RPM 6.1 SB SuperPack+project box

Kαλησπερα.Αποφασισα να κανω μια εισαγωγη στον αναλογικο κοσμο.
Η αρχικη μου σκεψη ηταν να προβω σε ενα ακριβο project και στην αγορα του SCHEU PREMIER MKIII.
Λογο ομως καποιον προβληματων στα οικονομικα,αφου μετα την κλοπη αναγκαστηκα να αγορασω καποια πραγματα παλι και με γνωμονα την οχι εμπειρια,αποφασισα να προβω σε μια οικονομικη λυση αφου θα ειναι και εισαγωγικη στον μαγικο αυτο κασμο.
Να ειναι ομως και αξιοπρεπης.
Ετσι η λιστα που εφτιαξα ειναι η εξης.
1)ΠΛΑΤΟ-RPM 6.1 SB SuperPack
2)PHONO STAGE -Tube Box SE II
3)Speed Box SE II
4)TUNER-Tuner Box
5)Dock Box
6)ΗΧΕΙΑ-SA1550
Απο μουσικη ακουω τα παντα αλλα περισσοτερο μου αρεσει
το lounge-minimal-deep house-rock,γι αυτο νομιζω οτι και τα ηχεια αυτα θα ειναι οτι πρεπει,εχω διαβαση καλες κριτικες
και πιστευω θα ταιριαζουν με τα υπολοιπα.
H καφαλη νομιζω δεν θα ειναι δυσκολη υποθεση σε αυτη την κατηγορια.
Ο ενισχυτης μου ειναι ο CAV A8M,
και εδω νομιζω δεν θα χρειαστω κατι αλλο μιας και ειναι πολυ καλος και σε music και σε cinema και δυνατος.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΟ-RPM 6.1 SB SuperPack.
Ευχαριστω!-bye-:ears:

Ειχα το 6.1 SB προτου αναβαθμισω το συστημα μου. Καταρχην δεν χρειαζεσαι το speed box. Μετα βλεπω οτι κινεισαι για μια συνολικη λυση απο Project. Αν εισαι αποφασισμενος για αγορα ολων των μερων ταυτοχρονα και δεν σκοπευεις αναβαθμιση μεσα στα επομενα 3-4 χρονια νομιζω οτι η επιλογη σου ειναι πολυ καλη (δες το με κεφαλη Denon 110 ή 160). Αν τωρα μπορεις να αγορασεις τμηματικα το συστημα σου ή σκοπευεις να αναβαθμισεις συντομα ξεκινα με καλυτερο πικαπ πχ το 9.1 ή το 10 της Progect (αν δεν θελεις να φυγεις ψηλα στην τιμη) ωστε στο μελλον να μπορεσεις να βαλεις μια καλη κεφαλη και να κλειδωσεις ετσι για πολλα χρονια μια καλη πηγη ηχου.

Ξέχασα να σου πώ οτι η κεφαλή Clearaudo Aurum Classiss Wood την οποία φέρνει ο ίδιος αντιπρόσωπος είναι μία κορυφαία λύση στα λευτά της καθώς και δοκιμασμένη απο εμένα σε δύο pro-ject, το rpm 4 του πολυ καλού μου φίλου και μέλους του forum Kostas K. και στο rpm 5 της αδελφής απο την οποία και έχουν μείνει και οι δύο κατευχαριστημένοι.
Στα 180 ευρώ που πωλείται αποτελεί "τεφαρίκι"και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα των pro-ject και με τον βραχίονα τους φυσικα.
Μήν σε απογοητεύει το γεγονός οτι είναι mm, στην κατηγρία τιμής που κινείται είναι το ίδιο καλή με οποιαδήποτε άλλη mc.
Φυσικά όλα αυτά δεν στα λέω γιανα μειώσω την αξία των φτηνών mc της DENON ή της BENZMICRO (την δεύτερη την είχα κιεγώ για κανναδυό χρονάκια) απλά για να σου μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου για μια τουλάχιτον εφάμιλλη λύση η οποία έχει και το ατού οτι αντιπροσωπεύεται και απο τον καλύτερο κατα την γνώμη μου (και όσω ξέρoυν) αντιπρόσωπο στα αναλογικά στην Ελλάδα πράγμα που σημαίνει οτι δεν θα μείνεις ποτέ "ακάλυπτος" ρώτα τους.. ;)

Last edited:
Kαλησπερα.Αποφασισα να κανω μια εισαγωγη στον αναλογικο κοσμο.
Η αρχικη μου σκεψη ηταν να προβω σε ενα ακριβο project και στην αγορα του SCHEU PREMIER MKIII.
Λογο ομως καποιον προβληματων στα οικονομικα,αφου μετα την κλοπη αναγκαστηκα να αγορασω καποια πραγματα παλι και με γνωμονα την οχι εμπειρια,αποφασισα να προβω σε μια οικονομικη λυση αφου θα ειναι και εισαγωγικη στον μαγικο αυτο κασμο.
Να ειναι ομως και αξιοπρεπης.
Ετσι η λιστα που εφτιαξα ειναι η εξης.
1)ΠΛΑΤΟ-RPM 6.1 SB SuperPack
2)PHONO STAGE -Tube Box SE II
3)Speed Box SE II
4)TUNER-Tuner Box
5)Dock Box
6)ΗΧΕΙΑ-SA1550
Απο μουσικη ακουω τα παντα αλλα περισσοτερο μου αρεσει
το lounge-minimal-deep house-rock,γι αυτο νομιζω οτι και τα ηχεια αυτα θα ειναι οτι πρεπει,εχω διαβαση καλες κριτικες
και πιστευω θα ταιριαζουν με τα υπολοιπα.
H καφαλη νομιζω δεν θα ειναι δυσκολη υποθεση σε αυτη την κατηγορια.
Ο ενισχυτης μου ειναι ο CAV A8M,
και εδω νομιζω δεν θα χρειαστω κατι αλλο μιας και ειναι πολυ καλος και σε music και σε cinema και δυνατος.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΟ-RPM 6.1 SB SuperPack.
Ευχαριστω!-bye-:ears:

Πολυ καλα ολα αυτα που προτεινεις. Προσωπικα μου αρεσει και το xperience ισως και περισσοτερο απο το 6.1. Αν εχεις καμια απορια μη διστασεις να με ενοχλησεις! Αν θελεις να τα ακουσεις ολα στημενα πες μου!

Μια χαρά έχω ακούσει την special σε ένα RPM 10 και το αποτέλεσμα ήταν έξοχο σίγουρα είναι και καλύτερη απο τις φθηνότερες που προαναφέραμε τώρα πολύ λίγο δεν μπορώ να σου πώ εμπεριστατωμένα πάντως επιτυχής και ταιριαστή επιλογή.