Ρουσόπουλος VS Ζαχαρέα

vas silis

AVClub Enthusiast
26 May 2008
834
«Ελπίζω η σημερινή δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ να πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Και αυτό για να μάθουν όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι Ελληνίδες πως, στον 21ο αιώνα, το δήθεν προοδευτικό ΠΑΣΟΚ πιστεύει πως οι γυναίκες πρέπει να είναι παρακολούθημα των ανδρών τους, να ζουν στη σκιά τους, χωρίς εργασία, χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς αυτονομία δράσης, εν τέλει δηλαδή χωρίς προσωπικότητα. »

Δηλαδή αμά η κα Ζαχαρέα ήταν στη θέση του αρμόδιου για τα μέσα και τον τύπο κλπ και ο κύριος Ρουσόπουλος ήταν στη θέση του δημοσιογράφου σε κανάλια και άλλα μέσα (κάτι καθόλου απίθανο) και έσκαγε το ίδιο θέμα, τότε θα έβγαινε η κα Ζαχαρέα και θα μας έλεγε:

...να μάθουν όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι άνδρες Έλληνες πως, στον 21ο αιώνα, το δήθεν προοδευτικό ΠΑΣΟΚ πιστεύει πως οι άνδρες πρέπει να είναι παρακολούθημα των γυναικών τους, να ζουν στη σκιά τους, χωρίς εργασία, χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς αυτονομία δράσης, εν τέλει δηλαδή χωρίς προσωπικότητα.

Ο γκεμπελισμός προυποθέτει τη στοιχειώδη εξυπνάδα....

Last edited by a moderator:
βρε παιδιά δείτε τις ειδήσεις.
Είναι ανάγκη όλα αυτά τα βλέπουμε (ξανά) εδώ ?

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι η Ελλάδα «πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που συμβαίνει παρόμοιο φαινόμενο» και υπενθύμισε τις περιπτώσεις των συζύγων Γάλλων υπουργών όπως των Ντομινίκ Στρως-Καν και Μπ.Κουσνέρ, υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, αλλά και του νυν υπουργού Οικονομικών της ίδιας χώρας, οι οποίες αποσύρθηκαν από τις δημοσιογραφικές τους δραστηριότητες».

κλπ
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=934828

Τελικά το '89 ήταν χρυσή εποχή μπροστά στα σημερινά.
Πλέον, η αυθάδεια της εξουσίας χτυπάει τα ρεκορ του Phelps...

Φυσικα, και ο κλαψοΒουλγαρακης , για να εξασφαλίσει τα παιδακια του εκανε την offshore και για να μη τον πει ο μπαμπακας του και ο πεθερούλης του αχρηστο....

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι η Ελλάδα «πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που συμβαίνει παρόμοιο φαινόμενο» και υπενθύμισε τις περιπτώσεις των συζύγων Γάλλων υπουργών όπως των Ντομινίκ Στρως-Καν και Μπ.Κουσνέρ, υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας, αλλά και του νυν υπουργού Οικονομικών της ίδιας χώρας, οι οποίες αποσύρθηκαν από τις δημοσιογραφικές τους δραστηριότητες».

Kαλα, δεν μας υπενθύμισε όμως όλες τις αλλες περιπτώσεις που έκαναν την παπια.... ασε που 99,999% αυτοί που αποσύρθηκαν θα το έκαναν για το "μη χείρον βέλτιστον".

Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση κι επί της ουσίας ο Θόδωρας είναι το παρακολούθημα της κυραΜάρας...τώρα πως ένας ημιμαθής δημοσιογράφος, χωρις να έχει καν πτυχιο πανεπιστημίου κατάφερε και επιβίωσε όχι μόνο σαν εκπρόσωπος τυπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (τότε), αλλά και σαν υπουργός-δεξί χέρι ενός πρωθυπουργού είναι άλλο θέμα. Νομίζω πάντως οτι αποφοιτησε σχετικά πρόσφατα απο το ανοιχτό πανεπιστημιο και εκανε και μεταπτυχιακό στη Σκωτία μου φαίνεται. Η κυρα Μαρα και σπουδαγμένη είναι και όπως βεβαιώνει και ο Θόδωρας εκείνη έφερνε τα λεφτά σπίτι απο τις συνεργασίες της με τα καναλια παρά ο Θόδωρας...που άλλωστε είναι μέλος μιας κυβερνησης που τα μέλη της δραστηριοποιούνται εν γένει σεμνά και ταπεινά.

Απο κει και πέρα...όλοι οσοι ακουμε ειτε να παρουσιάζει ειδησεις η κυραΜάρα, ειτε να σχολιάζει, ειτε να ρωτα στα παράθυρα ξέρουμε οτι ειναι η συζυγος του υπουργου Επικρατείας...αφου η ίδια δεν εχει πρόβλημα ουτε οι συνάδελφοί της...ολα μια χαρα. Αλλά να βρίσκεται και συνεκδότρια αθλητικής φυλλάδας που χρηματοδοτει ο ΟΠΑΠ κι ο συζυγος υπευθυνος διανομής της αντίστοιχης πίτας τί να πει κανεις.....σεμνά και ταπεινα.

Όπως σεμνά και ταπεινα κι ο Γ. Βουλγαράκης...αυτός που περυσι χαζογέλαγε οταν φωναζαν Γ...ησε τουν π....η τον Γιωργάκη, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη κι αυτός δεν άκουγε καλά...αυξάνει την περιουσία του με γεωμετρική πρόοδο απο το 2004, συστηνει εταιριες ονσορ, οφσορ, στην Κυπρο, με μπροστινή την πεθερά του,στην Αθηνα, αγοράζει, πουλάει, βαζει τον ταμία του άρχοντα στο ΝΑΤ και δηλώνει οτι θέλει να εξασφαλίσει στα παιδιά του αξιοπρεπή ζωή....
Εμείς γαμ@ το κερατό μου δεν θελουμε να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας;
Και πάντως αλλοιώς μου τον έμαθε ο πατέρας μου και η μάνα μου τον τρόπο να διάγω αξιοπρεπώς.

Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση κι επί της ουσίας ο Θόδωρας είναι το παρακολούθημα της κυραΜάρας...τώρα πως ένας ημιμαθής δημοσιογράφος, χωρις να έχει καν πτυχιο πανεπιστημίου κατάφερε και επιβίωσε όχι μόνο σαν εκπρόσωπος τυπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (τότε), αλλά και σαν υπουργός-δεξί χέρι ενός πρωθυπουργού είναι άλλο θέμα. Νομίζω πάντως οτι αποφοιτησε σχετικά πρόσφατα απο το ανοιχτό πανεπιστημιο και εκανε και μεταπτυχιακό στη Σκωτία μου φαίνεται. Η κυρα Μαρα και σπουδαγμένη είναι και όπως βεβαιώνει και ο Θόδωρας εκείνη έφερνε τα λεφτά σπίτι απο τις συνεργασίες της με τα καναλια παρά ο Θόδωρας...που άλλωστε είναι μέλος μιας κυβερνησης που τα μέλη της δραστηριοποιούνται εν γένει σεμνά και ταπεινά.

Απο κει και πέρα...όλοι οσοι ακουμε ειτε να παρουσιάζει ειδησεις η κυραΜάρα, ειτε να σχολιάζει, ειτε να ρωτα στα παράθυρα ξέρουμε οτι ειναι η συζυγος του υπουργου Επικρατείας...αφου η ίδια δεν εχει πρόβλημα ουτε οι συνάδελφοί της...ολα μια χαρα. Αλλά να βρίσκεται και συνεκδότρια αθλητικής φυλλάδας που χρηματοδοτει ο ΟΠΑΠ κι ο συζυγος υπευθυνος διανομής της αντίστοιχης πίτας τί να πει κανεις.....σεμνά και ταπεινα.

Όπως σεμνά και ταπεινα κι ο Γ. Βουλγαράκης...αυτός που περυσι χαζογέλαγε οταν φωναζαν Γ...ησε τουν π....η τον Γιωργάκη, Βουλγαράκη, Βουλγαράκη κι αυτός δεν άκουγε καλά...αυξάνει την περιουσία του με γεωμετρική πρόοδο απο το 2004, συστηνει εταιριες ονσορ, οφσορ, στην Κυπρο, με μπροστινή την πεθερά του,στην Αθηνα, αγοράζει, πουλάει, βαζει τον ταμία του άρχοντα στο ΝΑΤ και δηλώνει οτι θέλει να εξασφαλίσει στα παιδιά του αξιοπρεπή ζωή....
Εμείς γαμ@ το κερατό μου δεν θελουμε να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας;
Και πάντως αλλοιώς μου τον έμαθε ο πατέρας μου και η μάνα μου τον τρόπο να διάγω αξιοπρεπώς.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΑΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 150000 ΕΥΡΩ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΒΛΕΠΙ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΟ 89 ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1/10 ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΓΚΟ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ???? ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ 25 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.....

Θα σας υπενθυμίσω, αντιγράφοντας από τον κανονισμό (2.7)

"...Ιδίως απαγορεύτονται αυστηρά:
...
Ι) Οι αμιγώς θρησκευτικές, κομματικές συζητήσεις ή εθνικές αντιπαραθέσεις καθώς και η αναφορά σε δημόσια πρόσωπα.
"

Παρακαλώ να ληφθεί υπόψη στο εξής. Συζητείται ένα θέμα πολιτικής φύσης, οι αναφορές στο "Θόδωρο" ως πρόσωπο και στις σπουδές του, για παράδειγμα, προσκρούουν στον κανονισμό.

νομίζω οτι ο συγκεκριμένος κανονισμός θα πρέπει να γίνει λιγότερο ασαφής...

Με την ίδια λογική, το ίδιο το όνομα του τόπικ είναι "ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ vs ΖΑΧΑΡΕΑ". Αυτά δεν είναι "δημόσια πρόσωπα" στα οποία γίνεται απευθείας αναφορά?

