Το ίδιο....Το ίδιο και σε εμένα. Στο Huawei router. Εσύ ποιο έχεις?
Εμένα το πρόβλημα ήταν η πόρτα στο κουτί του ΟΤΕ. Για να μπορέσω επιτέλους να δω άσπρη μέρα έστειλα σε γνωστό τεχνικό του ΟΤΕ να πάει ο ίδιος να το κοιτάξει μου άλλαξε πόρτα το σύνδεσε σε καινούρια (που αυτό δεν το κάνουν αν δεν είσαι πελάτης του ΟΤΕ) και ησύχασα μετά από 2-3 χρόνια που έφτανε τις 50 αποσυνδέσεις τη μεραΈχει προκύψει και σε μένα αυτό το πρόβλημα και σε 2 φίλους μου. Τι κοινό? Έσκαψε και πέρασε οπτικές ίνες δίπλα ο οτε. Μπορεί να είναι άσχετο... αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση..
Έχει προκύψει και σε μένα αυτό το πρόβλημα και σε 2 φίλους μου. Τι κοινό? Έσκαψε και πέρασε οπτικές ίνες δίπλα ο οτε. Μπορεί να είναι άσχετο... αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση..
Ποιο πρόβλημα εννοείς? Το να μην έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router ή το να μην έχεις internet?Έχει προκύψει και σε μένα αυτό το πρόβλημα και σε 2 φίλους μου. Τι κοινό? Έσκαψε και πέρασε οπτικές ίνες δίπλα ο οτε. Μπορεί να είναι άσχετο... αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.