Ρυθμισεις σε win7 για ακροαση μουσικης

Απάντηση: Re: Ρυθμισεις σε win7 για ακροαση μουσικης

Ελα ντε.... Δικιο εχεις. Της τρελης.... Ολα δυστυχως ετσι οπως τα χουν κανει θελουν ψαξιμο. Το παραμικρο μπορει να επηρεασει το οτιδηποτε.

Ξεκίνησες το ψάξιμο ηχείων ;

Εχω καταληξει στα b & w. . Δεν την ψαχνω αλλο.

Αμα παρω αυτα θα παρω. Απο κει και περα εφοσον εχω αυτα θα ανανεωσω στο κρος οβερ κ τερμα. Δεν θα ασχοληθω με κατι αλλο παρα να ακουω.

Αλλα οτι αλλο μπορω να κανω απο software δεν ειναι κακο. Τζαμπα ειναι εξαλλου.

Πχ εκει με τα samples και τα msτι παιζει; καποιοι δεν βαζουν οτι προτινει ο καταστευαστης του dac γτ;

Απάντηση: Re: Ρυθμισεις σε win7 για ακροαση μουσικης

Εχω καταληξει στα b & w. . Δεν την ψαχνω αλλο.

Αμα παρω αυτα θα παρω. Απο κει και περα εφοσον εχω αυτα θα ανανεωσω στο κρος οβερ κ τερμα. Δεν θα ασχοληθω με κατι αλλο παρα να ακουω.

Αλλα οτι αλλο μπορω να κανω απο software δεν ειναι κακο. Τζαμπα ειναι εξαλλου.

Πχ εκει με τα samples και τα msτι παιζει; καποιοι δεν βαζουν οτι προτινει ο καταστευαστης του dac γτ;

Ποιό κρος όβερ θα ανανεώσεις από τα B&W ? Υποθέτω ότι μιλάς για αυτά πού έχεις

Ναι γι αυτα που εχω. Αδικος κοπος βεβαια. Αλλα τεσπα θα το κανω κ αυτο να μου φυγει.

Kαλα θα κανεις.Απλα μην τρελαίνεσαι (φιλικα). Κι εγω τρελαίνομαι και μετα το μετανιώνω.Λογικα δεν φταιει το DAC όπως ειπαν και οι φιλοι πιο πριν.

αμα σου πω οτι τον ηχο μου το χαλουσε το interconnect θα το πιστεψεις;

δοκιμασα με αλλο Interconnect και χωρις iusb...και ειπα τι εγινε εδω;!

τα interconnects τι πρόβλημα θα μπορούσαν να είχαν, μάλλον κάτι άλλο θα είχε συμβεί εκτός κι αν ήταν χαλασμένα ή εντελώς μάπα, δηλαδή αξίας κάτω των 200 τιμή λιανικής.
Τι καλωδια αντικατέστησες και με ποια ;

Να προτείνω κάτι ;
Εντάξει, όσοι με ξέρετε, καταλαβαίνετε τι θα πω...
Αν παίζετε μουσική με κύρια πηγή έναν υπολογιστή, δεν αγοράζετε ένα mac να ηρεμήσετε ;
Ανεξάρτητα αν παίζουν καλύτερα ή όχι, γιατί αυτά είναι προσωπικές επιλογές, το βασικό είναι ότι δεν θέλει συνήθως drivers, δεν υπάρχει θέμα προγραμμάτων, αναβαθμίσεις, κτλ.
Οι επιλογές στα μεταχειρισμένα είναι εξαιρετικές κατ εμέ.
:a0210:

Να προτείνω κάτι ;
Εντάξει, όσοι με ξέρετε, καταλαβαίνετε τι θα πω...
Αν παίζετε μουσική με κύρια πηγή έναν υπολογιστή, δεν αγοράζετε ένα mac να ηρεμήσετε ;
Ανεξάρτητα αν παίζουν καλύτερα ή όχι, γιατί αυτά είναι προσωπικές επιλογές, το βασικό είναι ότι δεν θέλει συνήθως drivers, δεν υπάρχει θέμα προγραμμάτων, αναβαθμίσεις, κτλ.
Οι επιλογές στα μεταχειρισμένα είναι εξαιρετικές κατ εμέ.
:a0210:

Eίχα mac mini στο κυρίως σύστημα, δυστυχώς δεν με ικανοποίησαν τα προγράμματα που δοκίμασα (χειριστικά και ηχητικά) και έφυγε ήδη για άλλο δωματιο...
Επιπλέον παρότι κουης στους υπολογιστές
1) έστησα μόνος μου jriver και με μικρή βοήθεια foobar και
2) δεν θεωρώ δύσκολο να κατεβάσεις ένα driver και να τον τρέξεις στο pc.

