Sab Ultimate HD

Re: SAΒ ultimate hd

Είναι ένας δέκτης υπερπλήρης απο εξοπλισμό,(εκτός των δεκτών με λίνουξ) καλή κατάσκευή,καλή υποστήριξη που πιστεύω ότι θα με καλύψει για τα επόμενα χρόνια.

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

ΟΚ!
Κοιτάω και για να γίνει ασύρματος στο δίκτυό μου αλλά δεν ξέρω πως ψάχνουμε την κεραία του. Θέλει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?
Έχει δύο υποδοχές για κεραίες. Έχεις ψάξει κάτι και πόσο στοιχίζουν?

Ο φίλος απ` όπου πήρα τον δέκτη μου είχε πει ότι κοστίζει 25 ευρώ η κεραία του. Δεν ξέρω όμως εαν πρόκειται για τον τύπο που έχει στο περιοδικό ή για άλλη κεραία που είναι πολύ πιο μικρή.

Κωνσταντίνε, ποιο από αυτά τα δύο τηλεκοντρόλ έχεις στον SAB?

octagon-fb_718-818-908_p1.png

276_hg.jpg
Σάκη έχει το δεύτερο.
Και ο Sab Ultimedia 8000 που έχει ο φίλος έχει το ίδιο ,το δευτερο δηλαδή.

Σάκη γιατί τον Panthera και όχι τον Spiderbox 9000 Combo.
Εγώ που έχω τους SAΒ ultimate hd και Spiderbox 9000 Combo ,θα έλεγα ότι ο SAΒ να είναι ποιοτικός δέκτης, όμως ο Spiderbox υπερτερεί σε πάμπολα σημεία.

Είχα (και έχω) τον Octagon 908. Από τότε που τον πήρα ήθελα τον 918 αλλά δεν τον έπαιρνα γιατί το κόστος του ήταν μεγάλο για εμένα.
Σαν δέκτης, για εμένα είναι φοβερός, και όλοι αυτοί με το ίδιο τσιπ. Δουλεύεται πανεύκολα, το τηλεκοντρόλ του είναι τέλειο (έχω κόλλημα με τα τηλεκοντρόλ),
κανένα πρόβλημα λήψης που να μην πιάνει κάποιο κανάλι, μου έχει κολλήσει μόνο δυο φορές και τον έχω κάποια χρόνια... κλπ... κλπ...

Η εικόνα του μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά όταν δουλεύει τόσο μα τόσο καλά, ούτε καν το καταλαβαίνεις.
Το κόλλημα που έχω με αυτούς τους δέκτες, είναι το ίδιο με αυτό που έχω για τους Kaon/Xtreme!
Από εκεί και πέρα είναι όλοι οι άλλοι.

Spiderbox δεν έχω δοκιμάσει. Μπορεί να είναι και καλύτεροι, μπορεί και να μην είναι... δεν ξέρω. Δεν έχω δουλέψει κάποιον και δεν έχω άποψη.
Αυτήν την στιγμή ούτε καν τους κοιτάω. Αν στο μέλλον δώσω κάποιους από τους άλλους δέκτες μου και κάνω λίγο χώρο, ισως πάρω κάποιον.

Α... ξέχασα... έχω κατασταλάξει στον Alligator και σύντομα θα έχετε νέα μου!

-bye- -bye- -bye-

Last edited:

Αν λες για τον 908, όχι. Έχει ίδιο σαν αυτό που έχει η μικρότερη σειρά των SAB.
octagon-fb_718-818-908_p1.png

Αν λες για τον Alligator, ναι έχει το ίδιο με το δικό σου.

Θέλω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες απο το μενού του sab 8000 και απο HD κανάλι. Πως γίνεται;