S.O.S : Άμεση ανάγκη για αίμα!!!!

Re: S.O.S :Άμεση ανάγκη για αίμα!!!!

Ολοι μαζι να βοηθησουμε οπως μπορει ο καθενας , η ανθρωπια και η αλληλεγγυη ειναι κατι που μας δινει τη μεγαλυτερη δυναμη
Ολα να σας πανε κατ' ευχην .

Απάντηση: Re: S.O.S :Άμεση ανάγκη για αίμα!!!!

Ολοι μαζι να βοηθησουμε οπως μπορει ο καθενας , η ανθρωπια και η αλληλεγγυη ειναι κατι που μας δινει τη μεγαλυτερη δυναμη
Ολα να σας πανε κατ' ευχην .

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις ευχές σου.
Να σαι πάντα καλά.

Απάντηση: S.O.S :Άμεση ανάγκη για αίμα!!!!

Επίσης να τονίσω,οσοι απο τα παιδιά εδώ μέσα μπορέσουν και δώσουν αίμα 0 αρνητικό,να μου στείλουν ενα π.μ διότι απο την συγκεκριμένη ομάδα μετρούμε(λόγω της σπανιότητας) τις διαθέσιμες φιαλές
Ευχαριστώ..

μόλις σήμερα άνοιξε η αιμοδοσία στο νοσοκομείο της Βούλας και αυτό λόγω του ιού του δυτικού Νείλου
απο οτι κατάλαβα απο αυτα που άκουσα στο νοσοκομείο ειχαν μπει σε "καραντίνα" ολα τα νότια προάστια
ακόμα και σήμερα που άνοιξε θα γίνετε ενας έχτρα έλεγχος για τον ιο του δυτικού Νείλου

εύχομαι ο Αντώνης να γίνει γρήγορα καλά

Απάντηση: S.O.S :Άμεση ανάγκη για αίμα!!!!

Eνα μεγάλο ευχαριστώ σε οσα παιδιά βοήθησαν να συγκεντρωθεί η απαιτούμενη ποσότητα αίματος.
Να είστε πάντα καλά..

Και εσύ να είσαι καλά Σάκη!

Καλή δύναμη και σε εσάς, και στο παλληκάρι..

Εγώ φίλε μου από μοτοσυκλετιστικό φόρουμ που συμμετέχω και έβαλα αντίστοιχο νήμα, έχω 3 άτομα που έδωσαν.
Ένα μπράβο και σε αυτά τα παιδιά. Και σε όλους.

Τελείωσε εδώ και 1 εβδομάδα και το 2ο στάδιο της θεραπείας παιδιά.(πολύ πιο ισχυρό απο το 1ο στάδιο)
Τα πράγματα πανε καλά οπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί.(ελπίζουν οτι δε θα χρειαστεί και 3ο σταδιο)
Πέρασε μια δυσκολη κατασταση λογω μιας λοίμωξης του αναπνευστικού απο ενα μυκητα(ασπέργιλλος) ο οποίος τον έριξε πολύ,διότι η αμυνα του οργανισμού σε λευκά σε κείνη την φαση ηταν μιδαμινή(περιπου 400 λευκα)
Ευτυχως το ξεπέρασε,κανει ακόμα θεραπεία για την λόιμωξη,διότι εχει μείνει λιγο υγρό στον πνεύμονα.
Μπήκε και σε φαση σταθεροποίησης του οργανισμού,καθως ηδη "τρεχει" το όνομά του σε λίστα για αναζήτηση δότη μυελού.
Εγω δυστυχώς δεν είμαι συμβατός,αλλα οι γιατροί είπαν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφου ετσι κι αλλιώς είχα περίπου 25% πιθανότητες να είμουν.
Αν δεν βρεθεί δότης απο την Ελληνική Τραπεζα Δοτών Μυελού,είπαν οτι υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να βρεθεί απο την Παγκόσμια Τράπεζα.
Οπως εξέφρασαν και οι ιδιοι οι γιατροί,απο δω και πέρα τωρα είναι να πανε καλά τα πράγματα,δηλ να βρεθεί δότης και να δεχτεί το μόσχευμα ο οργανισμός του ασθενούς.
Βέβαια εαν δεν βρεθεί 100% συμβατικός δότης που είναι και το καλύτερο,αν κρίνουν αναγκαία άμμεσα την μεταμόσχευση λόγω του πως θα εξελιχθεί η κατασταση του αθενούς μεχρι να βρεθεί ο ιδανικός δότης
μπορεί να προχωρήσουν και με δότη με μικρότερο ποσοστό συμβατότητας(αυτό μου το είπε ενας πρώην ααθενής,με την ιδια ασθένεια)με πολλές πιθανότητες να το δεχτεί ο οργανισμός.
Ας ελπίσουμε να πανε ολα καλά.
Και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,και απο τον αδελφό μου,στα παιδιά που βοήθησαν και υπάρχει ακόμα η αναγκαία ποσότητα αίματος.

Last edited:
συνεχιζει να υπαρχει αναγκη για αιμα η μονο για ελέγχο αιμοπεταλίων για δοτη? δεν μπορω να δωσω αιμα αλλα να το προωθήσω....

Οχι φίλε μου.Αιμα υπάρχει,καθως και ατομα αν χρειστεί ανάγκη για αιμοπετάλια απο την γύρω περιοχή.
Για ανευρεση δότη εννοώ για μυελό.Μπαίνει σε φαση για μεταμόσχευση.Απλώς εκανα μια ενημερωση για την πορεία της υγείας του.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου,να σαι καλά