Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

analyse_it

Senior Member
17 June 2006
582
Αthens
συμμετοχες ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!

γυρω στις 6 το απογευμα αυριο Σαββατο

-bye-

Last edited:
Ηλία, κανόνισε την άλλη εβδομάδα βρε, που θα είμαι κι εγώ Αθήνα!

παρε τηλεφωνο εσυ... φερε και τον φιλο με τα κυάλια.

αντε... για να βλεπω συμμετοχες... μεχρι την αλλη βδομαδα εχουμε καιρο!

ηθελα να ηξερα, γιατι εκανα το λαθος και το εγραψα στη hi-end...:7SFGSFG:

επρεπε να το γραψω στην κατηγορια...μουσικη!

μουσικοφιλοι ελατε... (αντε και κρυφοχαϊενταδες!!!):ADFADF1:

(μη δω κανεναν και σκασει με τιποτα καλωδια και προενισχυτες- ειχε αναφερει και κατι για λυχνιες......)- ας φερει κανενα σιντι με κουνουπια...

η ακροαση θα ειναι μουσικη..........χαλαρωτικη..........αβαδιστα (μα τι γραφω, αυτο ειναι απο -αλλες-αγγελιες)

Last edited:
Λιγα λογια για το συστημα:

cd player: Arcam cd-192 (αυτο με τα 2wolfson/καναλι)

ic: VDH integration rca

preamp: Audio Note με λυχνιες NOS Siemens e81cc και RFT ecc82, ολες της δεκαετιας του 1970, επισης καποια καλα υλικα μεσα

power: Krell kav250

ηχειων: VDH cs122 x2 (διπλοκαλωδιωση)

ηχεια: Analysis Omega (τα μικρα δηλαδη της σειρας)

βασεις συσκευων:
κατω απο cd player και τελικο Exelixis βασεις ηχειων(!) μασιφ τριποδες με ακιδες κατω και πανω (κατω απο τον τελικο στηριζεται με ακιδες ενα κομματι γρανιτη)

κατω απο τον προ: ενα κομματι γρανιτη και κατω απο αυτο 3 ελαστικα αντικραδασμικα

καλωδια ρευματος 4καρεx3 απο τον πινακα με 16αρα ασφαλεια βραδειας. (ελεκτρισιτι ιζ φιφτι περσεντ οφ δε συστεμ)

μουσικη:

οτι φερετε και επιπλεον blues, jazz, κλασικη (κυριως παλιες ηχογραφησεις, οχι samples και οχι test-cds - απλη μουσικουλα).

-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

δεν εχεις ησυχια φιλαρακο...

απλα ειμαι ζωντανος θαναση μου... ξερεις ποσες ωρες δουλευω και ποσο κουραζομαι --- απλα θελω να ζησω, να δω φιλους, να γελασουμε.....

τα μηχανηματα ειναι μονο μια δικαιολογια για μενα (και για πολλους αλλους πιστευω)

Δεν έχεις αναλογικό βρε; :blink:

Τσκ, τσκ, τσκ...

(σε πειράζω...)

εχω... ενα με αναρτηση του 1980 δωρο του νονου μου (παλιος μουσικοφιλος(ε...χαϊεντας...μπερδευτηκα) με 5 χιλιαδες δισκους περιπου-περιμενω να μου τους αφησει προικα:a0210:)
(-του το εχω πει με νοημα):2thumb22sup:

Last edited:
Θα εχετε και 2 δισκακια απο εμενα μεχρι τοτε, ενα με ηλεκτροακουστικη μουσικη και ενα με τζαζ απο την δεκαετια του 60. Για να παρετε μια γευση οι τιτλοι
-L.E.A.K.
-300000

Θα εχετε και 2 δισκακια απο εμενα μεχρι τοτε, ενα με ηλεκτροακουστικη μουσικη και ενα με τζαζ απο την δεκαετια του 60. Για να παρετε μια γευση οι τιτλοι
-L.E.A.K.
-300000

Σπυρο, θα ακουσουμε και το cd της Oppus που μου ειχες στειλει !

Εχω ετοιμασει λιγο υλικο και εγω που θα φυγει στα ξενα... (Σου ειμαι υποχρεωμενος)

Re: Απάντηση: Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ Ηλία το επόμενο Σάββατο, αν δε σε πειράζει.

Μα τι λες??? Εννοειται, σε παρακαλω!!!

Θα ειναι χαρα μου να ερθεις, εχεις μια εικονα του συστηματος οπως ηταν καπως προσφατα, κανω μια προσπαθεια να το φερω στα ακρα... χαρα μου, εισαι παντα καλοδεχουμενος!

(το σπορ μας κανουμε εξαλλου, τι να το κανω να ειμαστε μπροστα σε ενα πληκτρολογιο, το χομπυ μας θελει ακροασεις!)

Last edited:
Ηλια μολις τωρα το διαβαζω, μιας και ειχα ενα προβληματακι με την υγεια μου.
Αν ολα πανε καλα θα προσπαθησω να ανεβω και ελπιζω να τα καταφερω

Μεχρι στιγμης :

Komninos i
Argi
geopolitis
Internet King
thanasis k. - μακαρι να μπορεσει
Deminio

η συναντηση θα γινει το Σαββατο 5 ιουλιου πρωι-πρωι γυρω στις 10.00 (θα επικοινωνησουμε με pm)

off topic 1:

Guybrush που εισαι?
Lionking7 ολα καλα?
Βρεθηκαμε με τους παραπανω το σκ - καναμε μια δυναμωτικη ακροαση και ακουσαμε και το Bluesky (αδικη αντιπαραθεση με το Arcam cd-192) --- δεν προκειται να γραψω γι αυτο παντως...

off topic 2:
οι μεμβρανες δεν εχουν μπασο :violent-smiley-030::flipout:

χαιρετισμους σε ολους - νομιζω κλεισαμε σε ατομα ! (!)

Λιγα λογια για το συστημα:

cd player: Arcam cd-192 (αυτο με τα 2wolfson/καναλι)

preamp: Audio Note με λυχνιες NOS Siemens e81cc και RFT ecc82, ολες της δεκαετιας του 1970, επισης καποια καλα υλικα μεσα

power: Krell kav250

ηχειων: VDH cs122 x2 (διπλοκαλωδιωση)

ηχεια: Analysis Omega (τα μικρα δηλαδη της σειρας)

βασεις συσκευων:
κατω απο cd player και τελικο Exelixis βασεις ηχειων(!) μασιφ τριποδες με ακιδες κατω και πανω (κατω απο τον τελικο στηριζεται με ακιδες ενα κομματι γρανιτη)

κατω απο τον προ: ενα κομματι γρανιτη και κατω απο αυτο 3 ελαστικα αντικραδασμικα

καλωδια ρευματος 4καρεx3 απο τον πινακα με 16αρα ασφαλεια βραδειας. (ελεκτρισιτι ιζ φιφτι περσεντ οφ δε συστεμ)

μουσικη:

οτι φερετε και επιπλεον blues, jazz, κλασικη (κυριως παλιες ηχογραφησεις, οχι samples και οχι test-cds - απλη μουσικουλα).

-bye-

Yeah, Aι αγκρί φορ δε ελεκτρίσιτι.