Ρύθμιση κατόπτρου για ΟΤΕ TV

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Δεν υποστηρίζει dvb-s2 ο δέκτης που δοκιμάζεις, οπότε δε θα δεις με αυτόν σήμα στις συχνότητες του OTE. Το δορυφόρο όμως τον έχεις βρει. Για την αναβάθμιση του kaon κοίταξε εδώ.

nikkon1

New member
6 March 2012
20
Καλημέρα Σεραφειμ και ευχαριστώ για την απάντηση
Την διαδικασία για την αναβάθμιση την έχω ήδη κάνει αλλά το πρόβλημα ειναι οτι η μπάρα μένει στο 0% οτι και να κάνω.
Εχω μιλήσει με την τεχνικη υποστήριξη του ΟΤΕ, τουλαχιστον 3 ώρες, αλλάξαμε και ρυθμίσεις στον δέκτη ( Γίνεται εάν στην αρχή του boot-αρισμοτος του δέκτη πατήσεις back και 2465i ), αλλά με τα ίδια πάντα αποτελέσματα.
Μέχρι που πήρα τον δεκτη παραμάσχαλα και πήγαμε στο σπίτι γειτονικής εγκατάστασης για δοκιμή και -δυστυχώς - ουτε και εκει έπαιξε, άρα ειναι ο δέκτης "βλαμένος" (με βλάβη).
Και εδω αρχίζει το μαρτύριο. Σε επικοινωνία μου με τον ΟΤΕ μου λένε οτι για να γίνει αντικατάσταση, πρέπει να διαπιστωθεί από εγκεκριμένο εγκαταστάτη του ΟΤΕ, με έξοδα περίπου 80 για την μετάβασή του στον τοπο εγκατάστασης ( οδοιπορικά ) !!!!
Φυσικά δεν προτείθεμαι να πληρώσω τόσα χρήματα για να διαπιστώσουν το διαπιστωμένο.
Ευτυχώς που ειμαι μέσα στο πρωτο 12ημερο που μπορείς να υπαναχωρήσεις χωρίς ποινή.

Last edited by a moderator:
3 September 2013
1
Παιδια καλησπερα.
Ειμαι απο Νεο Ηρακλειο Αττικης και ειχα νοβα με πιατο 80αρι και διπλο lnb.Επιανα δηλαδη hotbird και asra.
Το μπαχαλεψα λιγο μιας και πηρα Οτε και κατεργησα την νοβα και τωρα δεν μπορω να βρω τιποτα..Θα ηθελα να μου πειτε ποσες μοιρες (απο αυτες που λεει πανω στο μπρατσο του πιατου στην πισω μερια ) κλισης το εχετε..Τωρα το που κοιταει θα δω του γειτωνα διπλα.

Αυτο για να βρω τον hotbird απο εκει και περα πως θα βρω τον δορυφορο του οτε???

Δεν εχω κανενα οργανο μονο ορεξη για ψαξιμο..Φυσικα αν ειναι κανεις κοντα μου και θελει να βοηθησει κερναω καφεδακι φυσικα.....

hdanca

Supreme Member
17 August 2012
3,061
Athens
Φίλε καλώς ήρθες.Θα δυσκολευτείς χωρίς όργανο,εκτός κι αν έχεις εμπειρία.Το πιο απλό που μπορώ να σου πω είναι να γυρίσεις το πιάτο προς τα δεξιά,όπως το κοιτάς από πίσω.Λογικά το πιάτο σου θα ήταν κεντραρισμένο στον Astra στις 19.2 μοίρες ανατολικά.Ο ΟΤΕ (Eutelasat) βρίσκεται στις 9 μοίρες ανατολικά.Αν μπορείς πάρε τηλεόραση και δέκτη μαζί σου και πήγαινε στο μενού του δέκτη με τις μπάρες σήματος.Όταν βρεις το σήμα stop.Μετά παίξε με το lnb για να βρεις το μέγιστο σήμα.Γενικά προσπάθησε με τη στροφή του πιάτου και του lnb,καθώς και με ελαφριά ρύθμιση της ανύψωσης του πιάτου να βρεις το μέγιστο σήμα.Αυτές οι δουλειές βέβαια,για να γίνουν σωστά,δεν γίνονται έτσι,ιδιαίτερα αν δεν έχεις εμπειρία.Το πιθανότερο είναι να σε μπέρδεψα,οπότε θα σου πρότεινα να φώναζες κάποιον να σου έκανε τη ρύθμιση του πιάτου.