Χαιρετώ την παρέα, θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Στην περιοχή του Περιστερίου που διαμένω, σχετικά ψηλά, το ανώτερο της ταχύτητας που μπορώ να πάρω είναι το 4,5Mbps. Αυτή την ταχύτητα είχα κι εγώ εδώ και 8 χρόνια, μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα. Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, πριν φύγω διακοπές είχα τη συγκεκριμένη ταχύτητα, το έβλεπα στο ρούτερ και το βλεπα και σ αυτά που κατέβαζα. Γυρνώντας απ τις διακοπές παρατηρώ αργή φόρτωση σελίδων, μπαίνω στο ρούτερ να δω ταχύτητα και βλέπω κάτω από 1Mbps περίπου στο 0,7. Παίρνω λοιπόν τη HOL που είναι ο πάροχός μου και δηλώνω βλάβη. Μου στέλνουν τεχνικό μετά από δύο εργάσιμες και το πόρισμα λέει ότι θέλω αλλαγή ρούτερ, το οποίο αναλαμβάνει να το στείλει εντελώς δωρεάν χωρίς καμία χρέωση από μέρους μου. Ερχεται το ρούτερ μετά από 3 εργάσιμες το βάζω πάνω,μία απ τα ίδια, ξαναδηλώνω βλάβη και μου λένε θα μου ξαναστείλουν τεχνικό, έρχεται ο τεχνικός και το πόρισμα λέει πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση, μετράει λέει 4,4 κάτω στο κουτί και πάνω 2,8 (που εγώ δεν τα έχω δει ποτέ, το μεγαλύτερο ήταν 1,4 από τότε που έχω δηλώσει βλάβη) άρα έχω μεγάλη απώλεια λόγω του εσωτερικού καλωδίου και πρέπει να περάσω καινούριο. Φωνάζω τον ηλεκτρολόγο, πριν ο άνθρωπος μου λέει στο περάσω και κάνουμε τσάμπα κόπο θα το ρίξουμε εξωτερικά και θα το συνδέσουμε να δούμε αν όντως είναι πρόβλημα του καλωδίου. Προσέξτε τώρα, ο άνθρωπος μου λέει να στο περάσω εσωτερικά θα σου πάρω 70 ευρώ κι αν δεν φταίει το καλώδιο να πληρώνεις τσάμπα; Επαγγελματίας και μπράβο του, το περνάει λοιπόν εξωτερικά, συνδεόμαστε με το ρούτερ πάλι 1,1!!!!!!! Παίρνω τώρα λοιπόν τον πάροχο, μάλιστα με τεχνικό τους που είχα μιλήσει δεν δεχόταν την πιθανότητα να συμβεί αυτό, ήταν 1000% σίγουρος ότι ήταν η εσωτερική καλωδίωση και ξαναδηλώνω ότι πλέον είναι δικό σας το πρόβλημα απ τη στιγμή που έκανα και το τελευταίο που συστήσανε και τώρα αυτοί επιμένουν ότι εμείς μετρήσαμε κάτω 4,4 και δε δέχονται ότι πέρασα και δοκίμασα καινούριο καλώδιο γενικώς συνεχίζουν κι επιμένουν ότι φταίει η εσωτερική καλωδίωση!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ; Εμείς λέει θα σας στείλουμε τεχνικό αλλά αν μετρήσει πάλι 4,4 το πρόβλημα είναι σε σας, πως γίνεται ρε παιδιά και με καινούριο καλώδιο να φταίω πάλι εγώ; ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ Η ΜΕ 1,1 Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Σ.Ο.Σ.!!!!!!!!