Ροζ λεπτή κάθετη γραμμή στην τηλεόραση

miyake

New member
9 November 2009
39
Έφαγε λίγο νερό η lg 42 q 2000 μου(που εδώ μου είχατε προτείνει πριν 4(?) χρόνια και σας ευχαριστώ μιας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος)από πίσω από νερό που έσταξε από το ταβάνι και πιτσιλώντας βρήκε στο πίσω μέρος της και από τότε έχει βγάλει μία ροζ κάθετη λεπτή γραμμή στην οθόνη δεξιά.Τι κάνω για να φύγει(αν φεύγει βέβαια);Ευχαριστώ.

Θέλει service, παρόμοια βλάβη (αλλά οχι από νερό) έπαθα και εγώ με SAMSUNG και επειδή ηταν εντός της 3ετους εγγύησης, εστείλαν courrier την πήραν, την επισκεύασαν και την επέστρεψαν δωρεάν σε μια εβδομάδα.

Αν είστε εντός εγγύησης αναφέρτε μονο τι παρουσιάζει, χωρίς λεπτομέρειες. Θεωρητικά θα πρέπει να το βρουν.

Re: Απάντηση: Ροζ λεπτή κάθετη γραμμή στην τηλεόραση

Θέλει service, παρόμοια βλάβη (αλλά οχι από νερό) έπαθα και εγώ με SAMSUNG και επειδή ηταν εντός της 3ετους εγγύησης, εστείλαν courrier την πήραν, την επισκεύασαν και την επέστρεψαν δωρεάν σε μια εβδομάδα.

Αν είστε εντός εγγύησης αναφέρτε μονο τι παρουσιάζει, χωρίς λεπτομέρειες. Θεωρητικά θα πρέπει να το βρουν.
Συγνωμη σου εστειλαν courrier? γιατι εγω σε μια αντιστοιχη επικοινωνια που ειχα με το service για καμμενο πιξελ σε τηλεοραση 3 ημερων μου ειχαν πει να τους τη παω.

Σε περίοδο DOA, στην Ελλάδα, συνήθως φορτώνεις και παραλαμβάνεις μόνος σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ροζ λεπτή κάθετη γραμμή στην τηλεόραση

Συγνωμη σου εστειλαν courrier? γιατι εγω σε μια αντιστοιχη επικοινωνια που ειχα με το service για καμμενο πιξελ σε τηλεοραση 3 ημερων μου ειχαν πει να τους τη παω.

Ετσι όπως το περιγράφω έγινε. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα γιατί έχω service της SAMSUNG 500μ από το σπίτι μου.
Αντίθετα, σε παρόμοιο περιστατικό με LG media player που είχα αγοράσει από προσφορά αλυσίδας καταστημάτων τα οποία έκλεισαν πριν λίγο καιρό και που το μηχάνημα είχε απο την πρώτη στιγμή πρόβλημα στον ψηφιακό δέκτη, αντί να το επισκευάσουν προτίμησαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα με ΠΙΣΤΩΣΗ (φυσικά). Σημειώνω οτι ο ανταλλακτικός δέκτης έχει σε ισπανικό site της LG μόλις 12Ε.