Ρουφιάνεψε το αφεντικό σου και κέρδισε 22,300 ευρώ

 Νίκος

Supreme Member
Μια ενδιαφέρουσα καμπάνια ξεκίνησε στην Αγγλία και αν εφαρμοστεί στην Ελλάδα πιστεύω θα έχει επιτυχία.

Σύμφωνα με αυτήν, δίνεις στεγνά το αφεντικό σου στην εταιρία που δουλεύεις για το παράνομο λογισμικό που χρησιμοποιεί και κερδίζεις 20.000 λίρες Αγγλίας.



Περισσότερα στο : http://www.bsa.org



attachment.php

BSA.jpg
 
Έτσι απλά;Για πρώην αφεντικά παίζει;Έχω τουλάχιστον 10...:BDGBGDB55:
 
Μιλάμε για λογιστικό λογισμικό;

Ρε παιδιά, όταν ο μακαρίτης ο αδελφός μου μας άφησε μιαν επιχείρηση προβληματική, εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα λογιστικά της.

Στην αρχή, που είχαμε υποστήριξη από το λογισμικό, όλα δούλευαν. Όμως κάποια στιγμή, που σταμάτησε η υποστήριξη (σταμάτησε να πληρώνεται η εταιρεία λογισμικού λόγω έλλειψης χρημάτων), το λογισμικό μας επέτρεπε στην αρχή να δουλεύουμε και κάποια στιγμή κόλλησε για τα καλά και ζητούσε κωδικούς πρόσβασης, που θα έπρεπε να παρασχεθούν από την εταιρεία, αφού φυσικά ανανέωνες το συμβόλαιο.

Ούτε που μπορούσαμε να διανοηθούμε πως θα χακεύαμε το λογισμικό. Άσε που θα έμπαινε στη μέση και η εφορία, μιας και οι υπολογιστές ήταν συνδεδεμένοι με τον φορολογικό μηχανισμό (το μηχανάκι που έκοβε "Ζ").

Πώς, λοιπόν, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια και να υπάρξουν συνέπειες;

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω.
-
 
Θα με καρφώσω να βγάλω 22,300 ευρώ!!:idea:

Γιατί μου κλέβεις τις ιδέες ?????????? :D

Προειδοποίηση : Δεν μοιράζομαι τίποτα και με κανέναν.... αλλά μετά κερνάω καραβίδες !!!!!!!!

:D
 
υπάρχει μιά αρχαία παροιμία.
χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις.


τώρα πόσο εφαρμόζεται εδώ....
 
υπάρχει μιά αρχαία παροιμία.
χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις.


τώρα πόσο εφαρμόζεται εδώ....

Απλό, ταϊζόμαστε με το δεξί μας και δαγκώνουμε το αριστερό μας !!!!!!

Και δεν κάνουμε κακό σε κανέναν.....:HTEHETH63:
 
Δεν ξέρω αν θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα η ρουφιανιά για παράνομο software, πάντως η ρουφιανιά για φοροδιαφυγή νομίζω ότι θα κάνει θραύση, όταν θα σφίξουν πάρα πολύ τα ζωνάρια και θα καλοπερνάει αδικαιολόγητα ο διπλανός μας, ειδικά όταν μάλιστα θα δίνει και κίνητρα το κράτος (καμιά φοροαπαλαγούλα). Και εννοείται ισχύει στο εξωτερικό και αυτό.
 
Re: Απάντηση: Ρουφιάνεψε το αφεντικό σου και κέρδισε 22,300 ευρώ

...και θα καλοπερνάει αδικαιολόγητα ο διπλανός μας...

Ή θα νομίζουμε ότι καλοπερνάει. Σε κάθε περίπτωση, όταν θα νομίζουμε ότι είναι καλύτερα από εμάς (δίχως να το ψάξουμε).