Ρυθμίσεις Topaz

shock

New member
3 September 2007
22
Καλησπέρα.
Μόλις ήρθε ο Topaz. Πρώτος προβολέας και είμαι σαν ψάρι έξω από το νερό.
Έχει κανείς από τους κατόχους του να προτείνει ρυθμίσεις? Επίσης οι ώρες λειτουργίες υποθέτω φαίνονται σε κάποιο κρυφό Menu. Αν μπορεί κάποιος να μου έλεγε πως μπαίνω θα με υποχρέωνε.
Ευχαριστώ

Καλοριζικος. Ριξε μια ματια στα καρφιτσωμενα θεματα της κατηγοριας κι εδω ειμαστε !!

Ευχαριστώ παίδες.
Πάντως το λιγότερο που έχω να πω είναι
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ

μια από τις καλύτερες αγορές μου

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Topaz

Μεγειες!!!!! Περιμενουμε εντυπωσεις.

Ευχαρίστως, αλλά σίγουρα ο Μιχάλης τα έχει πει πολύ καλύτερα από μένα και πολύ πιο πριν !!

Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η κατασκευή του σε σχέση με τους Epson (μόνο αυτούς έχω δει) είναι η μέρα με τη νύχτα.
Είναι αθόρυβος. αν βάλεις το χέρι σου μπροστά δεξιά για λίγη ώρα έχεις σίγουρο έγκαυμα και είναι ολίγον τι μπαούλο :).

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Topaz

Ευχαρίστως, αλλά σίγουρα ο Μιχάλης τα έχει πει πολύ καλύτερα από μένα και πολύ πιο πριν !!

Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η κατασκευή του σε σχέση με τους Epson (μόνο αυτούς έχω δει) είναι η μέρα με τη νύχτα.
Είναι αθόρυβος. αν βάλεις το χέρι σου μπροστά δεξιά για λίγη ώρα έχεις σίγουρο έγκαυμα και είναι ολίγον τι μπαούλο :).

Καλοριζικος!!
Επειδη κ εγω ψηνομαι για προβολικο αυτην τη εποχη, εχω ακουσει τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο απο το φορουμ, λεω να καταληξω σε αυτον..Ρωτω λοιπον απο που προτεινεις να τον παρω. Προφανως εχεις κανει ερευνα αγορας..Μια καλη προσφορα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι στα 1099 μαζι με tv tuner (aver 7) απο το πλαισιο..Συμφερει; Τι λετε; Υπ οψιν οτι απο τηλεοραση πασχω, οποτε βολευει το τιουνερακι..
Ευχαριστω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις Topaz

Αυτό σημα'ίνει απλά ότι η απαγωγή θερμότητας γίνεται άψογα. Βγαίνει πολύ ζέστη από τον αεραγωγό χωρίς θόρυβο.
Το ανησυχητικό θα ήταν να μην έβγαινε πολύ ζέστη.