Ρυθμίσεις για sony 32v2500 (v2000)

toni@

New member
15 January 2007
9
Παρακάτω παραθέτω τις ρυθμίσεις που έχω και έχουν κάνει την διαφορά:

Picture Mode: Custom
Backlight: 2
Picture: 80
Brightness: 51
Color: 45
HUE: G1
Color Temp.: Warm 1
Sharpness: 25
Noise Red.: Off

Advanced Settings:

Black Corrector: Off
Advanced C.E.: Off
Gamma: Low
Clear White: Off
Live Color: Off
Color Space: Wide
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off

Power Saving: Off

Παρακάτω παραθέτω τις ρυθμίσεις που έχω και έχουν κάνει την διαφορά:

Picture Mode: Custom
Backlight: 2
Picture: 80
Brightness: 51
Color: 45
HUE: G1
Color Temp.: Warm 1
Sharpness: 25
Noise Red.: Off

Advanced Settings:

Black Corrector: Off
Advanced C.E.: Off
Gamma: Low
Clear White: Off
Live Color: Off
Color Space: Wide
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off

Power Saving: Off

καλημέρα,
Ευχαριστούμε:ernaehrung004:
Πόσο και από που την αγόρασες?-bye-

Ερώτηση: οι ρυθμίσεις έγιναν από τα χέρια κάποιου ειδικού ή είναι μια μείξη default settings με internet reviews?

Internet reviews και προσωπικές προτιμήσεις, λίγο πολύ στα περισσότερα από τα reviews που έτυχε να διαβάσω οι ρυθμίσεις ήταν παρόμοιες.
Το τελικό αποτέλεσμα -που φυσικά και είναι υποκειμενικό- με ικανοποίησε πλήρως. Οι λεπτομέρειες στην εικόνα (πχ. υφή αντικειμένων-δέρματος κτλ.) και οι χρωματικοί τόνοι (κόκκινο, τόνος δέρματος, μαύρο) δείχνουν απολύτως φυσικοί.
Κάποιος ειδικός σίγουρα θα έκανε το κάτι παραπάνω, δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι η διαφορά θα είναι τόσο σημαντική τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια.
Εύχομαι σε όλους τους κατόχους καλές τηλεθεάσεις, η 32v2500 είναι πράγματι μια εξαιρετική lcd.

Tο sharpness 25 μου φαινεται πολυ οπως και το backlight 2 πολυ χαμηλο. Πρεπει να ειναι πολυ σκοτεινη η εικονα.

Επισης με αναλογικα καναλια το Noise Reduction ειναι καλυτερα να ειναι στο Low.

Last edited:
Ίσως το backlight με ρύθμιση στο 3 να είναι αποδεκτό, με υψηλότερη τιμή είναι μεν εντυπωσιακό μήπως όμως κουράζει;

Στην τιμή του sharpness θα πειραματιστώ με χαμηλότερες τιμές και θα ποστάρω τις εντυπώσεις, το ίδιο και με την μείωση θορύβου – ενδεχομένως να μην μου χρειάστηκε λόγω καλής λήψης τηλεοπτικού σήματος (?)
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου Rivers.

Όσο για τα off που έχω επιλέξει συνονόματε φίλε Αντώνη, κατά τους συνδυασμούς-πειραματισμούς μου με αυτές τις ρυθμίσεις θα έλεγα ότι μάλλον η εικόνα δεν βελτιωνόταν άλλα χειροτέρευε.

Last edited:
backlight : 3
sharpness : 15
Noise Red.: Low

πιο ζωντανή και φωτεινή εικόνα.
Σ´ ευχαριστώ Rivers..

Κανείς άλλος κάτοχος της v2500, v2000?