Ρυθμίσεις 32pfl7403

geo143828

New member
7 February 2009
2
Νεος στο club προσπαθω να καταλάβω πως μπορω να πάρω την καλύτερη εικόνα απο την νέα μου τηλεόραση, η οποία εχει τρελλές ρυθμίσεις σε σχέση με την παλιά μου crt. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας μιας κ δεν είμαι ικανοποιημένος απο την ποιότητα της εικόνας στον δέκτη, είναι σκοτεινα. Τι μπορώ να κανω?

Νεος στο club προσπαθω να καταλάβω πως μπορω να πάρω την καλύτερη εικόνα απο την νέα μου τηλεόραση, η οποία εχει τρελλές ρυθμίσεις σε σχέση με την παλιά μου crt. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας μιας κ δεν είμαι ικανοποιημένος απο την ποιότητα της εικόνας στον δέκτη, είναι σκοτεινα. Τι μπορώ να κανω?

καλημερα φιλε μου
ειμαι κατοχος της 32pfl7433 και σε ο,τι αφορα τις ρυθμισεις ψαχνω και εγω αλλα δεν εχω βρει τιποτα.
ωστοσο αυτο που λες για το σκοταδι , δοκιμασε να βαλεις το light sensor στο off.θα δεις μεγαλη διαφορα.

γενικα ρυθμισεις που χρησιμοποιω ειναι αντιθεση 100, φωτεινοτητα 45, χρωμα 55, ευκρινεια 7, αποχρωση κανονικη, pixel plus anoikto, hd natural motion megisto, 100hz anoikto, dynamiki anti8esi megisti, meiwsi 8oriboy metria, mpeg kleisto, beltiwsi xrwmatos metria,, active control anoikto kai light sensor kleisto.

Last edited:
Na eisai kala file,,
pantws me to hd natural, k 100hz anoixto sto podosfairo pou kinountai grhgora pixeliazei,
dokimazw k egw diafora , k symfwno gia thn antithesh 100.
ta filtra theloun dokimes,alla opws k na exei , den mporw na pw oti exw poly kalh apodosh sta skoteina,

Τα 100hz δεν είναι πανάκια στο ποδόσφαιρο γιατί κάθε τηλεοπτικός σταθμός εκπέμπει διαφορετική ποιότητα σήματος (όχι ανάλυση) ακόμα και σε κάθε εκπομπή.Δοκίμασε τα 100hz σε ταινία δράσης με DVD κλπ με γρήγορες σκηνές πως πάει.

συμπτωματα πιξελιασματος δεν εχω παρατησει ειτε στο αναλογικο ειτε στο ψηφιακο σημα.
αντιθετα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα σε αναλογικα καναλια.(βεβαια παιζει παντα σημαντικο ρολο και το τηλεοπτικο σημα).

σε ο,τι αφορα arxeia mkv , σε ενα τεστακι για λιγο που εστειλα το σημα απο λαπτοπ με hdmi και σημα 1080p στα 30hz , η ταινια κυλησε ομαλα.