Ρυθμισεις για PHILIPS 37PF9604

jsinis

New member
12 November 2009
22
Μόλις πήρα μια 9604 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω ένα μικρό πρόβλημα στις ρυθμίσεις χρωμάτων. Οι ρυθμίσεις που δίνουν πολύ καλή εικόνα στα ψηφιακά δίνουν άσχημη στα συμβατικά και τούμπαλιν. Αν κάποιος έχει να κάνει κάποια πρόταση ρυθμίσεων στα χρώματα ή έχει κάποιες καλές ρυθμίσεις ή αναβαθμίσεις για την TV παρακαλώ ας με ενημερώσει.:ears::ears::ears:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για τηλεοπτικό σήμα δεν γίνεται καλιμπράρισμα ούτε από επαγγελματία...

....οι μεταδόσεις δεν ακολουθούν κάποιο standard από τους σταθμούς...

...η εικόνα 'παίζει' από σταθμό σε σταθμό...από μετάδοση σε μετάδοση ...από video σε video ...και γενικά από ώρα σε ώρα...εν ολίγοις αν είναι κάποιος απαιτητικός πρέπει να είναι με το τηλεκοντρόλ συνέχεια στο χέρι...δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω...

... προσπάθησε να φτιάξεις την εικόνα σύμφωνα με τα γούστα σου, με την ρύθμιση φωτεινότητας, αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας...

... καλορίζικη η τηλεόραση...-bye-

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Ακολούθησα την συμβουλή σου και είμαι ήδη σε πολύ καλό δρόμο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι όταν την σύνδεσα με τον ενισχυτή μου (SONY STR-DE495P DTS) από τα ηχεία του ηχοσυστήματος δέχομαι μια καθυστέρηση με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αίσθηση της ηχούς:bigcry:. Αν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω;.

Δύό λύσεις: είτε βάζεις καθυστέρηση στον ενισχυτή (120~200 ms αν φυσικά φτάνει ο ενισχυτής σου τόσο), είτε δίνεις σήμα στον ενισχυτή από το digital out της τηλεόρασης. Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να περιοριστείς σε DD/DTS όμως, τα νέα φορμά ήχου του bluray δεν θα περάσουν.

Τι συσκευές θες να συνδέσεις; Ποια είναι η πηγή; Επίσης ο ενισχυτής έχει είσοδο HDMI;

Μόλις πήρα μια 9604 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω ένα μικρό πρόβλημα στις ρυθμίσεις χρωμάτων. Οι ρυθμίσεις που δίνουν πολύ καλή εικόνα στα ψηφιακά δίνουν άσχημη στα συμβατικά και τούμπαλιν. ...

Αγορασα και εγω την PHILIPS 32PFL9604 και εχω το ιδιο προβλημα... Η Τηλεοραση ειναι σε χωριο του Πηλιου.

Και εγω δεν μπορω να στρωσω ρυθμιση που να δειχνει ολα τα καναλια καλα. Το ΑLTER ειναι το καλυτερο στη ληψη μου.
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ΜEGA που καιει δραματικα το λευκο ... οτι και να κανω... μερικες φορες δεν μπορω να το δω το MEGA.
Αν κατεβασω πολυ την αντιθεση+φωτεινοτητα για να σωσω οτι μπορω απο το "καψιμο" σκοτινιαζει πολυ η εικονα στα αλλα
και χανει την επιθυμητη ευκρινεια... (και ειμαι λατρης της υψηλης ευκρινειας σε σημειο που δεν αντεχω πλεον πολλα
καναλια κακης SD εκπομπης)

Ευτυχως τα DVD ειναι "τζαμι" οποτε ρυθμισα για ενα καλο DVD που ειχα διαθεσιμο και αφησα τις ρυθμισεις
για τα καναλια στο ελεος του Θεου. Βαρεθηκα την αναξιοπιστια τους.

Τι στην ευχη συμβαινει...? ειναι τοσο χαλια η εκπομπη στο Πηλιο ..? Ειναι δυνατόν στη Θεσ/κη (βλεπω Χορτιατη)
να ειναι καλυτερο το σημα..? Στο χωριο που ειμαι (περιοχη Ανω Γατζεας) η κεραια μου βλεπει προς το βουναλακι με τις κεραιες
απεναντι απο το λιμανι του Βολου... Μηπως υπαρχει και αλλη θεση στην περιοχή..? Κανεις Βολιωτης που τοχει ψαξει το θεμα..?