Ρυθμίσεις Sony a58 για Video

25p 24M
Δες το κσλυτερα στη tv... Συνδεσε τη με hdmi και πες μας.

Τι εννοεις αποεστιαση;

Στήν τηλεόραση φαίνεται λίγο καλύτερα.

Ενοώ αυτό τό σπαστικό πού κάνει μιά εστιάσει τό θέμα καί μιά όχι
Μόλις ανέβασα αυτό σέ MP4 γιά νά τό δείτε .Εκτός τό θέμα πού αναφέρω σέ μένα στό youtube μού κάνει διακοπές
δέν ξέρω σε εσάς πώς παίζει
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Γενικά μετά από τήν βόλτα πού τράβηξα κάποια πράγματα καί μέ τόν νέο φακό πού πήρα
τόν sigma 17-70 c ενω στήν φωτογραφία είναι άλλη διάσταση στό βίντεο μεγάλη απογοήτευση,
ιδίως στά χρώματα τής θάλασσας κάνει μιά περίεργη ανάμειξη σάν θόρυβος θά ανεβάσω καί ακόμα ένα
μέ θάλασσα νά τό δείτε.Δέν ξέρω τί φταίει...

Mήπως πατάς το κλείστρο την ώρα που τραβάς video και "ψαρεύει" το focus?

Mήπως πατάς το κλείστρο την ώρα που τραβάς video και "ψαρεύει" το focus?
Τό μόνο πού πατάω είναι τό κουμπί τού REC μιά στήν αρχή καί στό τέλος.
Τό συγκεκριμένο βίντεο είναι στήν αυτόματη ρύθμιση.
Επίσης καί αυτό είναι δικό μου μέ τόν φακό σονυ 18-55 κυνηγάω ένα έντομο

Last edited:
Καί αυτό εδώ μάλιστα μέ τόν sigma 17-70.Τό αποτέλεσμα είναι αίσχος από ευκρίνεια.Σέ μάνιουαλ μέ διαφραγμα κλειστό, απο ότι θυμάμαι στό 11
καί φάνηκε ή σκόνη τού αισθητήρα σέ κάποια σημεία στόν ουρανό.
Εδώ μπορεί νά φταίω καί εγώ γιατί δέν τό εστίασα καλά μέ τό δαχτυλίδι.Αλλά τό χρώμα τής θάλλασας τό βλέπω αφύσικο.

Last edited:
h A65 δε ψαρευει γιατιεχει PDAF... αυτο που βλεπεις στα πρωτα βιντεο ειναι γιατι το σημειο εστιασης αλλαζει θεση .
Μπορεις να διαλεξεεις εστιαση ενος σημειου (κεντρο ή flexible) ,zone kai wide.
Πρεπει να διαλεγεις αναλογα με το θεμα σου και να προσαθεις να εχεις τοθεμα σου μεσα σ υατη τη πειοχη ή σημειο.
Αυτο που εκανα εγω , εκτος απο το να διαλεγω το σωστο τροπο, ειναι οτι αφου εστιασει στο σημειο που θελω, να κλειδωνω την εστιαση (νομιζω οτι οι φακοι αυτοι εχουν διακοπτη για AF kai manual) .

Αν το θεμα φυγει απο τη περιοχη εστιασης το ξεκλειδωνεις και συνεχιζεις.

Οσον αφορα τη θαλασσα, ειναι το γνωστο moire , δε μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο δυστυχως, το εχουν οι περισοτερεςς dslr.... ελαχιστες δε το εχουν.

h A65 δε ψαρευει γιατιεχει PDAF... αυτο που βλεπεις στα πρωτα βιντεο ειναι γιατι το σημειο εστιασης αλλαζει θεση .
Μπορεις να διαλεξεεις εστιαση ενος σημειου (κεντρο ή flexible) ,zone kai wide.
Πρεπει να διαλεγεις αναλογα με το θεμα σου και να προσαθεις να εχεις τοθεμα σου μεσα σ υατη τη πειοχη ή σημειο.
Αυτο που εκανα εγω , εκτος απο το να διαλεγω το σωστο τροπο, ειναι οτι αφου εστιασει στο σημειο που θελω, να κλειδωνω την εστιαση (νομιζω οτι οι φακοι αυτοι εχουν διακοπτη για AF kai manual) .

Αν το θεμα φυγει απο τη περιοχη εστιασης το ξεκλειδωνεις και συνεχιζεις.

Οσον αφορα τη θαλασσα, ειναι το γνωστο moire , δε μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο δυστυχως, το εχουν οι περισοτερεςς dslr.... ελαχιστες δε το εχουν.
Τό πρώτο βίντεο είναι ένα λάθος-κακό βίντεο άς πούμε?
Θέλει πειραματισμό μέ τούς τύπους εστίασης αλλά άν τό θέμα αλλάζει θέση συνεχώς όπως στό πρώτο βίντεο τί κάνω?
Όταν λές νά κλειδώσω τό θέμα υποθέτω εννοείς μέ μάνιουαλ εστίαση.
Νά πώ ότι ένα τηλεχειριστήριο είναι απαραίτητο, πήρα ένα ασύρματο μεγαλύτερης εμβέλειας αλλά δέν δουλεύει σέ βίντεο.

Ξέρετε κανένα πρόγραμμα γιά απλή επεξεργασία γιά νά κόβω απλά ανεπιθύμητα μέρη τού βίντεο?
Σέ μορφή ΜΡ4.Χρησιμοποιώ τό ulead video studio 11 είναι λίγο μπερδεμένο έχει επιλογές σέ διάφορες μορφές αλλά δέν βλέπω νά έχει γιά νά σώνω σέ ΜΡ4.