Σα να σταματησε ο Χρονος

Την Κυριακη που μας περασε, εκανα μια -συντομη- βολτα μεσα στα Βασιλικα Κτηματα. Με επιασε μια μελαγχολια. Κοιταζα μεσα απο καποια σπασμενα τζαμια και εβλεπα τα επιπλα εγκαταλελειμενα, σαν καποιος να εφυγε -και εφυγε- πολυ βιαστικα απο κει... Εχεις την εντυπωση πως μεσα στην μεγαλη αυτη πολιτεια, που ειχε ταχυδρομεια, εργοστασια, ολα τα -στασια, σταυλους κλπ το ρολοι σταματησε αποτομα...

Το τοπιο απιστευτο....

Θαπρεπε κατα τη γνωμη μου να συντηρηθει ολη αυτη η ακινητη περιουσια, να ειναι προσβασιμη σε ολους εμας που τα εχουμε χρυσοπληρωσει.... Αλλωστε, αν και δεν φτανουν αυτα τα ακινητα την αιγλη των Βερσαλιων, γιατι να μην τα εκθεσουμε? Σαμπως θα ερθει η Βασιλεια παλι πισω?

Υ.Γ. Μακαρι να ειχαμε τον ειδικο επι των οδοιπορικων κ. Βλασιδη να μας εμπλουτισει με υλικο....

Μαλλον λες για τα της Αθηνας. Εγω εχω παει μονο στην Κερκυρα και ειδα το παλατακι. Ομορφο και χαριτωμενος χωρος αν και παλι μπορουσες μονο να δεις το εξωτερικο. Το μεσα ηταν κλειστο... Αλλες χωρες θα ειχαν βγαλει περιουσια και θα ειχαν κανει ολοκληρο μουσειο με τα υπαρχοντα που εχουν απομεινει... Χανουμε πολλες ευκαιριες γενικως

ειμαστε πολυ χουβαρνταδες με τετοια ......

τα πληρωνουμε και μετα τα πεταμε να σαπισουν ...

λες και τα πληρωσε ο Βασιλιας απο την τσεπη του .....

Re: Απάντηση: Σα να σταματησε ο Χρονος

ειμαστε πολυ χουβαρνταδες με τετοια ......

τα πληρωνουμε και μετα τα πεταμε να σαπισουν ...

λες και τα πληρωσε ο Βασιλιας απο την τσεπη του .....

Nαί...ο φουκαράς με δανεικά ζεί και ελεημοσύνες.
Αλήθεια τι γίινεται με το ίδρυμα Αννα-Μαρία ( ή όπως αλλιώς λέγετε )?

Εδω και μερικούς μήνες μου έχω ξεκινήσει mountain bike κάθε σου-κου βρίσκομαι εκεί. Ξεκινώ για ένα ζέσταμα στα βασιλικά και ανεβαίνω μετά προς τις κορυφές (όσο μπορώ δηλαδή).

Σχετικά με τα ακίνητα είναι πράγματι κρίμα να σαπίζουν αλλά είναι πιο κρίμα να ξοδευτούν εκατ. ευρό για την διατήρηση τους λες και δεν υπάρχουν άλλες ανάγκες στο Ελλάδα για να καλυφθούν.
Από την άλλη τα βασσιλικά όπως και ο Υμητός είναι τα τελευταία μέρη στην Αττική όπου μπορεί κάποιος να πάει και είτε να αθληθεί είτε να κάνει απλά μία βόλτα στην φύση και να ηρεμήσει (αν δεν πετύχει κανέναν τζιπούρα ή κανέναν εντουρά που την είδε off road animal). Αν η διατήρηση των κτισμάτων σημαινει παράλληλα και πούλμαν με τουρίστες, τότε καλύτερα να μείνουν όπως είναι τα πράγματα.

Τώρα που το θυμήθηκα, θα έπρεπε να ντρεπόνται οι κυβερνήσεις ή τα υπουργία ή οι φορείς που συζητάνε ακόμα για το τι θα μπορούσε να γίνει η περιοχή του πρώην αερολιμένα. Δηλαδή εκτός από ένα τεράστιο πάρκο χωρίς καφετέριες και χωρίς τίποτα άλλο παρά μόνο χώμα - δέντρα και γρασίδι, τι άλλο θα μπορούσε να γίνει ρε παιδιά?

