Σ.Κ. TOP FIVE

Κάθε Σαββατοκύριακο 5 προτάσεις. Αυτό, αυτές. Καλημέρα.

Μάλιστα Δημήτρη αυτά είναι τραγούδια, που με έχετε πήξει στα ροκάδικα χεχε. Όσο για το τελευταίο που έβαλες, αναρωτιόμουν κάποτε για κάποια samples του D.J. Shadow και να που τα βρήκα!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

@ Δ. Μανωλάκος Ζητώ ειλικρινά συγνώμη δεν κατάλαβα ότι ήταν προσωπικό thread. Eιλικρινά νόμιζα ότι θα postάραμε όλοι τις επιλογές μας για το ΣΚ.

Από ευγένεια συμμετείχα σε μια πολύ καλή ιδέα, τίποτε άλλο.

@ D.Ioannou: Θα μπορούσες εύκολα να μου στείλεις pm ώστε να αποφύγεις να γίνεις αγενής. Καλό θα ήταν για σένα να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με λιγότερη καχυποψία...

Επίσης να σου πώ ότι το forum οφείλει την ύπαρξή του σε μέλη που "πετάγονται" και "πάνε" βόλτες στα θεματικά τους ενδιαφέροντα.
Αλλά και αυτό διορθώνεται, αν μου το ζητήσεις...

Σε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη πάντως. Και να φανταστείς ότι σε συμπαθούσα για τους ήπιους τόνους σου...

Τελικά Δημήτρη εμείς δεν επιτρέπεται να βάζουμε αυτα που θεωρούμε για το συγκεκριμένο ΣΚ top5?? όχι τπτ άλλο θα μ'επαιρνε κι εμένα η μπάλα..:-(

@ Δ. Μανωλάκος Ζητώ ειλικρινά συγνώμη δεν κατάλαβα ότι ήταν προσωπικό thread. Eιλικρινά νόμιζα ότι θα postάραμε όλοι τις επιλογές μας για το ΣΚ.

Από ευγένεια συμμετείχα σε μια πολύ καλή ιδέα, τίποτε άλλο.

@ D.Ioannou: Θα μπορούσες εύκολα να μου στείλεις pm ώστε να αποφύγεις να γίνεις αγενής. Καλό θα ήταν για σένα να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με λιγότερη καχυποψία...

Επίσης να σου πώ ότι το forum οφείλει την ύπαρξή του σε μέλη που "πετάγονται" και "πάνε" βόλτες στα θεματικά τους ενδιαφέροντα.
Αλλά και αυτό διορθώνεται, αν μου το ζητήσεις...

Σε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη πάντως. Και να φανταστείς ότι σε συμπαθούσα για τους ήπιους τόνους σου...

Κατ αρχήν ΔΕΝ ήθελα να φανώ αγενής.

Αν προσέξεις το ποστ μου ήταν αρκετά "νυκτερινό" ,κουρασμένο και ως εκ τούτου μάλλον απρόσεκτο.Εξ ού και το άσχημο ύφος.
Δεν είχα καμμία πρόθεση-προς Θεού- να σε προσβάλλω ή να στην πώ.(μάλλον αυτό προέκυψε τελικά..)

Απλά θεώρησα πολύ όμορφη την πρόταση του Τζίμη ως είχε και το αυτονόητο, οτι δηλαδή τη στιγμή που προβάλλονται αμέτρητα βιντεάκια στο "Βιντεοκλίπ της Ημέρας",δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω "προσθηκών" εδώ μέσα.
Μπορεί ο Τζίμης να έχει άλλη άποψη..

Πάντως καμμία επίθεση επι προσωπικού,ούτε ξεχωρίζω τους συνφορουμίτες μου σε "στατικούς" και σε "βολτάρηδες".
Ολοι έχουν λόγο παντού.

Ελπίζω να με κατάλαβες και να λύθηκε η παρεξήγηση..

Απάντηση: Re: Σ.Κ. TOP FIVE

Τελικά Δημήτρη εμείς δεν επιτρέπεται να βάζουμε αυτα που θεωρούμε για το συγκεκριμένο ΣΚ top5?? όχι τπτ άλλο θα μ'επαιρνε κι εμένα η μπάλα..:-(

Σόρρυ Στεφανία, καμμία μπάλα !
εξήγησα το σκεπτικό μου και στον Dalanik.:operator:

Ας αποφασίει ο Τζίμης..