S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Και γκρινιαζα εγω που απο φορθνετ πηγα νοβα και με το νεο ρουτερ συγχρονιστηκα στα 15 Mbps με κατεβασμα 1.5 MB/sec. Ευτυχως που ξανα εβαλα το παλιο ρουτερ και επανηλθα στα 19xxx και κατεβαζω με 2.2 MB/sec.

Στην προκειμενη περιπτωση, τα δικα σου νουμερα θυμιζουν adsl τις πρωτες εποχες.
Σκεφτομουν οτι θα μπορουσες να τους δωσεις στατιστικα του ρουτερ σου (margin., κλπ) ωστε απο εκει ισως καταλαβουν τι ειδους βλαβη να υπαρχει.
Παιζεις με τον πονο μου κι εσυ τωρα; Βρες μου αμεσως σπιτι να νοικιαζεται διπλα σου να γινουμε και γειτονοι χαχαχα.

Παιζεις με τον πονο μου κι εσυ τωρα; Βρες μου αμεσως σπιτι να νοικιαζεται διπλα σου να γινουμε και γειτονοι χαχαχα.

Και για να στη σπασω κι αλλο, οταν πρωτο εβαλα 24αρι ιδιοκτητο forthnet κατεβαζα με 2,4 MB/sec. :Banane0:
Μαλλον ας ειναι καλα η ΓΑΔΑ και η Αμ. πρεσβεια, γιατι φαινεται οτι την προσεχουν ιδιαιτερα την περιοχη.! :p

Και για να στη σπασω κι αλλο, οταν πρωτο εβαλα 24αρι ιδιοκτητο forthnet κατεβαζα με 2,4 MB/sec. :Banane0:
Μαλλον ας ειναι καλα η ΓΑΔΑ και η Αμ. πρεσβεια, γιατι φαινεται οτι την προσεχουν ιδιαιτερα την περιοχη.! :p

Ουστ!!!!!!

Και γκρινιαζα εγω που απο φορθνετ πηγα νοβα και με το νεο ρουτερ συγχρονιστηκα στα 15 Mbps με κατεβασμα 1.5 MB/sec. Ευτυχως που ξανα εβαλα το παλιο ρουτερ και επανηλθα στα 19xxx και κατεβαζω με 2.2 MB/sec.

Στην προκειμενη περιπτωση, τα δικα σου νουμερα θυμιζουν adsl τις πρωτες εποχες.
Σκεφτομουν οτι θα μπορουσες να τους δωσεις στατιστικα του ρουτερ σου (margin., κλπ) ωστε απο εκει ισως καταλαβουν τι ειδους βλαβη να υπαρχει.

Νταξει εισαι καραπροκλητικος.
Ζητειται επειγοντως διαχειριστης να σε μπαναρει.:7SFGSFG:
Ημαρτον δηλαδη.
Ακου 2.2 και 2.4! Αιδως Αργειοι.

Κύριοι τελείωσαν τα βάσανά μου, ήρθε πάλι τεχνικός (3η φορά), όπως λέω έχω το μαύρο σύννεφο κι αυτό αποδεικνύεται ευθύς αμέσως. Το ρούτερ που μου έφεραν την πρώτη φορά, το καινούριο ρούτερ, μάλλον μόνο καινούριο δεν ήταν. Ευτυχώς που ο τεχνικός είχε ρούτερ μαζί του και είδαμε το φως το αληθινό. Αυτά μόνο σε μένα συμβαίνουν, να γίνεται διάγνωση για χαλασμένο ρούτερ, να το αλλάζουν και πάλι το καινούριο να είναι κι αυτό χαλασμένο και να ψάχνονται οι τεχνικοί με το καινούριο καλώδιο εγκατεστημένο να δουν τι φταίει. Επρεπε να δείτε εδώ τον τεχνικό που πήγε να βγει απ τα ρούχα του χααχαχαχχααχχααχαχαχαχ. Τέλος καλό όλα καλά, σας ευχαριστώ όλους εγκάρδια για την υποστήριξη και τη διάθεση που δείξατε στο πρόβλημά μου. Έύχομαι κανένας να μην περάσει ό,τι εγώ πέρασα 3 βδομάδες τώρα, να είστε όλοι καλά. -bye-

Δηλαδη τελικα πεσαμε στο σεναριο επιστημονικης φαντασιας. ?
Ηταν ΟΛΑ τα router χαλασμενα. ? Τελικα καλα λενε: Ποτέ μη λες ποτέ.

