rx v863 dts hd ma compatible

οτι νάναι λένε... ακόμα δεν έχουν φέρει τίποτα και προχθές που μίλησα δεν ήξερε πάλι τιμη....μάλλον το σήκωσε άλλος.

ααα...στην αμερικάνικη και καναδά έκδοση, υπάρχει υποδοχή για να συνδέσεις sirius ή xm tuner (ψηφιακά ρόδια και τα δυο)

τι εγινε θα γραψει κανεις εντυπωσεις απο αυτους που τον πηραν?

Αντε να ακουσουμε καμια καλη κουβεντα γιατι εχει πιαστει το χερι πανω απο το "confirm order" που δεν λεει να πατηθει.

Re: Απάντηση: rx v863 dts hd ma compatible

sfortis δεν σου ηρθε ακομα?

φυσικά και μου ήρθε!

Αν και ακόμα άστρωτος, ο ενισχυτής με έχει καλύψει απόλυτα τόσο σε μουσική όσο και σε ταινίες. Τα mordaunt short τα οδηγεί σε υψηλές εντάσεις που εγώ προσωπικά και οι γείτονες δεν νιώθουν άνετα.

Από τις ρυθμίσεις του YPAO άφησα τις αποστάσεις,τις οποίες τις βρήκε με ακρίβεια 10cm, ενώ equalizing έκανα μόνος μου, με πολύ μικρές επεμβάσεις στα κυρίως ηχεία και μερικές διορθώσεις στο κεντρικό και πίσω δίπολα.

νάτος!

στον χώρο μου...

και μερικά μενού...

Ορισμός ηχείων:

Ορισμός εντάσεων/δυναμικής περιοχής

EQ ανα ηχείο 1/2

ΕQ ανα ηχείο 2/2

Ορισμός παραμέτρων / ονομασία κτλ των εισόδων

Διάφορα options

Ρυθμίσεις των DSP presets

sfortis καλες ακροασεις
πολυ ωραιο χωρο εχεις κανει
.
στο ψητο
πες μας για το lpcm και dts hd ma τα ακουσες?
χωσε ενα blu στο ps3 και πες μας

ευχαριστω!
Κοίτα... εγώ διαφορά δεν κατάλαβα...τουλάχιστον από την μία ταινία που έχω, το spiderman 3 με lpcm και dolby trueHD που σαφώς και
ακούγεται πολύ καλά, αλλά εξίσου καλά ακούγεται και το iRobot με DTS πχ.

Έφαγα αρκετές ώρες στην ρύθμιση (levels, eq, time alingment) και πλέον παίξει όπως πρέπει.

μετά είδα το live από συναυλία του Pat Metheny ,The way up σε DTS και κατάλαβα οτι αν ο ηχολήπτης είναι μάγκας κάνει θαύματα και στα παλιά formats. Μιλάμε για ήχο αναφοράς....

Last edited:
ευχαριστω!
Κοίτα... εγώ διαφορά δεν κατάλαβα...τουλάχιστον από την μία ταινία που έχω, το spiderman 3 με lpcm και dolby trueHD που σαφώς και
ακούγεται πολύ καλά, αλλά εξίσου καλά ακούγεται και το iRobot με DTS πχ.

Έφαγα αρκετές ώρες στην ρύθμιση (levels, eq, time alingment) και πλέον παίξει όπως πρέπει.

μετά είδα το live από συναυλία του Pat Metheny ,The way up σε DTS και κατάλαβα οτι αν ο ηχολήπτης είναι μάγκας κάνει θαύματα και στα παλιά formats. Μιλάμε για ήχο αναφοράς....

2 ειδη ηχων δεν υπαρχουν στα blu rays? το lpcm και To dts master audio το Dolby true hd που υπαρχει?