Rush

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
πω πω τι δίωρο ήταν αυτό?!?!?!

καθηλωτική, σπινταριστή, προσεγμένη σε όλα, απίθανα πλάνα, ηχητική πανδαισία, καλές ηθοποιίες, συνολικά μια πάρα πολύ καλή ταινία..!!!

+1. Επιτέλους και μια ταινία που ήθελα να πάω για κατούρημα και κόντεψα να σκάσω...Εξαιρετική κινηματογράφηση!

Καθηλωτική !!!!!! Ο Γερμανός Ο Λ Α. Τ Α Λ Ε Φ Τ Α!!!!!!

Δεν έκανε κοιλιά πουθενά , η ένταση της σε συνεπερνει καθόλη τη διάρκεια της προβολής!

Εκπληκτικά αληθοφάνη τα εφέ το μουντο βροχερό χρωμα του ουρανού την ώρα του granpri σε καθίσει κυριολεκτικά μέσα στο μονοθέσιο !

Μου θύμισε λίγο την κόντρα του Σεννα με τον Πικε στο ντοκιμαντέρ Senna μόνο που εδώ εκτιμούσε πραγματικά ο ένας τον άλλο !

+1.

Καταπληκτική ταινία, με εξαιρετικές ερμηνείες και χωρίς σαχλοαμερικανιές. Μάλλον επειδή ξέρανε ότι στην Αμερική θα πάτωνε και θα βγάζανε τα λεφτά τους από τον υπόλοιπο κόσμο. Τα αμερικανάκια άμα δεν κάνει γύρω γύρω όλοι, δεν μασάνε.
Σε αυτούς που γράψανε για τον Howard, πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Ο άνθρωπος όχι απλά έχει κάνει ταινίες μνημεία, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσες να δικαιολογήσεις να μην δεις μια ταινία επειδή την σκηνοθέτησε.
Ειδικά η σκηνή του ατυχήματος στο Nurburgring είναι σαν να βλέπω ξανά το ατύχημα. Ψάξτε μήπως υπάρχει στο youtube, μιλάμε είναι ίδιο.
Άνετα στις 5 καλύτερες ταινίες τις χρονιάς.

Εντάξει, αν δεν μπορεί να φτιάξει ίδια μια τόσο γνωστή σκηνή ατυχήματος, να το κρεμάσει το δίπλωμα :p

To ξαναείδα πριν μερικές μέρες και με κράτησε μέχρι το τέλος. Δεν θα την έλεγα ταινία-μνημείο όμως. Δεν μου έμεινε κάποια σκηνή ή κάποιο κομμάτι διαλόγου.

Εντάξει, αν δεν μπορεί να φτιάξει ίδια μια τόσο γνωστή σκηνή ατυχήματος, να το κρεμάσει το δίπλωμα :p

To ξαναείδα πριν μερικές μέρες και με κράτησε μέχρι το τέλος. Δεν θα την έλεγα ταινία-μνημείο όμως. Δεν μου έμεινε κάποια σκηνή ή κάποιο κομμάτι διαλόγου.

Κώστα, εννοείται ότι δεν είπα ότι είναι ταινία μνημείο. Ότι έχει κάνει τέτοιες ταινίες ο άνθρωπος είπα.

Για μένα είναι καλός σκηνοθέτης αλλα μέχρι εκεί. Οι ταινίες του δεν μου λένε κάτι το ιδιαίτερο. Εδώ και καιρό θέλω να ξαναδώ το Apollo 13 ας πούμε και το αναβάλω συνέχεια γιατί ξέρω οτι κάποια στιγμή θα βαρεθώ.

Δεν έχω δει το Frost\Nixon ή ολόκληρο το A Beautiful Mind αλλά δε νομίζω να γίνουν απο τις αγαπημένες μου.

Πολύ καλή η ταινία . Το Frost\Nixon που αναφέρεται πιο πάνω , την είχα δει όταν βγήκε , δεν περίμενα να μου αρέσει , αλλά τελικά μου άρεσε πολύ .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Rush (2013)

Η ταινία είναι πολύ καλή . Θα το προχωρήσω σε "εξαιρετική"

Σε αυτό βοηθάει και η τεράστια φυσιογνωμική ομοιότητα των ηθοποιών με τους πραγματικούς χαρακτήρες.

με δεδομένο ότι το rush έχει βάλει τον πύχη τόσο ψηλά, είναι και δύσκολο να αποφασιστεί που ακριβώς θα επικεντρωθεί αυτή η ταινία....

διότι το rush ήταν επικεντρωμένο σε μια σεζόν και ένα πρωτάθλημα - η αντίστοιχη που θα ήταν;

στον Σένα; στη σχέση/κόντρα του Σένα με τον Προστ; από πότε μέχρι πότε; (αν και το "μέχρι πότε" μάλλον είναι αυτονόητο)

...

