Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

προς Guybrush:

αγαπητε Στεργιο, ακολουθησα την προταση σου για σταθεροποιητη τασης που βγαζει ημιτονο στην εξοδο, αγορασα τον cvr-3000va και η εικονα εγινε πιο καθορισμενη, το χαμηλο επεκταθηκε κι αλλο, γενικα ο ηχος ακουγεται σαν να μη βγαινει απο ηχεια, αλλα απλα να υπαρχει

thanks!

Ηλία δεν μας παρουσιάζεις τον σταθεροποιητή αυτόν σ' ένα άλλο θέμα;

Re: Απάντηση: Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

Ηλία δεν μας παρουσιάζεις τον σταθεροποιητή αυτόν σ' ένα άλλο θέμα;

Αγαπητε Dipie, θα το κανω μετα το σαββατο που εχουμε τη συναντηση, επειδη θα "σφαχτουμε" και αντι να δοκιμασουμε καλωδια ηχειων θα βρεθουμε να δοκιμαζουμε σταθεροποιητες...:flipout:

Χαιρετισμους σε ολους!-bye-

Χαίρομαι που βοήθησα.

Αν και περισσότερο το θέμα του σταθεροποιητή ήταν ένα "wild guess", επειδή μου είπες ότι έχεις πολύ κακό ρεύμα...

Χαίρομαι που βοήθησα.

Αν και περισσότερο το θέμα του σταθεροποιητή ήταν ένα "wild guess", επειδή μου είπες ότι έχεις πολύ κακό ρεύμα...

ακριβως, και νομιζω οτι εξαρταται απο την περιοχη και την ... χωρα!

στο χωρο μου εχω 234-242 καθαροαιμα αλογα...ε..volts. εχω την πεποιθηση, χωρις να εχει τυχει να μετρησω, οτι σε ενα peak μετα απο διακοπη πχ, ευκολα θα μπορουσε να ξεπερασει τα 250 ...

επισης απο μικροδιακυμανσεις παμε πολυ καλα...

thanks Στεργιο!

Ηλία απίθανες μου φαίνονται τέτοιες διακυμάνσεις.Σίγουρα μετράει καλά το μετρητικό σου;

Re: Απάντηση: Σαββατο απογευμα, ακροαση καφες και γλυκο...κερναω!

Ηλία απίθανες μου φαίνονται τέτοιες διακυμάνσεις.Σίγουρα μετράει καλά το μετρητικό σου;

Δυστυχως ναι.

Τετοιες τιμες επαιρνα απο το παλιο μου πολυμετρο, απο το πολυμετρο του Komninos i. που ειχαμε χρησιμοποιησει, απο το καινουριο μου πολυμετρο και απο το οργανο του ups...

μεγαλο χαλι λεμε...

(θα κανουμε και μετρηση ολοι μαζι το σαββατο, για του λογου το αληθες)

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, αλλάξαμε και τη διπλοτρίοδο Siemens του προ με μια NOS Telefunken, η οποία έδειξε να βελτιώνει πολύ περισσότερο το ακουστικό αποτέλεσμα, κυρίως από πλευράς ελέγχου του χαμηλού.

Tι του ανοιξες τα ματια και εχασα την λαμπα
οταν του ελεγα οτι οι TELEFUNKEN ηταν οι καλυτερες ...

Ουπς, μι συγχουράτι...:D

Επειδή είμαι οπαδός του "στακάτου" και ελεγχόμενου μπάσου, είδα και τον Ηλία να έχει διάθεση για πειράματα, τον σπιρούνησα λίγο (και ο lionking μαζί)...