Τελος καλο, ολα καλα.! Γλυτωσες και τις μεταφορες παροχου.! :D

Νταξει εισαι καραπροκλητικος.
Ζητειται επειγοντως διαχειριστης να σε μπαναρει.:7SFGSFG:
Ημαρτον δηλαδη.
Ακου 2.2 και 2.4! Αιδως Αργειοι.

Να υποθεσω οτι οσον αφορα τις ταχυτητες, εισαι...ομοιοπαθης. ? :flipout:
Δεν φταιω εγω για την υψηλη μου ταχυτητα. Φταιει η....forthnet! :p
Σε εσενα φταιει ο...ΟΤΕ. :Banane0:

Να υποθεσω οτι οσον αφορα τις ταχυτητες, εισαι...ομοιοπαθης. ? :flipout:
Δεν φταιω εγω για την υψηλη μου ταχυτητα. Φταιει η....forthnet! :p
Σε εσενα φταιει ο...ΟΤΕ. :Banane0:

Oτε????
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα καλο!!!!!!!!!
Οχι φιλε, εγω ειμαι στη μεση κατεβαζοντας με 1.2-1.3... Και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Φυσικα με τον Οτε μακρια και αγαπημενοι.
Αλλα οταν μας τριβεις τα 2.2 στη μουρη, εισαι για μπαν το λιγοτερο.:twoguns:
:2thumb22sup:

δεν είσαι ο μόνος "τυχερός" πάντως με εις διπλούν προβληματικό ρούτερ, όταν γύρισα από adsl σε vdsl αυτό που μου έδωσαν, αλλά και το δεύτερο που έφερε ο τεχνικός για αντικατάσταση του πρώτου, είχαν πρόβλημα... το τρίτο όμως βγήκε αστέρι!!! :music-smiley-005:

Εμένα ξέρετε τι με πείραξε περισσότερο; Οτι στην πρώτη περίπτωση, που έβγαλαν πόρισμα ότι έφταιγε το ρούτερ κι αφού το αντικατέστησαν, ότι παίρνει τηλέφωνο η εταιρία να μου πει ότι θα μου στείλουν το ρούτερ κι ότι σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημα και όταν τολμούσα να ρωτήσω οτι παιδιά αν δεν φταίει το ρούτερ μέ έκοβε δεν μ άφηνε να ολοκληρώσω κι ήταν απόλυτα σίγουροι ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Αφού ήρθε το καινούριο ρούτερ και πάλι δεν δούλεψε και αιτήθηκα καινούρια επίσκεψη το δεύτερο πόρισμα ότι έφταιγε η εσωτερική καλωδίωση, η ίδια διαδικασία, τόσο σίγουροι που με διέκοπταν στο τηλέφωνο όταν τολμούσα να τους πω ότι ρε παιδιά έστω 1% πιθανότητα δεν υπάρχει να μη φταίει ούτε το εσωτερικό καλώδιο; Οχι, κι αφού το άλλαξα κι αυτό αμφισβητούσαν ότι το έκανα κι όλας. Επρεπε σας λέω να βλέπατε το χθεσινό τεχνικό που μίλαγε με το κέντρο να απαντάει στις ερωτήσεις απορημένος, "έχει το καινούριο ρούτερ" μετά "έχει αλλάξει καλώδιο, είναι περασμένο εξωτερικά το βλέπω" κι απ ό,τι φαίνεται τον ρώτησε ο συνομιλητής του στο τηλέφωνο αν έχει ρούτερ μαζί του, απάντησε ναι, το έβαλε πάνω κι έκανε το σταυρό του ο άνθρωπος. Εγώ τι έπρεπε να κάνω δλδ., να πάρω τους ηλίθιους τηλέφωνο που με έπαιρναν κι ήταν απόλυτοι κάθε φορά ότι το πρόβλημα λύθηκε; Ελεος μ αυτή την καραμέλα, φταίει η απόσταση, φταίει η εσωτερική καλωδίωση, ε να που δεν έφταιγε, ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή!!!!!!

