S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Απάντηση: Re: S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Παθών από το ίδιο πρόβλημα αλλά με λύση .Υποχρεωτική ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ και πόρτας .Πάρε τηλ να σου πω περισσότερα

Re: Απάντηση: Re: S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Παθών από το ίδιο πρόβλημα αλλά με λύση .Υποχρεωτική ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ και πόρτας .Πάρε τηλ να σου πω περισσότερα

Τι εννοείς αλλαγή γραμμής δικτύου και πόρτας; Κόστος; Τι θα κερδίσω αφού στην περιοχή δεν προβλέπεται πάνω από 4;

Γεια σας παιδιά, και εγώ Περιστεριώτης, πολύ κοντά στο άλσος, κλειδώνω με Wind στα 4200 MBps.
Μέσω tool υπολογισμού απόστασης της Cyta...Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 3543,4 μέτρα.
Υπάρχει περίπτωση για κάτι καλύτερο με άλλο πάροχο? (είμαι εκτός συμβολαίου και ψάχνομαι...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: S O S ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τι εννοείς αλλαγή γραμμής δικτύου και πόρτας; Κόστος; Τι θα κερδίσω αφού στην περιοχή δεν προβλέπεται πάνω από 4;
Εχεις πμ γιατί θελει 10 σελίδες να σου πω . 4 πάντως θα εχεις οτι και να γίνει και θα πας και πιο πανω με ενα μικρό εργαλείο....

Γεια σας παιδιά, και εγώ Περιστεριώτης, πολύ κοντά στο άλσος, κλειδώνω με Wind στα 4200 MBps.
Μέσω tool υπολογισμού απόστασης της Cyta...Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 3543,4 μέτρα.
Υπάρχει περίπτωση για κάτι καλύτερο με άλλο πάροχο? (είμαι εκτός συμβολαίου και ψάχνομαι...)

Oχι δυστυχώς, έχω ρωτήσει όλες τις εταιρείες όλες μου λένε από τηλεφώνου την απόσταση κοντά στα 3100 κι ότι πάνω από 4,5 δεν γίνεται.

Το φοβερό είναι ότι πριν 1,5 χρόνο μετακόμισα ακριβώς 300 μέτρα κι έχασα τη μισή ταχύτητα, με 850 κατέβαζα με απόσταση απ το αστικό κέντρο στα 2800, τώρα στα 3100 κατεβάζω με 420, τι να πω, Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!!