Δεν τα γράφω αυτά για να προτιμήσει κάποιος pc ή να αποφύγει mac εννοείται. Είναι προσωπικό θέμα.
Απλά για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι κάτι σπουδαίο να παιζεις με drivers. Τουναντίον!

Eίχα mac mini στο κυρίως σύστημα, δυστυχώς δεν με ικανοποίησαν τα προγράμματα που δοκίμασα (χειριστικά και ηχητικά) και έφυγε ήδη για άλλο δωματιο...
Επιπλέον παρότι κουης στους υπολογιστές
1) έστησα μόνος μου jriver και με μικρή βοήθεια foobar και
2) δεν θεωρώ δύσκολο να κατεβάσεις ένα driver και να τον τρέξεις στο pc.

Δεν τα γράφω αυτά για να προτιμήσει κάποιος pc ή να αποφύγει mac εννοείται. Είναι προσωπικό θέμα.
Απλά για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι κάτι σπουδαίο να παιζεις με drivers. Τουναντίον!
Πρέπει να αποτελείς μοναδικός ίσως που είχε mac pc για μουσική και τελικά πρότιμησε windows pc γιατί δεν τον κάλυψαν τα προγράμματα στον ηχητικό τομέα. :grinning-smiley-043 :BDBDG54:
Η διαχείριση είναι κάτι υποκειμενικό, οπότε ναι μπορεί να μην σε βόλευαν. :a0210:

Μπα όχι ο μόνος. Αν ρωτήσεις και τον Σωκράτη θα σου πει.
Και να σκεφτείς ότι και στο mac mini, προτίμησα την αναπαραγωγή με τα συμβατά σε win προγράμματα (dual boot)...

Εννοείται ότι η άποψή μου δεν είναι αντικειμενική. Όπως τίποτα σχετικά με τον ήχο ή το χειρισμό.
Αλλα ως γεγονός η αλλαγή ισχύει. Και μάλιστα με pc ακόμα πιο αθόρυβο και χαμηλότερης τιμής.

Κανενός αντικειμενικά δεν είναι τα λεγόμενα.
Ούτε τα δικά σου, ούτε τα δικά μου, κανενός.
Απλά, οι πλειοψηφία των χρηστών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο επιλέγει mac.
Το θέμα αξίας είναι επίσης κάτι υποκειμενικό.
Ενώ το θέμα ησυχίας το πετυχαίνεις με διάφορους τρόπους, πχ ssd δίσκο, κτλ.

Τα ίδια κι εγω Μιχάλη.
Βεβαίως εμένα είναι και θέμα πετριάς,στα Mac νιώθω φυλακή.
Φαντάσου πως τώρα πειραματίζομαι με ένα περίεργο wasapi (wasapi2 το λένε ) το οποίο θέλει πολύ δυνατό υπολογιστή,κλπ. Είναι φορές και που κολλάει ο τόπος,θέλει πολύ προσεκτικές ρυθμίσεις,και,και...
Αλλά όταν παίζει,παίζει πανάθεμα το...

Στο θέμα μας,για όποιον βαριέται να γδύνει με το χέρι κατεβάζει το Fidelizer,διαβάζει την τεκμηρίωση του και παίζει μια χαρά.

Τέζα. Χρησιμοποιεί όλα τα νέα σετ εντολών,κλπ. Όσο δυνατότερος και νεότερος τόσο το καλύτερο.
Στις (πάμπολλες ) ρυθμίσεις του βέβαια μπορείς να απενεργοποιήσεις οτι δεν υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου. Οταν γυρίσω σπίτι θα βάλω λινκ για το απαραίτητο διάβασμα και θα ανεβάσω και στιγμιότυπα με τις ρυθμίσεις.
Πολυ πειραματικό ομως,το ξαναλέω,αν θυμάμαι καλα δεν ειναι καν beta,τώρα εξελίσσεται κι ο ιδιος φτιάχνει και αντίστοιχο ASIO plug-in.

Πρέπει να αποτελείς μοναδικός ίσως που είχε mac pc για μουσική και τελικά πρότιμησε windows pc γιατί δεν τον κάλυψαν τα προγράμματα στον ηχητικό τομέα. :grinning-smiley-043 :BDBDG54:
Η διαχείριση είναι κάτι υποκειμενικό, οπότε ναι μπορεί να μην σε βόλευαν. :a0210:

Μα και με το mac με windows έπαιζε