S.O.S. - Προβλημα με θερμοκρασιες

Έχει 32 η σουρικεν; Εγώ δεν την έχω ακούσει ποτέ...
Δεν νομίζω να βρεις πιο αθόρυβη. Αν βρεις, πες μου και εμένα :smile:

Εννοούσα αν βρει πιο αθόρυβη από την σουρικεν. :blush:
Δεν ψάχνω να την αγοράσω, γιατί έχω ήδη μια...

Παω για τη σουρικεν τελικα φαινεται πολυ ποιοτικη κατασκευη και πιστευω να ειναι καλη ψυκτρα, ελπιζω να ειναι και αθορυβη..

Οσο για την πλατη λεω να της κανω 4 τρυπες να βαλω 2 και 2 ανεμιστηρες να βαζουν και να βγαζουν αερα για να υπαρχει καλη ροη....

Παω για τη σουρικεν τελικα φαινεται πολυ ποιοτικη κατασκευη και πιστευω να ειναι καλη ψυκτρα, ελπιζω να ειναι και αθορυβη..

Οσο για την πλατη λεω να της κανω 4 τρυπες να βαλω 2 και 2 ανεμιστηρες να βαζουν και να βγαζουν αερα για να υπαρχει καλη ροη....

Βασικα πρεπει να βγαζεις μονο απο την πισω μερια, αν βαλεις μερικους να βγαζουν και μερικους να βαζουν, θα ανακυκλωνεις τον ιδιο αερα. Και αφου ειναι να κανεις κατι τετοιο, απλως βαλε γρηγοροτερους ανεμιστηρες στο κουτι. Δεν εχει κανενα νοημα να βαλεις ανεμιστηρες στο επιπλο. Ασε που θα ανεβει παρα πολυ το επιπεδο του θορυβου, απο την μια θελεις αθορυβη ψυκτρα και απο την αλλη πολ/ζεις τους ανεμιστηρες?

Αυτα ειναι ανουσια πραγματα. Ακομα και την ψυκτρα ανουσια την βρισκω. Βαλε την δικη σου να πατησει καλα, βγαλε την πλατη του επιπλου, βαλε ολους τους ανεμιστηρες του κουτιου να δουλευουν και τελειωσες.

Η δικη μου ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ.. :P
Ωραια οποτε παιρνω τη σουρικεν ξηλωνω την πλατη και βαζω τους εσωτερικους να δουλευουν ετσι?
Οι εσωτερικοι ειναι μονο 2 και δεν εχει αλλες θεσεις το κουτι υπ οψιν...

Απο τη στιγμη που οταν βγαινει απο το ραφι παιζει σε νορμαλ θερμοκρασιες το προβλημα ειναι το ραφι. Σου παγιδευει το ζεστο αερα μεσα και δεν ψυχεται το μηχανημα. Οτι ψυκτρα και να βαλεις παλι το ιδιο προβλημα θα εχεις. Το θεμα σου ειναι να διωξεις το ζεστο αερα αφου τον εχει βγαλει εξω απο το κουτι ο ανεμηστηρας.

60 βαθμους ο επεξεργαστης ειναι νορμαλ θερμοκρασια?

Σε κουτι που ειναι 10 ποντους στο υψος και ο ενας ανεμιστηρας εξαγωγης του δεν δουλευει? Καθολου απιθανη υπο φορτιο.

Ασε την ψυκτρα. Μονο την πλατη βαλε και βαλε τους ανεμιστηρες να γυριζουν κανονικα. Δεν χρειαζεται κατι αλλο. Και στους 60 να δουλευει, δεν παθαινει απολυτως τιποτα. Αρκει να μεινει εκει.

Re: Απάντηση: S.O.S. - Προβλημα με θερμοκρασιες

δεν νομιζω
εχω ενα Χ2 4200+(manchester) και σε νορμαλ δειχνει 35-36 βαθμους,

Ναι αυτο λεω και γω δεν ειναι φυσιολογικες στον νσαμαρ το λεω...

Ok θα αλλαξω την παστα θα βαλω και τους δυο ανεμιστηρες και θα βγαλω την πλατη και we'll see from there...

Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογική αλλά δεν ειναι και 87 οποτε το pc κλεινει μονο του. Ασχετο ανεμηστηρα εισαγωγης αερα εχεις?

Θα σε γελασω..Λοιπον εχει το κουτι δυο ανεμιστηρες ο ενας δουλευει μονο λογω ελλεψης βυσματος και δεν ξερω τι ειναι εισαγωγης η εξαγωγης..
Το βραδυ παμε στο πλαισιο παιρνω δυο τετοιους που ειναι πολυ καλυτεροι απο τους μαμα του κουτιου http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=922323&x=20&category=69977823&catalog=20 αλλαζω την παστα στον επεξεργαστη βγαζω και την πλατη και ερχομαι να σας πως τι εγινε το βραδακι..

60 βαθμους ο επεξεργαστης ειναι νορμαλ θερμοκρασια?

60C όταν ο επεξεργαστής δεν έχει load ή όταν τον "ζορίσεις" με κάτι που θέλει επεξεργαστική ισχύ; Αν αυτή είναι η θερμοκρασία σε Load, είναι σχετικά καλά, αν είναι σε idle ( όταν δεν έχει load ) δεν είναι...

Ναι σε load...

Λοιπον παιδια μου ηρθε μια ιδεα και θελω να μου πειτε αν ειναι αποδοτικη και καλη ιδεα..

Λοιπον αλλαξα την παστα θα παρω και το καλωδιο για να δουλευουν και οι δυο ανεμιστηρες..Θα βγαλω και την πλατη και.....
Στο πισω μερος του κουτιου μιας και δεν εχω καρτα γραφικων ξεχωριστη στο κουτι οι θυρες που ειναι για τις καρτες ειναι εντελως αδειες οποτε εβγαλα τα σιδερακια και σκεφτομαι να παρω εναν ανεμιστηρα 92mm και να τον βαλω εξωτερικα αλλα πανω στο κουτι στο σημειο που ειναι το ανοιγμα απ τα σιδερακια για να παιρνει τον ζεστο αερα του κουτιου και να τον αποβαλει πισω και να φευγει απ την πλατη..
Δηλαδη αυτο που κανω ειναι να δημιουργησω μια καλη θεση ανεμιστηρα που το μοτσαρτ ειναι λιγο ηλιθια κατασκευασμενο σ αυτο το θεμα..

Τι λετε?