Rotel RB-1070

Status
Not open for further replies.

Crystal_Druid

Senior Member
17 June 2010
663
Πωλείται ο δικάναλος τελικός 2x130W/8Ω της Rotel. Διατίθεται ως έχει, χωρίς συσκευασία, σε άριστη κατάσταση.

Ο ενισχυτής είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

rb1070_front.jpg

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: Rotel RB-1070

Τιμή: 400

Δεκτός ο έλεγχος καλής λειτουργίας κατά την αγορά. Βρίσκομαι στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ αποστείλατε PM.

Ευχαριστώ! -bye-

Αν και δεν ειναι "δικα μου χωραφια" ο χωρος των αγγελιων, παραθετω ενα αποσπασμα απο τους σχετικους με τις αγγελιες κανονες:

"ζ) Απαγορεύεται η “προώθηση” (UP) της αγγελίας από τον συντάκτη της, εκτός αν αυτός διαφοροποιήσει το προσφερόμενο είδος ή μειώσει ουσιαστικά την τιμή του."

Συγγνωμη για την παρεμβαση.

Εντάξει λοιπόν! :smile:

Ζητώ συγνώμη...:o Ήμουν έτοιμος να προτείνω τα 380 ως νέα τιμή, αλλά το μετάνιωσα... :frown:

Περίμενα περισσότερο ενδιαφέρον ως προς τον RB-1070, για να πω την αλήθεια! :rolleyes:

Νέα Τιμή: 350 :4603:

Last edited:
Μπορείς να μας πείς πόσο παλαιός είναι ?

Καλημέρα!

Αν θυμάμαι σωστά, τον έχω από το καλοκαίρι του 2005. :smile:

Παραμένει άψογος, καθότι συνδεδεμένος με σταθεροποιητή ρεύματος και υψηλής ποιότητας καλώδιο τροφοδοσίας!

1o ή 2ο χέρι ?

1ο χέρι και αγορασμένος απευθείας από την Τηλεοπτική. Έχω ακόμα σφραγισμένο το χαρτί της εγγύησης (αν και δεν ισχύει πλεόν...:smile:).

Τελικώς - και κατόπιν αλλαγής σχεδίων ως προς τη σύνθεση του νέου μου συστήματος - η σταθερή αξία του RΒ-1070 θα παραμείνει στο rack μου, καθότι θα χρειαστώ τα αποθέματα ισχύος του για τις αμιγώς στερεοφωνικές μου ακροάσεις... :smile:

Συνεπώς η αγγελία αποσύρεται.

Παρά ταύτα, ευχαριστώ και πάλι θερμά όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και εύχομαι και πάλι Καλές Γιορτές! :christmastree2:

Status
Not open for further replies.