S Sport Plus Turkey

george0083

AVClub Enthusiast
23 May 2007
766

LogInLogo.svg

Καλησπερα
θελω να κανω αγορα αυτου του πακετου με τα αθλητικα απο τουρκια.
ξερει καποιος πως μπορω να το πληρωσω δεν με αφηνει να κανω την αγορα με ελληνικη καρτα.
με revolt γινεται?
εχει καποιος εμπειρια
ευχαριστω

george0083

AVClub Enthusiast
23 May 2007
766
δεν δεχεται αλλα το εκανα με google pay μεσα απο την εφαρμογή.
οποτε κομπλε 18€ ολος ο χρονος με premier la liga serie a nba f1 champions europa
το εβαλα και στο shield
ειναι τελειο εχει ολα τα παιχνίδια απο παντου

chrispe

AVClub Enthusiast
25 March 2008
807
για δώσε λίγες πληροφορίες, βλέπεις χωρίς vpn; πόσες ταυτόχρονες θεάσεις επιτρέπει;

george0083

AVClub Enthusiast
23 May 2007
766
με vpn βλεπω
δεν εχει περιορισμο στις ταυτοχρονες θεασης
επισης εχει multi monitoring οπου βλεπεις σε μικκρες οθνες ολα τα παιχνιδια μαζι
εχει ολη την pemier με ολα τα ματς των 5

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
με vpn βλεπω
δεν εχει περιορισμο στις ταυτοχρονες θεασης
επισης εχει multi monitoring οπου βλεπεις σε μικκρες οθνες ολα τα παιχνιδια μαζι
εχει ολη την pemier με ολα τα ματς των 5
Φίλε απ όσο ξέρω επειδή το ειχα δοκιμάσει. Έχει μια μόνο ταυτόχρονη θέαση γιατί στην Τουρκία δεν επιτρέπεται να βλέπεις παραπανω απο 1 συσκευή ταυτόχρονα σε καμία streaming υπηρεσία. Επίσης δεν μπορείς να κλεισεις το VPN . Θα σταματήσει να παιζει . Είχα δοκιμάσει κάθε τρόπο. Ακόμα ένα γεγονός είναι ότι όταν έχει παιχνιδια καλά μπουκωνουν πολλα VPN όταν βάζεις Τουρκία γιατί λογικά το γνωρίζουν πολλοι και έχει πολυ μικρή ταχυτητα με αποτέλεσμα να βλέπεις σε SD το 80% των ματς . Δοκίμασα αρκετά vpns. Και το χειροτερο υπάρχουν αγωνιστικές που δεν δείχνει ολα τα ματς των 5 στην πρεμιερ Λιγκ. Μην σε ξεγελάει που αυτή την αγωνιστική θα τα δείξει. Τις περισσοτερες ναι αλλά όχι σε όλες. Αλλά πιο πολυ το θέμα με την ταχυτητα και την ποιοτητα με απέτρεψε

Υ. Γ Αν έχετε κάποιο ψαγμένο VPN που δεν το γνωρίζουν πολλοι και ξεκλειδώνει την υπηρεσία και σε σημαντικά ματς δεν πεφτει η ποιότητα τότε αξίζει. Εγώ σταμάτησα να ασχολουμαι με όλα αυτά

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Επιτρέπει αλλά μόνο με κάποια που ξεκλειδωνουν υπηρεσίες. Το ειχα δοκιμάσει ένα μήνα με 1,70 ευρώ κάτι τέτοιο. Ωστόσο όσα δοκίμασα που το ξεκλειδωσαν μπουκωναν τις ώρες των αγώνων με αποτέλεσμα να βλέπω σε sd το 80% των αγώνων. Μπορείτε να το ψάξετε αλλά εγώ τόσο χρόνο που έχασα για να ψάχνω πατεντες στο πως θα παίζει χωρίς Vpn ή να βρω κάποιο αξιόπιστο τις ώρες των αγώνων (συνήθως στις 5 του Σαββάτου που έχει τόσα ματς η πρεμιερ Λιγκ) δεν θα το συνιστούσα

george0083

AVClub Enthusiast
23 May 2007
766
χρησιμοποιω το solidvpn βλεπω τωρα Ιταλία και η εικονα ειναι μια χαρα
παρα πολυ καλη για το λεφτα της.
ναι οντως δεν επιτρέπεται ταυτόχρονη θεαση αλλα μονο multi monitoring

newlynx

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,207
Σε τι γλώσσα είναι οι περιγραφές των αγώνων; Μόνο τούρκικα;

1990ge

Established Member
21 October 2012
237
Ολα εχουν επιλογη και για αγγλικη περιγραφη, το οποιο ειναι εντυπωσιακο κυριως για την Premier League.

Εγω με surfshark απο UK εχω αρκετα κολληματα παντως.

• Like
Reactions: newlynx

newlynx

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,207
Εγω με surfshark απο UK εχω αρκετα κολληματα παντως.
Για τα κολλήματα φταίει το vpn και η φόρτωσή του τις ώρες αιχμής ή έχουν πρόβλημα οι σέρβερς της υπηρεσίας;

1990ge

Established Member
21 October 2012
237
Πιστευω πως ειναι θεμα vpn. Το app και η υπηρεσια γενικα μια χαρα μου φαινονται.

Οποτε αν βρεις καποια να δουλευει καλα σε ωρες αιχμης, let me know.

okopan

New member
22 March 2008
86
Εγγραφείτε τώρα με τον κωδικό YILLIKLOCA και απολαύστε το άθλημα με 139,99 τουρκικές λίρες όλο το χρόνο ! ( διαφήμηση σήμερα )
12,73 ευρώ περίπου.
Με προβληματίζει το VPN γιατι έχω surfshark κι όπως λεει παραπάνω ο 1990ge έχει κολλήματα στo UK.

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Εγγραφείτε τώρα με τον κωδικό YILLIKLOCA και απολαύστε το άθλημα με 139,99 τουρκικές λίρες όλο το χρόνο ! ( διαφήμηση σήμερα )
12,73 ευρώ περίπου.
Με προβληματίζει το VPN γιατι έχω surfshark κι όπως λεει παραπάνω ο 1990ge έχει κολλήματα στo UK.

Φίλε όλα αυτά που λες αξιζουν αν έχεις ένα καλό VPN. Αν είναι να μπαίνουν πολλοι από το ίδιο VPN και τις ώρες του αγώνα να βλέπεις στην καλυτερη sd ποιοτητα, ας δω τους αγώνες μέσω στοιχηματικης

bill27

Established Member
21 April 2014
151
Καλησπέρα προσπάθησα καί εγώ νά κάνω λογαριασμό έτσι ώστε να το δοκιμάσω, αλλά εκεί που έβαζα τά στοιχεία μου και κωδικό πρόσβασης μου έλεγε πως δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.Για VPN έχω το better net αλλά όταν το έβαζα Τουρκία πήγαινα στο what is my ip καί μου έλεγε ότι είμαι us.Για όλο αυτό καί τό γεγονός ότι δεν μπόρεσα να κάνω λογαριασμό νά υποθέσω πως φταίει το VPN? Υπάρχει κανένα free ώστε να κάνουμε δουλειά;;;

okopan

New member
22 March 2008
86
Καλησπέρα προσπάθησα καί εγώ νά κάνω λογαριασμό έτσι ώστε να το δοκιμάσω, αλλά εκεί που έβαζα τά στοιχεία μου και κωδικό πρόσβασης μου έλεγε πως δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.Για VPN έχω το better net αλλά όταν το έβαζα Τουρκία πήγαινα στο what is my ip καί μου έλεγε ότι είμαι us.Για όλο αυτό καί τό γεγονός ότι δεν μπόρεσα να κάνω λογαριασμό νά υποθέσω πως φταίει το VPN? Υπάρχει κανένα free ώστε να κάνουμε δουλειά;;;

Hola free vpn