Ελπίζω ότι και στον τίτλο του τόπικ η αναφορά γίνεται βάσει των θέσεων που κατέχουν στο πολιτικό και γενικότερο γίγνεσθαι της χώρας. Γιατί όπως το διαβάζω έχει τεθεί ως θέμα αρχής και πολιτικό. Είναι μία λεπτή γραμμή που διαχωρίζει πότε η πολιτική συζήτηση μετατρέπεται σε συζήτηση για τον βιο των πολιτικών προσώπων.

Μπορούμε για οποιαδήποτε συζήτηση διεξάγεται να πεταχτούμε, να αναφερθούμε στον κανονισμό....να τον ξεχειλώσουμε, να τον συρρικνώσουμε και μια χαρά. Ανάλογα βεβαια και με τη βούλησή μας για κάποιο θέμα.
Εκτιμώ οτι πάμπολλες φορές, σε πάμπολλα θέματα , αναφέρονταν σαφως δημόσια πρόσωπα...γινονταν κριτική για συνήθειές τους και άλλα τινά. Δεν υβρίστηκε κανενας Θοδωρος και καμια Μαρα. Ειναι δημοσια πρόσωπα...άνοιξε καποιο θέμα...έγινε αναφορά...αν δεν γουστάρεις σβήστο ή κλειστο...όλο το θρεντ.

Σε άπολυτη ευθεια γραμμή με το προ ημερών....εσεις που διαφημίζεστε πεστε τους να μην παιζουν την ακριβεια...

Xωρίς να θέλω να επέμβω στο έργο των συντονιστών η στην μη τήρηση
των όρων του φόρουμ που μας φιλοξενεί,νομίζω ότι τα δημόσια πρόσωπα
πρέπει να υπόκεινται ΚΑΙ στην δημόσια κριτική.
Ειδικά οι πολιτικοί που με τις αποφάσεις τους καθορίζουν τη ζωή μας.

Last edited:
Αναφέρονται, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Αλλιώς η σχετική ρήτρα στον κανονισμό θα έμενε κενό γράμμα.

Όσο για το τελευταίο σχόλιο, το αντιπαρέρχομαι.
Πρώτος έγραψα τη γνώμη μου για τις νέες φορολογικές γελοιότητες. Χαρακτήρισα μάλιστα τον υπουργό οικονομίας "μαθητευόμενο μάγο". Αυτό όμως αναφέρεται στην ακαταλληλότητά του για τη θέση του, και είναι κριτική πολιτικής και όχι χαρακτηρισμοί για πρόσωπο. Κάπου έχουμε όλοι ένα μέτρο ερμηνείας των πραγμάτων.

Ελπίζω ότι και στον τίτλο του τόπικ η αναφορά γίνεται βάσει των θέσεων που κατέχουν στο πολιτικό και γενικότερο γίγνεσθαι της χώρας. Γιατί όπως το διαβάζω έχει τεθεί ως θέμα αρχής και πολιτικό. Είναι μία λεπτή γραμμή που διαχωρίζει πότε η πολιτική συζήτηση μετατρέπεται σε συζήτηση για τον βιο των πολιτικών προσώπων.

Σαν αυτουργός του τοπικ, θα ήθελα να πω ότι πρόθεση μου ήταν ο σχολιασμός που εχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο για το θέμα που αφορά τα περί άνδρα και γυναίκας και που τελικά θα μπορούσαν να έχουν αντιστροφες ιδιοτητες και άρα η πρόταση του αρμόδιου κυβερνητικού προσώπου δεν στέκει.

Αυτό και μόνο. Καμία πρόθεση να θίξω πρόσωπα παρά μόνο αυτό που εκπροσωπουν Αν χρειαστεί και είναι εφικτό θα μπορύσε να αλλάξει και ο τίτλος χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα πρότεινα συμβολικά και εντελώς μεταφορικά το Kramer VS Kramer.

Γενικά δεν είμαι ενήμερος ιδιαίτερα για τον κανονισμό και ζητώ συγνώμη αν υπέπεσα σε κάποιο σφάλμα.

Παρακαλώ το διαχειριστή μας να διαγράψει την έκφραση που λέει «βρε ανόητε....» στο πρώτο post διότι είναι χαρακτηρισμός και πιθανά και άκομψη.

Ευχαριστώ.

Μισό λεπτάκι εδω.

τα περι δημοσίων προσώπων στον κανονισμό ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ εξαιρουν τους βουλευτές - καθε πολιτικός ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ειναι ανοιχτός σε καλόβουλη αλλά και κακόβουλη κριτική αφου
>αφ ενός τους καλύπτει η βουλυτική ασυλία

>αφ ετέρου ουδεις εξανάγκασε εαυτους να γινουν μετοχοι στα κοινά, μονοι τους κατέβηκαν βουλευτές, η πολιτική, οι πολιτικοί και οι αποφάσεις τους μας επηρεάζουν ΟΛΟΥΣ και το να εχει καθ' εις δικαίωμα έκφρασης - αντίρρησης σε πολιτική πράξη αποτελει προυπόθεση δημοκρατίας.