S.O.S ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!

Atreas

Established Member
24 November 2008
144
Πάτρα
Μια τερατώδης μόδα ξεκίνησε στην Κίνα και έχει μεταδοθεί σε Νέα Υόρκη - Ινδονησία - Νέα Ζηλανδία! Έχω βγει απο τα ρούχα μου, όπως θα βγείτε κι εσείς! Παίρνουν οι ΑΘΛΙΟΙ μικρά γατάκια και τα χώνουν σε μικρά βαζάκια ΖΩΝΤΑΝΑ! Μεγαλώνουν εκεί στριμωγμένα!!! με αποτέλεσμα να παραμορφώνονται και να παίρνουν το σχήμα του βάζου!!! Έπισης έχουν ανοίξει μια μικρή τρύπα στο βάζο μπροστά απ' το μουτράκι τους, τα ταίζουν με καλαμάκι και άλλη μια τρύπα στο πίσω μέρος για την ανάγκη τους!!! Εννοείται όσα δεν αντέχουν ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και όσα αντέχουν πουλιούνται μες στο βάζο παραμορφωμένα ως ΣΟΥΒΕΝΙΡ!!!!!!!!!!!!!!
Κάνω παράκληση να το διαδώσετε όπου μπορείτε, εαν γίνετε και στο εξωτερικό και να βάλετε την υπογραφή διαμαρτυρίας σας στην παρακάτω ιστοσελίδα για να σταματήσει αυτό το έγκλημα!!!!!!!!!

http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html

Υ.Γ. Υπάρχει άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα στο περιοδικό Τριτο Μάτι Τ.167 - Ιανουάριος 2009.

Jim, δε ξέρω αν είναι παλιό η καινούργιο θέμα και επειδή δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια η ψέματα! καλό είναι να επέμβουμε έστω και με μια υπογραφή, έστω και αν έιναι ψέμα.Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι ΚΑΛΟ θα κάνουμε!! Μην ξεχνάς οτι η wikipedia γράφεται από χρήστες του internet, και μπορεί να θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα!! Πολλοι έχουν παραπονεθεί για αρθρα της wikipedia (συνήθως ακαδημαικοί για ιστορικές ανακρίβειες).-bye-. Απλά φίλε μου ξέρουμε όλοι μας οτι η ανθρώπινη διαστροφή δεν έχει όρια!

Φιλε Atrea, απλα επεσες πανω σε ενα απο τα πιο γνωστα hoaxes του internet...

Παντως, αν καποιος πιστευει οτι η wikipedia ειναι αναξιοπιστη μονο και μονο επειδη γραφεται απο απλους χρηστες, τοτε θα πρεπει (με βαση την απλη λογικη) να μην δεχεται ως αξιοπιστη καμια πληροφορια που υπαρχει στο internet.

Όχι δεν θεωρώ την wikipedia αναξιόπιστη επειδή γράφεται από απλούς χρήστες, ίσα ίσα επειδή είναι απλοί χρήστες(στην πλειοψηφία τους) είναι πιο αξιόπιστη από αλλες πηγές ενημέρωσεις...Απλά ρε παιδιά είδα φωτογραφίες από την κτηνωδία αυτή και φρίκαρα! Μακάρι πάντως να είναι ψέματα, Και ας παίρνουν χαρά οι άθλιοι που κάναν την φάρσα αυτή... μιας και είναι το μοναδικό πράγμα απ' ότι φαίνεται που τους γεμίζει... και το μόνο που μπορούν να κάνουν στην ζωή τους...

Αποσπασμα απο το site της Humane Society των ΗΠΑ:

Since December 2000, The Humane Society of the United States has received literally thousands of complaints about a "Bonsai Kitten" web site—subsequently determined to be a hoax—that describes how to stuff kittens into glass containers to warp their bodies into the shape of the container. The site's creator describes and illustrates in detail the method for abusing these animals. Most of the illustrations, which appear to have been altered with photo-editing software, depict live kittens being jammed into glass containers.

The HSUS investigated these complaints and found that the site was a joke created by a student at the Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.), who had registered it at his school under a false name.

Ολοκληρο το κειμενο εδω

Καταλαβαινω την αγανακτηση σου, αλλα σιγουρα προκειται απλα για ενα διεστραμμενο "αστειο".

Οσο για το "Τριτο Ματι" που ξεθαψε το θεμα και (απ'οτι καταλαβαινω) το παρουσιαζει σαν πραγματικο γεγονος, τι να σχολιασει κανεις...

Last edited:
Μακάρι φίλε μου να είνα ψέμα... Όσο για το τρίτο μάτι, πίστεψε με έχει γράψει στο παρελθόν ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ειδήσεις και προφητικές θα έλεγα... γι αυτο μου κάνει εντύπωση... :BXVZCBXZ6: