Rotel 980BX Ψάχνει για Ηχεία.

Μόλις γύρισα από την Stepcom. Πρώτον να απαντήσω στον φίλο captain George. Τον Rotel τον είχα περισσότερο για κανένα παρτάκι που έπαιζα με ένα Niumark και κάτι Gemini CD με τα Bose 901, που πριν τα 901 είχα τα 601 ( τα οποια έγιναν βίδες για ένα πείραμα ώστε να μπούν περιφερειακά σε μικρότερα κουτιά)... Στο τέλος ο Rotel απλά δινόταν σε φίλους για να βγάζει γιορτές , πάρτι κτλπ. Κάπου εκεί μάλλον έγινε η ζημια και κάπου πριν το 2000.
Σίγουρα αξίζει να τον δω στο θέμα ζημιας μπορεί να μην είναι και τίποτα. Aλλος ένας λόγος είναι ότι δεν είμαι για αγορά ενισχυτή στην παρούσα φάση παράδειγμα τον Leema Pulse II που άκουσα στρήν Stepcom με Xero.
ο Αντώνης με επιβεβαίωσε ότι θα οδήγηση τα Xero χωρίς πρόβλημα οποτε ένα ακόμα πάτημα να τον κοιτάξω. Και τέλος για τα Ηχεία Leema Xero δεν έχω να πω κάτι, απλά είναι μικρό ηχείο με μεγάλο ήχο. Σίγουρα κάτι τέτοιο ζητάω να ακούω με δεδομένο ότι θα βάλω και το 10 intso σαμπάκι που έχω από διπλα να τα υποστηρίζει στις χαμηλές.

Το πρόβλημα με τον Rotel λύθηκε με 4 ασφάλειες καινούργιες. Οποτε πάμε για ακροάσεις τώρα.

Καλημερα εχω εναν rotel ra1070 2*100 wrms και ακουω με 2 NOLA litle raskal ηχεια βασεως που τα εχω αγορασει 600 ευρω απο την olympian audio εχω να πω πως ειμαι εκπληκτος μιλαμε γιαα τεραστιο ηχο πεντακαθαρο και με συναισθημα τοσο που σε κανει να αναρωτεσαι αν χρειαζεσαι κατι πιο πολυ. Και πιστεψε με εχω κατι πιο πολυ!!
Οσον αφορα το χωρο νομιζω πως τα 20 τετραγωνικα ειναι πολυ καλα για τα litle raskal.
φιλικα Ηλιας.

Και που 'σαι μετα 700 σου ευρω δινεισ και ενα κατοσταρικο για 2 καλα καλωδια ηχειων ευκαιριες υπαρχουν και κανεις ενα ματσαρισμα με τον rotel μουρλια!

Ε δεν νομίζω να υπάρχει αλλος καλλύτερος συνδιασμός απο Rotel -Β&W εκτός εάν θέλεις να ψάχνεσαι συνέχεια!!(B&W 685)Δές υπάρχει και αγγελία σε καλή τιμή.

Ε δεν νομίζω να υπάρχει αλλος καλλύτερος συνδιασμός απο Rotel -Β&W εκτός εάν θέλεις να ψάχνεσαι συνέχεια!!(B&W 685)Δές υπάρχει και αγγελία σε καλή τιμή.

Ευχαριστώ για την προτάσσει σου.Τα B&W 685 τα άκουσα και δεν μου άρεσαν καθόλου. Aσε που B&W βάσεως είχα για 2 χρονια και δεν μπορώ να πω πως μου άρεσαν ιδιαιτερα.

Ευχαριστώ για την προτάσσει σου.Τα B&W 685 τα άκουσα και δεν μου άρεσαν καθόλου. Aσε που B&W βάσεως είχα για 2 χρονια και δεν μπορώ να πω πως μου άρεσαν ιδιαιτερα.

+1
Συμφωνώ χειρότερο ηχείο απο το 685 η εταιρία αυτή δεν έχει βγάλει. Κρίμα και είναι βαριά η φανέλα...