Εδω και μερικούς μήνες μου έχω ξεκινήσει mountain bike κάθε σου-κου βρίσκομαι εκεί. Ξεκινώ για ένα ζέσταμα στα βασιλικά και ανεβαίνω μετά προς τις κορυφές (όσο μπορώ δηλαδή).

Σχετικά με τα ακίνητα είναι πράγματι κρίμα να σαπίζουν αλλά είναι πιο κρίμα να ξοδευτούν εκατ. ευρό για την διατήρηση τους λες και δεν υπάρχουν άλλες ανάγκες στο Ελλάδα για να καλυφθούν.
Από την άλλη τα βασσιλικά όπως και ο Υμητός είναι τα τελευταία μέρη στην Αττική όπου μπορεί κάποιος να πάει και είτε να αθληθεί είτε να κάνει απλά μία βόλτα στην φύση και να ηρεμήσει (αν δεν πετύχει κανέναν τζιπούρα ή κανέναν εντουρά που την είδε off road animal). Αν η διατήρηση των κτισμάτων σημαινει παράλληλα και πούλμαν με τουρίστες, τότε καλύτερα να μείνουν όπως είναι τα πράγματα.

Τώρα που το θυμήθηκα, θα έπρεπε να ντρεπόνται οι κυβερνήσεις ή τα υπουργία ή οι φορείς που συζητάνε ακόμα για το τι θα μπορούσε να γίνει η περιοχή του πρώην αερολιμένα. Δηλαδή εκτός από ένα τεράστιο πάρκο χωρίς καφετέριες και χωρίς τίποτα άλλο παρά μόνο χώμα - δέντρα και γρασίδι, τι άλλο θα μπορούσε να γίνει ρε παιδιά?

Εχχμ, για το Ελληνικο μιλας? Καλο ανεκδοτο ειπες :BDGBGDB55: . Αμα γινει ετσι οπως τα λες, τι οικοπεδα θα χρυσοπουλησουν οι διαφοροι μεγαλοκαρχαριες?

Για τα Βασιλικα Κτηματα, εμενα κατι μου λεει οτι το θεμα ειναι πανω απο ολα πολιτικο/ιδεολογικο...

Να μου κουλαθεί το χέρι από την ρίζα αν ποτέ ψηφίσω κάποιον από αυτούς που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνάνε

kostas k;171904[B said:
]Να μου κουλαθεί το χέρι από την ρίζα αν ποτέ ψηφίσω κάποιον από αυτούς που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνάνε[[/B]/QUOTE]

...Είτε τους ψηφίσεις είτε όχι αυτό θα βγαίνουν, στολέω, για να μήν έχεις αυταπάτες -bye-

Απάντηση: Re: Σα να σταματησε ο Χρονος

Να μου κουλαθεί το χέρι από την ρίζα αν ποτέ ψηφίσω κάποιον από αυτούς που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνάνε

τι σου φταιει το χερακι βρε ;;;;;

αφου ετσι το διατασουν να κανει .......:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Σα να σταματησε ο Χρονος

Ναι καλά...
Και ποιος θα τα συντηρεί αυτά φίλε μου;
Οι Δήμοι,που δεν είναι άξιοι να συντηρήσουν μια παιδική χαρά 100τμ;

Η Βασιλική περιουσία που ανήκει?
Μήπως στο Κράτος?
Σε τι Δήμους ακριβώς βρίσκονται τα κτήματα?
Μπορεί σας παρακαλώ να μας απαντήσει κάποιος.

Re: Απάντηση: Re: Σα να σταματησε ο Χρονος

Ναι καλά...
Και ποιος θα τα συντηρεί αυτά φίλε μου;
Οι Δήμοι,που δεν είναι άξιοι να συντηρήσουν μια παιδική χαρά 100τμ;

Άχρηστοι της κοινωνίας, αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν.

Ρε να μου κουλαθεί το χέρι όπως είπα και πριν.

Καλημέρα