Μόλις πήρα μια 9604 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχω ένα μικρό πρόβλημα στις ρυθμίσεις χρωμάτων. Οι ρυθμίσεις που δίνουν πολύ καλή εικόνα στα ψηφιακά δίνουν άσχημη στα συμβατικά και τούμπαλιν. ...
Αγορασα και εγω την PHILIPS 32PFL9604 και εχω το ιδιο προβλημα... Η Τηλεοραση ειναι σε χωριο του Πηλιου.
Και εγω δεν μπορω να στρωσω ρυθμιση που να δειχνει ολα τα καναλια καλα. Το ΑLTER ειναι το καλυτερο στη ληψη μου.
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ΜEGA που καιει δραματικα το λευκο ... οτι και να κανω... μερικες φορες δεν μπορω να το δω το MEGA.
Αν κατεβασω πολυ την αντιθεση+φωτεινοτητα για να σωσω οτι μπορω απο το "καψιμο" σκοτινιαζει πολυ η εικονα στα αλλα
και χανει την επιθυμητη ευκρινεια... (και ειμαι λατρης της υψηλης ευκρινειας σε σημειο που δεν αντεχω πλεον πολλα
καναλια κακης SD εκπομπης)
Ευτυχως τα DVD ειναι "τζαμι" οποτε ρυθμισα για ενα καλο DVD που ειχα διαθεσιμο και αφησα τις ρυθμισεις
για τα καναλια στο ελεος του Θεου. Βαρεθηκα την αναξιοπιστια τους.
Τι στην ευχη συμβαινει...? ειναι τοσο χαλια η εκπομπη στο Πηλιο ..? Ειναι δυνατόν στη Θεσ/κη (βλεπω Χορτιατη)
να ειναι καλυτερο το σημα..? Στο χωριο που ειμαι (περιοχη Ανω Γατζεας) η κεραια μου βλεπει προς το βουναλακι με τις κεραιες
απεναντι απο το λιμανι του Βολου... Μηπως υπαρχει και αλλη θεση στην περιοχή..? Κανεις Βολιωτης που τοχει ψαξει το θεμα..?