρείς τις θερμοκρασίες εκεί που θές; Αυτό δεν μπορεί να το κάνει αυτόματα με το speedfan;

Το fan controller που σκέφτομαι να πάρω είναι αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806316

με το οποίο βλέπεις τις θερμοκρασίες στο κουτί και αναλόγως πράττεις. Μάλιστα με το συγκεκριμένο μπορείς να δεις και την κατανάλωση του Η/Υ σε watt.

Μήπως αξίζει τον κόπο να βάλει κανείς καλύτερα και πιο ήσυχα 80αρια fans;

Δεν έχω εμπειρία από άλλους 80αρηδες ανεμιστήρες αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Καμιά πατέντα με χαμηλότερη τάση μπας και μειωθεί η φωτεινότητά του;

Και εγώ δεν σκαμπάζω πολλά, ότι βρω από οδηγίες στο Internet. Οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Μάλλον πρέπει να "δουλέψει" μαρκαδοράκι..

Κατάφερες να δουλέψεις το virtual keyboard;

Δεν το προσπάθησα καν...-bye-

Για τον σκληρό δίσκο.
Σήμερα οι main board έχουν 6-8 υποδοχές sata. Έχω ένα υπολογιστή συνδεδεμένο από το μαγαζί που το αγόρασα. Όταν έκανα την αρχική εγκατάσταση των windows xp μου έδωσε σαν root I:. Τι έφταιγε ¨Διαβάζοντας το μάνουαλ είδα ότι ο σκληρός πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη υποδοχή, και οι υπόλοιποι σε άλλες θέσεις. Είχα βάλει ένα DVD στην δεύτερη θέση root που έχει πριν βάλω τα ΧΡ. Με πλήρη επανεγκατάσταση λύθηκε το θέμα.

Εχω την P35-DS4, διάβασα όλο το manual αλλά δεν λέει τίποτα για ιεράρχηση των SATA. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει όντως να φταίει το card reader.
Μόλις βρω χρόνο θα τραβήξω ένα format όπως προτάθηκε παραπάνω και θα δούμε ...