Εφ όσον υπάρχει το ντοκιμαντέρ «Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound» δεν πρόκειται να βγει ταινία .
Είναι πραγματικά εκπληκτικό όπως αναφέρεις και εσύ και οποιαδήποτε ταινία συγκριθεί μαζί του είναι χαμένη από το πρώτο λεπτό.

Για όσους δεν το έχουν δει το συνιστώ ανεπιφύλακτα – έχει μάλιστα και την ροή «ταινίας» .
Η αντιπαλότητα Σεννα – Προστ ήταν επίσης έντονη γιατί εκτός των άλλων είχε και το χαρακτηριστικό του παλιού εναντίον του νέου εκτός της διαφοράς των χαρακτήρων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Rush (2013)

Εφ όσον υπάρχει το ντοκιμαντέρ «Ayrton Senna: Beyond the Speed of Sound» δεν πρόκειται να βγει ταινία .
Είναι πραγματικά εκπληκτικό όπως αναφέρεις και εσύ και οποιαδήποτε ταινία συγκριθεί μαζί του είναι χαμένη από το πρώτο λεπτό.

Για όσους δεν το έχουν δει το συνιστώ ανεπιφύλακτα – έχει μάλιστα και την ροή «ταινίας» .
Η αντιπαλότητα Σεννα – Προστ ήταν επίσης έντονη γιατί εκτός των άλλων είχε και το χαρακτηριστικό του παλιού εναντίον του νέου εκτός της διαφοράς των χαρακτήρων.

Το είδα σήμερα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ...(Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε). Βασικά αυτό είναι μια αυτοβιογραφία του βραζιλιάνου,αλλά αποτυπώνει ως ένα σημείο την αντιπαλότητα που είχαν οι δυο τους. Όπως και να έχει,έχουν βγεί τόσα αξιόλογα ντοκιμαντέρ,που μια καθαρά χολιγουντιανή ταινία θα ήταν άσκοπη.

Η κορυφαία ταινία που έχω δει τον τελευταίο 1 χρόνο τουλάχιστον! Εξαιρετικοί όλοι!!

είναι πάρα πολύ καλό το είδα χτες βράδυ. βασικά το έβαλα για να δω τον ΑΠΟΛΥΤΟ αλλά μου άρεσε και η ταινία τρομερά!

Η ταινία είναι εξαιρετική.
Προσωπικά γνώριζα την ιστορία πώς θα εξελιχθεί, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως με κράτησε εκεί μέχρι το τέλος!
Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους!

Εξαιρετικη.Ταινια που τελειωνει και την σκεφτεσε 3 μερες τουλαχιστον.Οι ερμηνιες φανταστικες κατι που σιγουρα δεν περιμενα τουλαχιστον απο τον "Thor".Το ολο σκηνικο σε βαζει απο την αρχη στο κλιμα.Την ιστορια ομολογω πως δεν την ηξερα ισως ηταν ενα συν για μενα αυτο.Σιγουρα μεσα στην 20αδα των καλυτερων ταινιων που εχω δει ποτε αλλα ακομα δεν μπορω να βρω αυτην που θα εκθρονισει απο την κορυφη την καλυτερη ταινια που εχω δει ποτε.The Prestige.

Εξαιρετικη.Ταινια που τελειωνει και την σκεφτεσε 3 μερες τουλαχιστον.Οι ερμηνιες φανταστικες κατι που σιγουρα δεν περιμενα τουλαχιστον απο τον "Thor".Το ολο σκηνικο σε βαζει απο την αρχη στο κλιμα.Την ιστορια ομολογω πως δεν την ηξερα ισως ηταν ενα συν για μενα αυτο.Σιγουρα μεσα στην 20αδα των καλυτερων ταινιων που εχω δει ποτε αλλα ακομα δεν μπορω να βρω αυτην που θα εκθρονισει απο την κορυφη την καλυτερη ταινια που εχω δει ποτε.The Prestige.
Όντως θέτεις τον πηχη πολύ ψηλά... Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξεις λίγο, θα βρεις και καλύτερες... Δεν μπορεί.... ;)

Όντως θέτεις τον πηχη πολύ ψηλά... Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξεις λίγο, θα βρεις και καλύτερες... Δεν μπορεί.... ;)

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερες ταινιες απο το The Prestige και ισως να εχω δει παραπανω απο μια απο αυτες αλλα σιγουρα ειναι στην κορυφη για μενα σε αυτο το κλειστο club των ταινιων με τα πιο ανατρεπτικα τελη.

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερες ταινιες απο το The Prestige και ισως να εχω δει παραπανω απο μια απο αυτες αλλα σιγουρα ειναι στην κορυφη για μενα σε αυτο το κλειστο club των ταινιων με τα πιο ανατρεπτικα τελη.
Χμμμμ... Όπως σε κόβω, δες και λίγο Se7en, Fight Club... (μπορεί και να τα έχεις δει, αλλά δε χάνω τπτ και να τα πω... :) )

Απάντηση: Re: Rush

Έχεις δει το "Συνήθεις Ύποπτοι"; Με τον Kevin Spacey; ("The Usual Suspects")
Συγγνώμη για το off topic