Ρυθμίσεις foobar

Έχω αρχειοθετημένη την μουσική μου σε directory ανά album και δεν είμαι εξοικειωμένος με τις play-lists.
Υπάρχει κάποια επιλογή για να βλέπω folders μέσα στο foobar?

Καλό το darkone αλλά πολύ μαύρο ρε παιδιά, αν έχεις ρυθμίσει την οθόνη κάπως σκοτεινή δεν βλέπεις και πολλά!

Υπάρχει τρόπος, εάν φτιάξεις Library. Αλλά προσωπικά με βολεύει να πηγαίνω με τον explorer στο directory, δεξί κλικ στα αρχεία και ‛enqueue in foobar’

Πάντως αν ξέρεις πως να το κάνω, θα προτιμούσα να το βλέπω μέσα στο foobar.
Αν έχεις καμιά παραπομπή θα σου ήμουν υπόχρεος.
(Έφτιαξα μια Library αλλά μάλλον δεν κατάλαβα και πολλά από το τι εννοείς.)

Δεν ξερω αν καταλαβα σωστα τι θες να κανεις αλλα για να βλεπεις folders , πας στο "Α" και το αλλαζεις σε folder structure αφου εχεις φτιαξει πρωτα Library.
Μετα με διπλο κλικ στο σημειο "Β" σου βγαζει καινουργια playlist και αρχιζεις να πετας μεσα τραγουδια drag n drop.

Attachments

• foobar.jpg
    foobar.jpg
    122.2 KB · Views: 248
Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις foobar

Πάντως αν ξέρεις πως να το κάνω, θα προτιμούσα να το βλέπω μέσα στο foobar.
Αν έχεις καμιά παραπομπή θα σου ήμουν υπόχρεος.
(Έφτιαξα μια Library αλλά μάλλον δεν κατάλαβα και πολλά από το τι εννοείς.)

http://pelit.koillismaa.fi/plugins/show.php?id=218

Κατά πρώτον ευχαριστώ για την βοήθεια.

kpaiss είχα αφήσει την απλή έκδοση στην άκρη. Αυτή η λύση δουλεύει αρκετά καλά, σε σχέση με ότι φαντάζομαι ότι θα με βολέψει, και την είχα ξεχάσει. Το μόνο κακό, ότι δεν μπορώ να βλέπω και εξώφυλλα.
Costas Coyias, μου φαίνεται κάπως άβολη λύση.

Μήπως κάποιος έχει και λύση και για ένα πιο κομψό περιβάλλον, σε "columns ui"

για να γράψεις cd στο foobar απο flac αρχείο πατας δεξί κλίκ στο/α κομάτι/α ---> convert to audio cd

εκεί εμφανίζει διάφορες επιλογές

στα κουτάκια

ReplayGain Processing

DSP processing

Dither

Run gaplessly

πειράζουμε κάτι?

...και κάτι άλλο ,εχω γραψει 2-3 cd Και στο αμάξι μου κανουν διακοπές , μπορεί να φταίει το πρόγραμα?

για να γράψεις cd στο foobar απο flac αρχείο πατας δεξί κλίκ στο/α κομάτι/α ---> convert to audio cd

Θέλει κάποιο έξτρα plug-in ο foobar για να μπορεί να γράφει cd;

...και κάτι άλλο ,εχω γραψει 2-3 cd Και στο αμάξι μου κανουν διακοπές , μπορεί να φταίει το πρόγραμα?
φιλε για τ αμαξι το πολυ 8χ ταχυτητα εγγραφης.. Γιαυτο εχει διαλειψεις το cd.. Δε ζεματανε τα δισκακια αυτα που πηδανε, οταν τα βγαλεις απο το cd?
βασικα γιατι να γραψεις cd απο το foobar? Nero κ παλι nero..

Δεν διάβασα όλο το thread ... ελπίζω να μην ειμαι off topic!

Μπορειτε να μου πειτε πως φορτώνω την εικόνα του εξωφύλου στο foobar;
Σε κάποια albums την βγάζει αυτόματα απο την στιγμή που την έχω στον φάκελο με τα αρχεία του ήχου ενω σε άλλα δεν ξερω πως να την φορτώσω...

νομίζω αυτό θα το δεις στα settings του Scin που έχεις

@Sifis : Κατέβασα το Burnnn
μέχρι στιγμής τα πάει αρκετά καλά.

Κάτι άλλο κατα την εγγραφή είτε στο FOobar είτε σε άλλο πρόγμαμα το Dither το τικάρουμε?

Δεν διάβασα όλο το thread ... ελπίζω να μην ειμαι off topic!

Μπορειτε να μου πειτε πως φορτώνω την εικόνα του εξωφύλου στο foobar;
Σε κάποια albums την βγάζει αυτόματα απο την στιγμή που την έχω στον φάκελο με τα αρχεία του ήχου ενω σε άλλα δεν ξερω πως να την φορτώσω...

Πρόκειται για πολυ-αναμενόμενο feature που προστέθηκε μετά την έκδοση 1.0 (οπότε κάνε Upgrade εάν χρειάζεται)
Δες εδώ:

attachment.php

Πρέπει να προσθέσεις στη λίστα τα ονόματα των εικόνων που σε ενδιαφέρουν λ.χ. thumbnail.jpg

Attachments

• foo.jpg
    foo.jpg
    85.9 KB · Views: 609
έχω ενα προβληματακι.

To λειτουργικο είναι w7 Ultimate x64
Η καρτα ηχου ειναι η Onboard Realtek HD Audio σε αυτη τη Motherboard
Εχω περασει τους ASIO4ALL_v2,
τα εχω κανει ολα οπως λεει στο Pdf
Οταν παω start->programs-->asio4all v2--->offline settings και παω στη κάρτα ηχου όλα δειχνουν Ok (πρωτη φωτογραφια)
Οταν ανοίγω αλλα προγραματα ανοιγει αναγνωριζει τους ΑSio drivers ,παιζει κανονικα, και εμφανιζεται το πρασσινο εικονιδιο με το play στα system tray icons.

Oταν ομως ανοιγω το foobar2000 και βαζω Output device-->Asio4all v2 μου βγαζει error :Unrecoverable playback error: ASIO: None of input channels are assigned to device channels (φωτογραφία 2)

Attachments

• Asiov2.10.jpg
    Asiov2.10.jpg
    67.7 KB · Views: 172
  • foobar2000.jpg
    foobar2000.jpg
    20.8 KB · Views: 150
λοιπόν
είχα καιρό να το δω....

στο φουμπαρ στα pref ανοίγεις το output asio devices.
δίπλα δίνεις add new
εκεί θα βγάλει μιά λιστα με devices σχετικές με την κάρτα σου.
εκεί στα δυό πρώτα θα κάνεις διπλό κλικ και θα δώσεις διαδοχικά ένα left και ένα right.
Μετά κανονικά πρέπει να λαλήσει.

Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις foobar

λοιπόν
στο φουμπαρ στα pref ανοίγεις το output asio devices.
δίπλα δίνεις add new
εκεί θα βγάλει μιά λιστα με devices σχετικές με την κάρτα σου.
εκεί στα δυό πρώτα θα κάνεις διπλό κλικ και θα δώσεις διαδοχικά ένα left και ένα right.
Μετά κανονικά πρέπει να λαλήσει.

:ADFADF1:

Ευχαριστώ πολύ

Επιτέλους δουλεύει μια χαρά.