Eχει προκύψει το εξής, θα θελα να μοιραστώ την ήδη χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ που έχω γιατί δεν μπορώ να αρνηθώ, θα θελα όμως να δώσω συγκεκριμένη, δηλαδή αφού λέει ότι ούτως ή άλλως τη θέλει για σερφάρισμα και μόνο, ενώ εγώ κατεβάζω και δεν θέλω να χάσω πολλή απ αυτή, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω γι αυτό; Επίσης θα μπορεί να δει την ιστοσελίδα του ρούτερ και να αλλάξει αυτή τη ρύθμιση; Αν δεν κάνω τίποτα, τι θα γίνεται αν είμαστε κι οι δύο ταυτόχρονα μέσα; Τι επίδραση θα έχει στη δική μου ταχύτητα; Αν αποφασίσει κι αυτός να κατεβάσει κάτι και κατεβάζουμε ταυτόχρονα τότε πως μοιράζεται η ταχύτητα; Σίγουρα θα βγουν κι άλλες απορίες στη διάρκεια όμως θα θελα έτσι εκ πρώτης άποψης να έχω μια γενική ιδέα τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις. Το ρούτερ είναι το μαμά της HOL Netfaster κι η ταχύτητα στο Περιστέρι που μένω κρατηθείτε... πιάνει το αστρονομικό νούμερο των 4 Mbps:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: Αθάνατη Ελλάδα του 2012 με τις εξελιγμένες τεχνολογίες, α πριν μου πείτε για vdsl δεν προβλέπεται για κανά δυο χρόνια, άλλη μια φορά.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: