s o s !! DENON 2308 Κάνει κ για μουσική;

4 November 2007
78
γεια χαρά σε ολους.μετα απο πολύ ψαξιμο αποφασισα τη θέση του sony str db780 να παρει ο denon 2308. Αφου διαβασα κ διαφορα θετικα σχολια σε περιοδικα. Το πολυ μέχρι παρασκευή θα τον εχω.Αυτο που με 'τρωει' ομως ειναι το εξης:θα ακουω αξιοπρεπώς μουσική;:guitarist:Μπορουν τα τελικα του σταδια να ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικα στη μουσικη ή θα χρειαστώ τελικο ενισχυτή;κ στην τελική ένας καλος AV δεν μπορει να ειναι κ λιγο μουσικός;Θεωρώ τη γνωμη του avclub πολυ σημαντική κ μαλλον καταλυτική.....

κοιτα ..... σιγουρα ειναι καλυτερος απο αυτον που ειχες !

σιγουρα θα σε καλυψει αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις για οδηγηση ηχειων με 4 ωμ πχ, ......
αν δεν εχεις μεγαλο σαλονι πχ,.....

αν ακους σε μεσαιες σταθμες ειναι ενταξει !
αν θες ομως ρευματα τρελα .....δεν ξερω .....

εξαρτατε πως ακους ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος σου τι ηχεια εχεις !

ο χορος ειναι 13τμ απαλλαγμενος απο επιπλα κλπ.μονο για audio-video είναι.ηχεια εχω τα crystal audio prisma tower 8om
σε καταστηματα που πηγα επημενουν να διαχωρισω το audio απο το video για να ακουσω σοβαρα μουσική.αλλα δε με εχουν πησει.ο καθενασ αλλα μου ελεγε. κ ναι εχω την τύχη να μην εχω γειτονες κ μπορω να ακουω με αρκετη ενταση μουσικη..

Τώρα θα μου πεις με τον av sony 5ετιας ακους δυνατα μουσικη;ε προσπαθω τουλαχιστον... ελπιζω να μου λυθουν οι αποριες απο εσας εδω....

Σαν κάτοχος του 2308, η απάντησή μου είναι... Όχι και ναι...
Ναι αν δεν έχεις ακούσει δικάναλο στην ίδια τιμή.
Όχι αν έχεις συνηθίσει στον καλό ήχο ενός δικάναλου ενισχυτή.

Είχα κανονικό στερεοφωνικό, το χάρισα, αγόρασα τον Denon με ένα Denon DVD και τελικά κατέληξα να στάξω πάνω από 10 χιλιάρικα για να πάρω κανονικό στερεοφωνικό από το πολιτισμικό σοκ που έπαθα!

Αμαν!!δεν περιμενα κατι τετοιο!!
ο τελικος πανω στον av θα με φέρει στα επιπεδα ενος στερεοφονικου συστήματος?αν οχι ακριβως τουλάχιστον θα ακούω αξιοπρεπως μουσική?εχεις δοκιμασει κατι τετοιο εσυ?
Ή πρεπει να διαχωρισω εντελώς το audio απο το video?

ο τελικος πανω στον av θα με φέρει στα επιπεδα ενος στερεοφονικου συστήματος?αν οχι ακριβως τουλάχιστον θα ακούω αξιοπρεπως μουσική?εχεις δοκιμασει κατι τετοιο εσυ?

προσεξε !!!!!!!!!!

ο φιλος πιο πανω εσκασε 10 Κ για να ακουσει σωστα .....

αυτος ειχε τη δυνατοτητα !
ο 2308 κανει για καποιον που δεν γουσταρει να δωσει τοσα .....
κανει αν δεν εχεις μεγαλα ηχεια ρευματοβορα και μεγαλο σαλονι 25 τ, και !

ο ηχος του ειναι παρα πολυ καλος για τα λεφτα του !! απλα !

σιγουρα δεν συγκρινετε με εναν καλο δικαναλο τελικο σε οδηγηση ηχειων στην ιδια η και λιγο μεγαλυτερη τιμη !!!!!!

αλλα για ολοκληρωμενο δικαναλο δεν βαζω το χερι στη φωτια ... αν θα ειναι καλυτερος απο τον 2308 σε ΑΥΤΗΝ την τιμη .......

αλλα αν θες να ακους και καμια ταινιουλα και τη μουσικουλα σου ειναι πρωτο μηχανακι !

προσεχε μη παρασηρεσε ..... αν μπορεις ακουσε τον πρωτα !

ο χορος ειναι 13τμ απαλλαγμενος απο επιπλα κλπ.μονο για audio-video είναι.ηχεια εχω τα crystal audio prisma tower 8om
σε καταστηματα που πηγα επημενουν να διαχωρισω το audio απο το video για να ακουσω σοβαρα μουσική.αλλα δε με εχουν πησει.ο καθενασ αλλα μου ελεγε. κ ναι εχω την τύχη να μην εχω γειτονες κ μπορω να ακουω με αρκετη ενταση μουσικη..

αν θες καθαρα για μουσικη εφοσον εχεις αυτη την δυνατοτητα της απαλαγης απο Γειτονες και αντεχει η τσεπη σου παρε ενα συστημα για μουσικη προ και τελικο και εναν AV ενυσχητη για της ταινιες σου ......

αν αντεχει η τσεπη σου μπορεις να κανεις ετσι !

ειδαλως ο 2308 με παραχωρησεις στην οδηγηση μεγαλων ηχειων βεβαια ... θα σε βολεψει σε ολα καλως ....

Re: Απάντηση: s o s !! DENON 2308 Κάνει κ για μουσική;

Καλά, μην τρελένεσαι κιόλλας, άλλο το στερεοφωνικό, άλλο το home cinema σαν φιλοσοφία. Το θέμα είναι εσύ πως έχει συνηθίσει να ακούς μουσική.

Ναι, και δεν...
Η μόνη περίπτωση που πήρα κάαααααπως συμπαθητικό ήχο ήταν με την αναλογική σύνδεση. HDMI και οπτική τις ξεχνάς αν θέλεις να ακούσεις μουσική. Υποθέτω ότι το DAC που έχει είναι απλά για πέταμα.

Αν σε παίρνει οικονομικά κάνε το. Αφού όμως στρώσει ο ενισχυτής γιατί άστρωτος δεν ακούγεται. :slapface:
Τσίμπα ένα Tivoli για να ακούς μέχρι τότε, είναι τουλάχιστον 5 κλάσεις ανώτερο σε ήχο. Αφού στρώσει, πουλάς το Tivoli και αποφασίζεις τι θα κάνεις.

ευχαριστώ Βαγγέλη για τη γνώμη σου.
οσο πιο πολυ το ψάχνεις τοσο πιο πολυ τρελενεσαι μήπως κ δεν εχεις κανει τη σωστή επιλογή.
σε μια ακροαση σε καταστημα δυστηχως δεν μπορεις να καταλαβεις κ πολλα.
αυτον διαλεξα απο τις επιλογες που ειχα.Αφου ειναι κ καλο μηχάνημα τοτε ΟΚ.
Οσο για τις ακροασεις μου μαλλον θα πληρώσω αρκετα ακομα.. εχω αρχισει να εχω απαιτήσεις...
ΥΥ με το κρυο πως τα πατε εκει στα βόρεια?

Σίγουρα είναι καλύτερος a/v απο αυτόν που είχες.....αλά απο την άλη αφού τον παρήγγειλες και μέχρι την Παρασκευή θα τον έχεις δεν αλλάζει τίποτα.Ισως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο πριν την παραγγελία σου.
Καλώς να τον δεχτείς λοιπόν και καλές ακροάσεις...περιμένουμε εντυπώσεις.

Θα δώδω χρημα για τον ήχο.
απλα δεν ημουν σιγουρος αν θα ειχα τοση διαφορα οπως λες.
δεν εχω ακουσει στερεοφωνικο ενισχυτη,ποσο μαλλον με τα ηχεια μου για να εχω γνωμη.
το τοπιο παντως ''ξεκαθαριζει''!! thanks

φιλε Γιάννη δεν τον παρήγγειλα,απλα τον βρήκα τον άκουσα(οσο μπορεσα δηλαδή) κ είναι στα μέτρα μου. οικονομικά κ οπτικοακουστικά.. (κυρίως το πρώτο) δεν ήθελα sony,δεν άκουσα θετικά σχόλια για pioneer, σε yamaha (V1800) ακριβώς για μένα,οπότε τι μένει;DENON.
όμως ευχαρίστως δέχομαι γνώμες.
Αν δεν παρω απο δω γνώμη απο που θα πάρω??

φιλε Γιάννη δεν τον παρήγγειλα,απλα τον βρήκα τον άκουσα(οσο μπορεσα δηλαδή) κ είναι στα μέτρα μου. οικονομικά κ οπτικοακουστικά.. (κυρίως το πρώτο) δεν ήθελα sony,δεν άκουσα θετικά σχόλια για pioneer, σε yamaha (V1800) ακριβώς για μένα,οπότε τι μένει;DENON.
όμως ευχαρίστως δέχομαι γνώμες.
Αν δεν παρω απο δω γνώμη απο που θα πάρω??

σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν θα δεις μεγαλες διαφορες σε οτι μαρκα και να καταληξεις ...........:grandpa:

απολαυσε τον ενυσχητη σου !
σε αυτη την τιμη ουτε ενας στερεοφωνικος ολοκληρωμενος θα εχει μεγαλη διαφορα .... αυτη ειναι η εμπειρια μου !

γιά την δουλειά που θέλει ο φίλος, ο denon είναι μιά χαρά...
αργότερα βλέπει.
Αλλωστε σε μιά καταναλωτική εποχή ζούμε.
Σε 3 χρόνια το πολύ, μόνο από τα διαφημιστικά θα θέλει να πάρει κάτι άλλο.