Ρυθμίσεις για Samsung ue40es6100

sotiriadisc

Senior Member
23 February 2007
414
Καλημέρα σε όλους,
ειμαι κατοχος απο χτες της Samsung ue40es6100 και θα ήθελα να μου πειτε ποιες ρυθμισεις έχετε βάλει εσεις ωστε να βλεπετε :

1) τα καναλια της tv
2) nova / οτεtv μεσω hdmi
3) ταινιες μεσω usb

μην μου πειτε αυτο το λινκ http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/samsung-lcd-tv/samsung-es6100-picturesettings.html γιατι το έβαλα και μου φαινονται ψωφια τα χρωματα ..

ευχαριστω πολυ
χάρης

καλημέρα czoou ... ευχαριστω αλλα τα εχω αυτα τα λινκ

θα ήθελα κάποιος που εχει την ιδια τηλεόραση με εμενα να μου πει με απλα λογια τι εχει βαλει εκεινος ωστε να τα δοκιμασω και εγω για να δω εαν θα εχει διαφορα ..

Μπορεί να τα έχεις αυτά τα link, αλλά μάλλον δεν τα έχεις διαβάσει... :smile:

Λέω μάλλον, γιατί άμα τα είχες διαβάσει, θα είχες κάνει μόνος σου μερικά απλά πράγματα και θα έφτανες σε καλύτερα αποτελέσματα στην δική σου τηλεόραση, με το δικό σου player (και σε μικρότερο χρόνο από το να περιμένεις να σου πουν..για να δεις ...και αν σου αρέσει) ;)

Τεσπα, καλή επιτυχία, ό,τι κι αν νομίζεις πως είναι σωστό.

εχεις δικιο δεν τα εχω διαβασει ολα , το αρχικο εχω μονο δει/κανει και δεν μου αρεσαν τα χρωματα και μετα εχω μονος που πειραξει καποιες ρυθμισεις ..
απλα μου ειναι ποιο ευκολο απο το να διαβασω τα λινκ εαν καποιος εχει τον χρονο να μου πει παρε βαλε και τσεκαρε
σε ευχαριστω πολυ ομως για την βοηθεια σου

Φιλε εγω με οτε tv εχω
Οπ φωτισμος 11
Αντιθεση 95
Φωτ 33
Ευκρ 14
Χρωμα 52
Αποχρ 50/50
Φιλτρα απενεργοποιημενα ολα
Gamma 0
Τονος χρωματο θερμος 1
Και motion plus oti σου αρεσει

Αλλα στα απλα καναλια δεν γινεται κατι καλυτερο επισης το hd του οτε ειναι απατη κατα τη γνωμη μου μονο το village και τα ντοκιμαντερ ειναι καλα

Last edited by a moderator:
ferb καλημέρα,
εγω έχω νοβα και το ιδιο εχω δει και εγω, τα καναλια τα απλα ειναι χαλια τελειως .. τα HD ειναι λιγα (εχω το start pack) αλλα ειναι καλυτερα απο τα απλα .. τωρα στον ΟΤΕ θα ερθω και στο οτε τιβι σε 1 μηνα ...
παντως ευχαριστω για τις ρυθμισεις ... θα τα δοκιμασω το βραδυ και θα σου πω αυριο

Όντως ο ferb έχει δίκιο τα κανάλια του οτε δεν είναι τόσο καλά
και την φωτεινότητα οπωσδήποτε χαμηλά γιατί αμα έχεις οτε tv
στο μαύρο θα βλέπεις πολλά pixel