δεν ειναι κακο ηχειο το 685. Ειναι θεμα του τι μουσικη ακους , σε τι χωρο, με τι στησιμο, με τι συνοδα... Το εχω ακουσει σε 25 τμ με ΗΚ να παιζει vocals και ηταν ουδετερο στο οριο του αδιαφορου, το ακουσα με A-S700 σε μικροτερο χωρο αλλα πιο σωστη τοποθετηση να παιζει εθνικ κ ηταν πολυ καλυτερα. Το ακουω με Nad C355Bee σε 18τμ περιπου, με πηγη vdac+wdtv, σε σωστη τοποθετηση, να παιζει τζαζ, new age, και λιγο απο ambient , prog rock, και ηταν καταπληκτικο.

Αν ειχα ακουσει μονο την πρωτη εκδοχη θα χα μεινει με αυτη ακριβως την αρνητικη αισθηση.

δεν ειναι κακο ηχειο το 685. Ειναι θεμα του τι μουσικη ακους , σε τι χωρο, με τι στησιμο, με τι συνοδα... Το εχω ακουσει σε 25 τμ με ΗΚ να παιζει vocals και ηταν ουδετερο στο οριο του αδιαφορου, το ακουσα με A-S700 σε μικροτερο χωρο αλλα πιο σωστη τοποθετηση να παιζει εθνικ κ ηταν πολυ καλυτερα. Το ακουω με Nad C355Bee σε 18τμ περιπου, με πηγη vdac+wdtv, σε σωστη τοποθετηση, να παιζει τζαζ, new age, και λιγο απο ambient , prog rock, και ηταν καταπληκτικο.

Αν ειχα ακουσει μονο την πρωτη εκδοχη θα χα μεινει με αυτη ακριβως την αρνητικη αισθηση.

Και εσύ δίκιο έχεις αλλά καταλαβαίνεις οτι αυτό που έκανες δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Τώρα ένα καλό ηχείο (καλό απο κάθε άποψη και προπάντων κατασκευή) δεν είναι δυνατόν να μην σε αφήσει ικανοποιημένο στο μεγαλύτερο εύρος μουσικής για τον χώρο που αναλαμβάνει. αλλού θα είσαι περισσότερο και αλλού λιγότερο αλλά κατα γενική ομολογία θα πρέπει να είναι πολύ καλό. τώρα αν πρέπει να το τοποθετήσεις ιδικά και να παίξεις κάτι συγκεκριμένο και να είναι στα τεραγωνικά τα συγκεκριμένα για να το πείς καλό...άστα να πάνε....Το λέω γιατι το συγκεκριμένο το άκουσα και 4 στους 4 καταστηματάρχες (που το πουλούσαν) συμφώνησαν μαζί μου οτι είναι χάλια.

σεβαστο, μιας κ στο χομπι μας υπεισερχεται σε τεραστιο βαθμο ο παραγοντας της υποκειμενικοτητας.

...παντως να ξερεις οτι ενα καταπληκτικο ηχειο των χ ευρω με λαθος ματσαρισμα σε οδηγηση, και μη φροντισμενη τοποθετηση σε χωρο, μπορει να ακουγεται πολυ χειροτερα απο ενα προσεγμενα ματσαρισμενο και τοποθετημενο σε σωστα τμ χωρου ηχειο χ/3 τιμης. Την εχουμε πατησει πολλακις σε αυτο το χομπυ κ δυστυχως παθαινεις για να μαθεις..

Οσο για τους καταστηματαρχες, δεν ειναι ολοι το ιδιο αμεροληπτοι οσο καποιος χομπιστας που παει να ακουσει ηχεια κ να αγορασει αυτο που του αρεσει ανεξαρτητως φιρμας.

Υπαρχουν και καποιοι σωστοι που παραμενουν αγνοι κ χομπιστες και ξεχωριζουν..