Ρουτερ με wi fi on/off διακοπτη. αποσυγχρονιζει ?

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,747
Aθηνα
βρηκα ρουτερ με διακοπτη wi fi on /off

αυτο για να μην χρειαζεται να μπαινω στο μενου του μοντεμ καθε φορα μεσα απο τον browser

και να κανω ολη αυτη τη διαδικασια ...

επισης το δικο μου (philips 5722 ) καθε φορα που παταω enable wireless αποσυγχρονιζει ...

δεν ξερω αν το κανουν ολα

αυτα με το διακοπτη οπως το netgear το κανουν ?

δλδ με το διακοπτη αποσυγχρονιζει παλι ?
π.χ. κατεβαζω κατι ... θελω εκεινη τη στιγμη πχ το wi fi ενα λεπτο ...
μπορω να ανοιξω το διακοπτη wi fi --> on (hardware switch ) και να ανοικει το wi fi χωρις να ξανασυγχρονιζει ?

ευχαριστω οποιον απαντησει γιατι ακουσα μεχρι τωρα απο διαφορους σε καταστηματα ολες τις αποψεις ...

Πολυ κακο για το τιποτα κατα τη γνωμη μου, εφοσον σχεδον κανεις δε θελει ν' ανοιγοκλεινει το wifi στο router. Στησε σωστα τις ρυθμισεις ασφαλειας και αφηνε το ανοιχτο αν μπορεις.

Το δικό μου, ( Netgear 834GB ) χρειάζεται που και που κανένα restart, χωρίς να χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, την δυνατότητα απενεργοποίησης του wi fi. Άλλωστε όλο και κάποιος θα είναι συνδεδεμένος, (συνήθως η κόρη μου ).

Πάντως, όσες φορές χρησιμοποίησα τον διακόπτη, δεν είχα αποσυγχρονισμό.

Last edited:
Απαραίτητο, κατά τη γνώμη μου πάντα, όχι για λόγους ασφαλείας (αφού πάντα πρέπει να είναι κλειδωμένο), αλλά για λόγους ακτινοβολίας. Το δικό μου (THOMSON TG585 v7 με firmware 7.4.2.7.) έχει κουμπί μπροστά, το οποίο ανοιγοκλείνει κανονικά το ασύρματο, χωρίς αποσυγχρονίσεις ή άλλα παρατράγουδα. Το συνιστώ γενικά σα router, είναι πολύ σκυλί.

Τα 100mW ισχυος ενος router ειναι αμελητεα μπροστα σε ενα κινητο. Αν και ο καθηγητης φυσικης που κανει ιδιαιτερα στο διπλα διαμερισμα απαιτει να το κλεινουν οταν ειναι εδω. :SFGSFGSF:

Αμελητέα είναι, απλώς δεν υπάρχει λόγος να είναι συνέχεια ανοιχτό, εφόσον δεν χρησιμοποιείται. Όσο για το κινητό το έχω κλειστό πάντα το βράδυ και τις υπόλοιπες ώρες, είτε είμαι σπίτι είτε στο γραφείο, το έχω πάντα σε απόσταση 2~3 μέτρων από εμένα.
Υ.Γ. Τεράστιος ο καθηγητής!

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Web/Modem-Routers/with(x=40).htm

απ αυτα κανενα ?

μοντεμ ρουτερ για ως 24 mbps ( adsl 2+ ? )
( απαραιτητος ο διακοπτης wi fi on/off και ο μη αποσυγχρονισμος με καθε wi fi on/off )

τα netgear ισως καποιο απ αυτα ? ...

ή linksys ... βρηκα ενα linksys στο πλαισιο 71,70 ευρω ... νομιζω

με διακοπτη δλδ ...
αλλα δεν το υποστηριζει το conn-x το technical support ουτε για πρωτο setup ...