Κώστα εχθές είχα την κουβέντα σου, για το θέμα σου με εναν παθών συμφορουμίτη. Ούτε λιγο ούτε πολλύ τραβήχτηκε 3 χρόνια... Τους πείρε όμως και τα σώβρακα... Θα του στείλω το λινκ με το νήμα σου να μπεί να τα πείτε.

Κώστα εχθές είχα την κουβέντα σου, για το θέμα σου με εναν παθών συμφορουμίτη. Ούτε λιγο ούτε πολλύ τραβήχτηκε 3 χρόνια... Τους πείρε όμως και τα σώβρακα... Θα του στείλω το λινκ με το νήμα σου να μπεί να τα πείτε.

Νίκο καλημέρα, ό,τι έγινε έγινε. Το ξέρω ότι μ αυτά δεν βγάζεις άκρη, το θέμα είναι να μη μπλέξεις εξ αρχής. Το να μπω εγώ σε διαδικασίες νομικές δεν βγαίνω οικονομικά με την καμία. Αυτά είναι γι αυτούς που τα χουν κι έχουν και το χρόνο να ασχοληθούν. Φαντάσου λέω ότι είμαι ευχαριστημένος όταν εν έτει 2013 σε έναν απ τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας, να έχω την καταπληκτική ταχύτητα των 4,3Mbps!!!!! Αστα Νίκο σ αυτή τη χώρα θα δούμε προκοπή ποτέ οπότε δεν ασχολούμαι παραπέρα, έχω πραγματικά κουραστεί. Βολεύομαι έτσι κι όπως βολεύομαι με τα λεφτά στην εργασία μου που είναι τα μισά και μου χρωστάνε 6 μηνών μισθούς, έτσι λέω κι εδώ δόξα τω Θεώ που έχω κι ίντερνετ. Εδώ το χα πάρει απόφαση ότι θα είχα 1,1 Mbps οπότε κάνω τούμπες τώρα!!!!!!

Απάντηση: Re: S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

... λέω ότι είμαι ευχαριστημένος όταν εν έτει 2013 σε έναν απ τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας, να έχω την καταπληκτική ταχύτητα των 4,3Mbps!!!!! .... Εδώ το χα πάρει απόφαση ότι θα είχα 1,1 Mbps οπότε κάνω τούμπες τώρα!!!!!!

Καλα, εχε χαρη που τα τρισχαριτωμενα παιδακια σου ειναι μικρα.!
Υστερα απο λιγα χρονακια, θα μεταμορφωθουν σε "κατεβαστηρια." :flipout:
Και τοτε θα δεις: " Μπαμπα, γιατι δεν κατεβαζει γρηγορα το τραγουδι και την ταινια. ?"

Re: Απάντηση: Re: S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Καλα, εχε χαρη που τα τρισχαριτωμενα παιδακια σου ειναι μικρα.!
Υστερα απο λιγα χρονακια, θα μεταμορφωθουν σε "κατεβαστηρια." :flipout:
Και τοτε θα δεις: " Μπαμπα, γιατι δεν κατεβαζει γρηγορα το τραγουδι και την ταινια. ?"

Μέχρι τότε θα χω αποκτήσει σπίτι κι εγώ δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία και τη ΓΑΔΑ. (Δηλαδή ποτέ)!!!!!!
Και για να χουμε καλό ρώτημα, από που ξέρεις εσύ για τα παιδάκια μου; (Οτι είναι τρισχαριτωμένα) χαχααχααχααααααχ.

Μέχρι τότε θα χω αποκτήσει σπίτι κι εγώ δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία και τη ΓΑΔΑ. (Δηλαδή ποτέ)!!!!!!
Και για να χουμε καλό ρώτημα, από που ξέρεις εσύ για τα παιδάκια μου; (Οτι είναι τρισχαριτωμένα) χαχααχααχααααααχ.

Κωστα να σου τραβηξω γραμμή απο μένα που κλείδωμα στα 22,3MB?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Απο το προσωπικο σου αλμπουμ που εχεις ανεβασει φωτογραφιες.! :D