S@y Sports 1 HD και NBA TV HD

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με την εικονα του S@ky Sports 1 HD και δεν ειναι θεμα μη καλης ληψης. Σημειωτεων χρησιμοποιω DM800 για την θεαση του. Η εικονα λοιπον εχει παρα πολλα σπασιματα στην κινηση (σσ. οχι πιξελιασματα). Δεν ειναι στρωτη η κινηση δηλαδη. Το προβλημα ξεκινησε με καποια ηπια σπασιματα κατα την διαρκεια καποιων αγωνων του US Open το οποιο παρακολουθω αρκετα. Απο χθες ομως το προβλημα ειναι μονιμο σε ολο το προγραμμα του καναλιου αλλα μονο σε αυτο το καναλι.
Με το bitrate viewer που εκανα ενα γρηγορο τσεκ τα καναλια του μπουκετου βλεπω οτι το εν λογω καναλι εχει το υψηλοτερο με max 19500 και average γυρω στο 15500-16000. Αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Σκεφτομαι να ανεβασω καποια στιγμη να ανεβασω τον ιδιοκτησιακο απο την αποθηκη να κανω δοκιμη να δω τι γινεται.
Στο στικ εχω πανω 3 images. Nabilosat 0.11, Newnigma 2.7, EDG-Nemesis 1.0 RC3 και στην φλας εχω το τελευταιο experimental. Σε ολα τα Image, ακομα και σε αυτο στην flash εχω κανει αναβαθμιση στα τελευταια drivers αλλα τζιφος..

Κατι ασχετο τωρα. Εχω δει εδω και μερικες μερες στον kingofsat οτι υπαρχει ενα καναλι NBATV HD στον Eutelsat W2A (10.0°E). Εχουμε καμμια αναφορα ληψης απο Αθηνα? Ξερουμε εαν βγαινει το καναλι εδω και εαν ανοιγει?

Last edited by a moderator:
Επρεπε να ειχα συμπιεσει λιγο την φωτο Alex, τωρα την εβαλα σαν attachment. Δεν με πειραζει, απλα την εβαλα μπας και καποιος που εχει κινητο και dream μου κανει την χαρη να σκαναρει για το nbatv γιατι εγω εδω που ειμαι τωρα δεν εχω πια κινητο..

Οσο για το S@y Sports HD 1.. εφτιαξε δια μαγιας και στα 3 ιματζ μετα απο 2 μερες κομπλας..τι να πω...
Παλι καλα δλδ, απολαμβανω το US Open τουλαχιστον.

Attachments

• nba.jpg
    nba.jpg
    19.7 KB · Views: 43
Επρεπε να ειχα συμπιεσει λιγο την φωτο Alex, τωρα την εβαλα σαν attachment. Δεν με πειραζει, απλα την εβαλα μπας και καποιος που εχει κινητο και dream μου κανει την χαρη να σκαναρει για το nbatv γιατι εγω εδω που ειμαι τωρα δεν εχω πια κινητο..

Οσο για το S@y Sports HD 1.. εφτιαξε δια μαγιας και στα 3 ιματζ μετα απο 2 μερες κομπλας..τι να πω...
Παλι καλα δλδ, απολαμβανω το US Open τουλαχιστον.
απο πατρα με ενα μετρο δεν εχω καθολου σημα

Να αναφέρω οτι και εγω παρατήρησα το ιδιο φαινόμενο που ανέφερε ο greg με το συγκεκριμένο καναλι του sky uk με το ιδιο setup (dm800, original καρτα). Κάποιες στιγμες φτιαχνει κάποιες αλλες γινεται αρκετα εντονο.

Κατι ασχετο τωρα. Εχω δει εδω και μερικες μερες στον kingofsat οτι υπαρχει ενα καναλι NBATV HD στον Eutelsat W2A (10.0°E). Εχουμε καμμια αναφορα ληψης απο Αθηνα? Ξερουμε εαν βγαινει το καναλι εδω και εαν ανοιγει?

2 φωτό από την 11305 V

Attachments

• DSC01502.JPG
    DSC01502.JPG
    60 KB · Views: 36
  • DSC01504.JPG
    DSC01504.JPG
    52.4 KB · Views: 32
2 φωτό από την 11305 V

adoni εισαι αρχηγος φιλαρακι. Χιλια ευχαριστω.

Για να απαντησες με quote φανταζομαι οτι εισαι στην Αθηνα κι εσυ. Με τι πιατο εχει γινει η ληψη? Ρωταω γιατι βλεπω σχετικα καλο σημα.

Εφοσον ειναι Biss το κλειδωμα απο οσο ειδα μαλλον θα ανοιγει με κλειδαρα οποτε θα βαλω μπροστα να βγαλω παρακεντρο..-bye-

Να αναφέρω οτι και εγω παρατήρησα το ιδιο φαινόμενο που ανέφερε ο greg με το συγκεκριμένο καναλι του sky uk με το ιδιο setup (dm800, original καρτα). Κάποιες στιγμες φτιαχνει κάποιες αλλες γινεται αρκετα εντονο.

Παλι καλα που σταματησε τωρα το θεμα και βλεπουμε το US Open με την ησυχια μας..

Γρηγόρη, η αναφορά σου 'ρθε από τη Σύρο με κάτοπτρο Gibertini 1.55Χ1.65 σύμφωνα με την υπογραφή του Αντώνη (ή μήπως Αδωνις?)

Εχε υπόψη σου ότι ο δορυφόρος δεν είναι ότι πιο εύκολο σε παράκεντρη λήψη με μεγάλο άνοιγμα του τόξου. π.χ. 19,2 στο κέντρο.

Με Τ90, έχοντας τοποθετήσει το lnb προς τις 9 μοίρες, μετά βίας κατέβασα 10 υπηρεσίες.

Re: Απάντηση: S@y Sports 1 HD και NBA TV HD

Γρηγόρη, η αναφορά σου 'ρθε από τη Σύρο με κάτοπτρο Gibertini 1.55Χ1.65 σύμφωνα με την υπογραφή του Αντώνη (ή μήπως Αδωνις?)

Εχε υπόψη σου ότι ο δορυφόρος δεν είναι ότι πιο εύκολο σε παράκεντρη λήψη με μεγάλο άνοιγμα του τόξου. π.χ. 19,2 στο κέντρο.

Με Τ90, έχοντας τοποθετήσει το lnb προς τις 9 μοίρες, μετά βίας κατέβασα 10 υπηρεσίες.

Εχεις δικιο ρε Alex, κοιμομουνα ορθιος και δεν την προσεξα την υπογραφη του φιλου. Οσο για την ληψη κριμα γιατι κι εγω υπολογιζα να το δοκιμασω σε ενα δευτερο πιατο που εχει κεντρο 19.2 και παρακεντρο τον 13. Μου φαινεται οτι ειναι 1.10, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι ειναι του γειτονα. Εγω το δικο μου το 1.45 το εχω μονο καρφι στον 28.2 οποτε πειραματε δεν μπορω να κανω εκει.