- 23 May 2007
- 766
Καλησπερα
θελω να κανω αγορα αυτου του πακετου με τα αθλητικα απο τουρκια.
ξερει καποιος πως μπορω να το πληρωσω δεν με αφηνει να κανω την αγορα με ελληνικη καρτα.
με revolt γινεται?
εχει καποιος εμπειρια
ευχαριστω
Φίλε απ όσο ξέρω επειδή το ειχα δοκιμάσει. Έχει μια μόνο ταυτόχρονη θέαση γιατί στην Τουρκία δεν επιτρέπεται να βλέπεις παραπανω απο 1 συσκευή ταυτόχρονα σε καμία streaming υπηρεσία. Επίσης δεν μπορείς να κλεισεις το VPN . Θα σταματήσει να παιζει . Είχα δοκιμάσει κάθε τρόπο. Ακόμα ένα γεγονός είναι ότι όταν έχει παιχνιδια καλά μπουκωνουν πολλα VPN όταν βάζεις Τουρκία γιατί λογικά το γνωρίζουν πολλοι και έχει πολυ μικρή ταχυτητα με αποτέλεσμα να βλέπεις σε SD το 80% των ματς . Δοκίμασα αρκετά vpns. Και το χειροτερο υπάρχουν αγωνιστικές που δεν δείχνει ολα τα ματς των 5 στην πρεμιερ Λιγκ. Μην σε ξεγελάει που αυτή την αγωνιστική θα τα δείξει. Τις περισσοτερες ναι αλλά όχι σε όλες. Αλλά πιο πολυ το θέμα με την ταχυτητα και την ποιοτητα με απέτρεψεμε vpn βλεπω
δεν εχει περιορισμο στις ταυτοχρονες θεασης
επισης εχει multi monitoring οπου βλεπεις σε μικκρες οθνες ολα τα παιχνιδια μαζι
εχει ολη την pemier με ολα τα ματς των 5
Για τα κολλήματα φταίει το vpn και η φόρτωσή του τις ώρες αιχμής ή έχουν πρόβλημα οι σέρβερς της υπηρεσίας;Εγω με surfshark απο UK εχω αρκετα κολληματα παντως.
Εγγραφείτε τώρα με τον κωδικό YILLIKLOCA και απολαύστε το άθλημα με 139,99 τουρκικές λίρες όλο το χρόνο ! ( διαφήμηση σήμερα )
12,73 ευρώ περίπου.
Με προβληματίζει το VPN γιατι έχω surfshark κι όπως λεει παραπάνω ο 1990ge έχει κολλήματα στo UK.
Καλησπέρα προσπάθησα καί εγώ νά κάνω λογαριασμό έτσι ώστε να το δοκιμάσω, αλλά εκεί που έβαζα τά στοιχεία μου και κωδικό πρόσβασης μου έλεγε πως δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.Για VPN έχω το better net αλλά όταν το έβαζα Τουρκία πήγαινα στο what is my ip καί μου έλεγε ότι είμαι us.Για όλο αυτό καί τό γεγονός ότι δεν μπόρεσα να κάνω λογαριασμό νά υποθέσω πως φταίει το VPN? Υπάρχει κανένα free ώστε να κάνουμε δουλειά;;;