Ρυθμίσεις για KDL-70X3500 Triluminos ?????

Re: Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις για KDL-70X3500 Triluminos ?????

Koροιδο για εμενα δεν ειναι οποιος δινει 30 χιλιαρικα για μια καλη τηλεοραση.

Κοροιδο ειναι οποιος τα παιζει στα χαρτια , του τα τρωνε οι γκομενες , τα εχασε στο χρηματιστηριο κτλ.

Εχω την εντύπωση πως από τους 100 που θα ρωτήσουμε οι 99 θα προτιμούν να τους τα φάνε οι γκόμενες από να τους τα φάει η Sony.

Ο τελευταίος θα είναι gay, αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει σε αυτή την ζωή είναι να δεί το transformers σε 80 ίντσες.

Υπάρχουν ακριβά high-end προϊόντα που αξίζουν τα λεφτά τους, όπως π.χ. μια Kuro LX ή ενας καλός projector ή ένα καλό σετ ηχεία. Αυτό το προϊον όμως δεν απευθύνεται στον high end χομπίστα αλλα στον καθυστερημένο νεόπλουτο που θέλει να εντυπωσιάσει τον γείτονα.

Συγγνώμη αλλά δίνεις 30 χιλιάρικα για μια τηλεόραση και μετά τσιγγουνεύεσαι τα 200 ευρώ που ζητάει ο calibrator να στην ρυθμίσει στην εντέλεια με βάση τον χώρο και τον λοιπό εξοπλισμό σου?
Στο κάτω-κάτω πάρε ένα DVE να κάνες την δουλειά μόνος σου ως ένα βαθμό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις για KDL-70X3500 Triluminos ?????

Εχω την εντύπωση πως από τους 100 που θα ρωτήσουμε οι 99 θα προτιμούν να τους τα φάνε οι γκόμενες από να τους τα φάει η Sony.

Off topic: Οποιος του τα τρωει η γκομενα θα πει οτι δεν μετραει τιποτα σαν αντρας γιατι αλλιως οι γκομενες θα ερχονταν μαζι του και τζαμπα και οχι επι πληρωμη.:2thumb22sup:

Απο νημα για Χ3500 εγινε πλεον νημα για call girls.:BDGBGDB55:

Back to topic...τελικα το πλαισιο δηλάδη πουλησε ΜΙΑ 70Χ3500 απο οτι καταλαβα.

καμία σχέση, απλά την έχω ανοιχτή σε ένα κατάστημα και θέλω να παω να ασχοληθώ λιγάκι μαζί της να δω τι καπνό φουμάρει...μιας και εχω την ευκαιρία, γιατί να μην το κάνω!

...τώρα κάποιοι κατάλαβαν οτι την αγόρασα, οτι την πούλησα κτλ...απλά να της πετάξω τα μάτια εξω θέλω!

Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις για KDL-70X3500 Triluminos ?????

...τελικα το πλαισιο δηλάδη πουλησε ΜΙΑ 70Χ3500 απο οτι καταλαβα.

......-bye-
Με τι διακανονισμό......????? :flipout::flipout::flipout:

κοροιδο αυτος που εχει αυτην την τηλεοραση?
κακομοιρης εγω με την 46αρα...

σορρυ αλλα αυτοι ειναι χαρακτηρισμοι απελπισιας,ζηλιας και εμπαθειας.

Δεν ειναι αυτό το θέμα

Απλά με τα χρήματα που κοστίζει αγοράζεις τον Sony Qualia VW200 και σου μένουν και 15000 ευρώ για να φτιάξεις τα υπόλοιπα.. :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και εχεις 100+ ιντσες... ΑΡΙΣΤΗΣ εικόνας

Οποιος έχει τα φράγκα να πάρει τέτοια τηλεόραση , έχει και τα φράγκα να πάρει ένα τεχνικό να την ρυθμίσει ... Τώρα για καταστήματα και έτσι , αφού μπορείς να παίξεις μαζί της , δεν έχει νόημα να βρεις κάποια settings , απλά κάνεις ένα reset και τέλος ...

καμία σχέση, απλά την έχω ανοιχτή σε ένα κατάστημα και θέλω να παω να ασχοληθώ λιγάκι μαζί της να δω τι καπνό φουμάρει...μιας και εχω την ευκαιρία, γιατί να μην το κάνω!

...τώρα κάποιοι κατάλαβαν οτι την αγόρασα, οτι την πούλησα κτλ...απλά να της πετάξω τα μάτια εξω θέλω!

Θάρθω στο Mall να στην φτιάξω σήμερα το απόγευμα -bye--bye-

Mα καλά έχω μπροστά μου ένα φυλλάδιο του Πλαισίου για Home Cinema το οποίο λέει επαγγελματική ρύθμιση φωτεινότητας,αντίθεσης,οξύτητας και ευκρίνιας και έχει φωτογραφία μια tv (philips) και έναν epson προβολέα.

μου είπαν για την sony αν κάνει callibration....γενικότερα, υπάρχει και ο Μανώλης αλλά και άλλοι που ασχολούνται! οι προμηθευτές δεν γνωρίζουν την λέξη!