Ρυθμίσεις Dreambox 600 PVR-S και NOVA

atma

New member
8 March 2008
48
Ελλάδα
Καλημέρα,

Ξέρει κανείς ποιες είναι οι απαιτούμενες ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσεις την κάρτα της NOVA σε Dreambox 600PVR-S;

Έχω την κάρτα (δώρω) κι έχω και το decoder αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω από τον decoder :furious3:

Ευχαριστώ

Η κάρτα της Νόβα ενεργοποιείται είτε σε δέκτη με ενσωματωμένο σύστημα Irdeto, ή σε Irdeto μοντούλα.
Μετά την αρχική της ενεργοποίηση, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στον Dreambox.

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Dreambox 600 PVR-S και NOVA

Η κάρτα της Νόβα ενεργοποιείται είτε σε δέκτη με ενσωματωμένο σύστημα Irdeto, ή σε Irdeto μοντούλα.
Μετά την αρχική της ενεργοποίηση, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στον Dreambox.

Ναι αλλά πως; Δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις και emu's αλλά δεν κάνει κανένα τους σωστά την αποοκρυπτογράφηση. Η κάρτα μου είναι:
type: Z , model: 4025 xxxx xxxx xxxx

Σε άλλο forum μου είπαν ότι πρέπει να πάρω τηλ το support centre γιατί η κάρτα μου δεν παίζει σωστά με το Dreambox.

Θα περιμένεις απαντήσεις από φίλους που χρησιμοποιούν κάρτα τύπου Ζ σε Dreambox.
Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.

Οσο για την Νόβα. Τι θα σου κανει το support? Θα σου ρυθμίσει τον Dreambox?
Να είσαι σίγουρος ότι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις η κάρτα συνεργάζεται με τον δέκτη.

Το δικό μου Dreambox PVR-S δεν παίζει σωστά με Gemini 4.30 και φαντάζομαι και με τα παλαιότερα. Πάντως σε 7025 Dreambox παίζει η κάρτα type ZETA με ρυθμίσεις Mgcamd1.28/NewCSS-1.30 ή CCcam-2.0.8/NewCSS-1.30.

Στο DB 600 έπαιξε με το Sif Team Image 1.8.8.1 και CCcam 2.0.8 & NewCSS-1.50 .

Η ενεργοποίηση της κάρτας δεν έγινε με Panasat της NOVA. Πήρα απλώς τηλέφωνω έδωσα τα στοιχεία στην υπάλληλο της NOVA Hellas και ενεργοποίησε την κάρτα.

Αυτα :-)

ps. Το πρόβλημα με τον Dreambox 600 PVR και το Gemini ήταν ότι το NewCSS δεν μπορούσε να διαβάσει το device (/dev/sci0) της smartcard. Το firmware της Sif Team το είδε με κατευθείαν κι έτσι δεν είχαμε προβλήματα...

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Dreambox 600 PVR-S και NOVA

Θα σου ρυθμίσει τον Dreambox?
Να είσαι σίγουρος ότι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις η κάρτα συνεργάζεται με τον δέκτη.

Θα σου δώσουν την παρακάτω γραμμή για το config.

Παραθέτω από άλλο site.

Λοιπόν η zeta κάρτα παίζει, όπως έχω ξαναγράψει και αλλού, με cccam 2.0.0 και 2.0.1 χωρίς καμία αλλαγή στο config. Με νεότερα cccam 2.0.5 παίζει προσθέτοντας τη γραμμή στο config

CAMKEY: /dev/sci0 00 00 00 00 00 00 00 00