Sab Ultimate HD

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Εκεί που λες τον ξέχασαν τον δέκτη ,βγάζουν νέα αναβάθμιση.
Δεν την δοκίμασα ακόμα την νέα αναβαθμιση ,θα την δοκιμάσω ίσως σήμερα.

Re: SAΒ ultimate hd

Παραθέτω μια λίστα με κλώνους του sab 8000 ultimedia,

- Manhattan 1920LX plaza +
- SkyGate HD Plus
- StarMax HD Plus 2x2
- SKY HD PRO-T S400SCI
- GI ST9196/95 HD
- SM SuperMax 2100 HD
- BAS HD9200PVR
- Galaxy ST9196/95 HD
- SuperAjer SHD 7000 CACI
- SuperMax SHD-7000 CACI
- Next YE-2000 Dobratech
- Aligator Optibox
- Digi 7000HD line
- Oron ISTS 2000 HD

Έχει δοκιμάσει κανείς στον sab 8000 να συνδέσει usb wi-fi adapter?

Το έχω κάνει στον αντίστοιχο Alligator. Από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα αν δουλεύει σωστά ή όχι.
Πάντως από PC τον βλέπω όταν συνδέεται.

θα το δοκιμάσω και εγώ,από περιέργεια μιας και στο firmware του δεν έχει καμιά αλλαγή τύπου vlc player ή youtube ώστε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Κατ' άλλα μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Πίστευα ότι θα έχουν βάλει και media player όπως στον τιτάνα αλλά τζίφος. Όχι ότι θα ήταν ο καλύτερος media player αλλά θα εξυπηρετούσε για καμιά ταινία dvix, avi. Επίσης παρατήρησα ότι η εικόνα στην προηγούμενη firmware σαν να ήταν καλύτερη.

δυστυχώς μόνο αυτα, ελπίζω η εταιρία να βγάλει και κάποιο πλεϊερ ώστε να μπορεί να παίζει καμία ταινία από στικακι

επειδή δεν έχω κάνει εγγραφή με το sab 8000 σε σκληρό δίσκο ή usb στικάκι μπορεί να μου πει κάποιος εαν γνωρίζει την κατάληξη του αρχείου που δημιουργείται;

τελικά έκανα εγγραφή σε usb στικάκι και η κατάληξη του αρχείου είναι idx , μια χαρά γράφει, δυο κανάλια ταυτόχρονα από τον ίδιο αναμεταδότη όμως. Το vlc player δεν το παίζει, καμιά ιδέα;:chinscratch:

Από ότι θυμάμαι είναι .trp μάλλον είναι το αρχείο του βίντεο που δημιουργείται.
Για να παίξει στο pc θες τον kmplayer και για οποιαδήποτε μετατροπή σε άλλο τύπο αρχείου θα χρειαστείς το h264ts_cutter_v111 για μετατροπή σε .ts και μετά το κάνεις ότι θες.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Η σκέψη μου είνα, επειδή ο δέκτης δεν παίζει τα διάφορα αρχεία ταινιών που υπάρχουν, να μετατρέπω τα αρχεία-βίντεο που θέλω στην μορφή που γίνεται η εγγραφή ώστε να είναι συμβατά για αναπαραγωγή.

Όσους δέκτες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα όλοι αποθηκευουν σε .trp.
Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει να αποθηκευουν σε κάτι άλλο.

Νέα αναβάθμιση για τους δέκτες sab 8000 και sab ultimate. Δύο αναβαθμίσεις τόσο κοντά μου φαίνοται παράξενο διότι μας είχαν συνηθίσει στην μεγάλη αναμονή.

και για το sab 8000 μια φορά τον μήνα, ίσως και λίγο περισσότερο, έβγαιναν οι αναβαθμίσεις. Θα ξαναδοκιμάσω να κάνω εγγραφή σε usb stick γιατί η κατάληξη που παίρνω από τον δέκτη είναι idx και όταν μεταφ'ερω το αρχείο στον υπολογιστή μου το χωρίζει σε τεσσερα τμήματα με καταλήξεις .nav , .idx και .mpg , και το αρχείο με κατάληξη .mpg είναι το μεγαλυτερο.