Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Το προσπαθω ρε γαμωτο, αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω τελικα...

Το προσπαθω ρε γαμωτο, αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω τελικα...

Βήμα-βήμα.
Πας στον Φανό,ζητάς ένα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 5v για usb και του ζητάς να σου σημαδέψει το συν (+) και το πλήν (-) στο καλώδιο.
Βρίσκεις ένα παλιό καλώδιο USB ίδιο με αυτό που συνδέεις τώρα,το γδύνεις προσεκτικά χωρίς να το κόψεις (μόνο το εξωτερικό περίβλημα ανοίγεις δηλαδή) και στα καλωδιάκια που έχει μέσα βρίσκεις το κόκκινο.
Το κόβεις και συνδέεις το συν του τροφοδοτικού στην μεριά που ταξιδεύει για το ντακ.Το άλλο άκρο που περισσεύει από το κόκκινο το απομονώνεις.
Μετά γδύνεις λίγο το μαύρο χωρίς να το κόψεις και συνδέεις το πλην.
Από τα υπόλοιπα καλώδια και την συρμάτινη θωράκιση,δεν πειράζεις τίποτα.
Τα σιγουρεύεις να μην κάνουν επαφή μεταξύ τους με μονωτική,κλπ και έτοιμος.

@ Σταύρος Τρύπης
Οκ,τα παραπάνω ή χρειάζεται κάτι ακόμα;

Γνωριζουμε τι χωριτηκοτητας ειναι οι πυκνωτες που φοραει πανω?
Αυτοι που ειναι σε τετραδα 4 και 4 16v ειναι θυμαμαι αλλα uF?

Συγγνωμη αλλα βαριεμαι να το ανοιξω τωρα..

Last edited:
Εάν είναι η πρώτη φουρνιά είναι μπλέ nichicon KA 8 *τεμάχια επί 220 mf , αδυσόπητα σκοτεινοί και αναφορικοί , εαν είναι οι πορτοκαλί ειναι μισή χωριτικότητα nichicon *FG πιό μαλακοί και μερακλαντάν ,,

Βήμα-βήμα.
Πας στον Φανό,ζητάς ένα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 5v για usb και του ζητάς να σου σημαδέψει το συν (+) και το πλήν (-) στο καλώδιο.
Βρίσκεις ένα παλιό καλώδιο USB ίδιο με αυτό που συνδέεις τώρα,το γδύνεις προσεκτικά χωρίς να το κόψεις (μόνο το εξωτερικό περίβλημα ανοίγεις δηλαδή) και στα καλωδιάκια που έχει μέσα βρίσκεις το κόκκινο.
Το κόβεις και συνδέεις το συν του τροφοδοτικού στην μεριά που ταξιδεύει για το ντακ.Το άλλο άκρο που περισσεύει από το κόκκινο το απομονώνεις.
Μετά γδύνεις λίγο το μαύρο χωρίς να το κόψεις και συνδέεις το πλην.
Από τα υπόλοιπα καλώδια και την συρμάτινη θωράκιση,δεν πειράζεις τίποτα.
Τα σιγουρεύεις να μην κάνουν επαφή μεταξύ τους με μονωτική,κλπ και έτοιμος.

@ Σταύρος Τρύπης
Οκ,τα παραπάνω ή χρειάζεται κάτι ακόμα;

Σε ευχαριστω πολυ!

Εγώ δεν θέλω μαλακά,θέλω σκοτάδια,μακριά απ' τους πυκνωτές μου!:flipout:
(Είναι που είναι μαλακά τα D,θα βουλιάξουμε :ban-aki:)

Οι μερακλανταν ειναι, κομπλε ειμαστε οποτε 16v 110uF θελω να τοχω κατα νου.
Ειπαμε αυτοι ειναι στην εξοδο ετσι?Υπαρχει καποια πρακτικη διαφορα αλλαζονας τα uF?
Μιας που ειπες οτι ειναι οι μιση σε χωριτηκοτητα απο τους πρωτους.
Σορρυ για το ψειρισμα αλλα να μαθαινουμε και τπτ :)

Προχθές ήρθε ο Βασίλης στο χώρο μου και ακούσαμε για λίγο, δυστυχώς, το DAC του σε ολοκληρωμένη μορφή και μόνο μέσω της s/pdif εισόδου του. Λοιπόν μου άρεσε πολύ αφού από τη μία δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα προσιτό μετατροπέα με πολύ καλά στοιχεία, ανεξαρτήτως κόστους, να το κάνουν εύκολα και κυρίως πολύ πιο φθηνά από κάτι, αμφιβόλου ποιότητας, κινέζικες υλοποιήσεις, και από την άλλη διότι συνεργάζεται πολύ καλά με συσκευές μεσαίου και χαμηλού κόστους επιτρέποντας στον ακροατή να απολαύσει τη μουσική του χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε συνοδά. Κι αν αναρωτιέστε, ναι παράγγειλα ήδη ένα...

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Εάν είναι η πρώτη φουρνιά είναι μπλέ nichicon KA 8 *τεμάχια επί 220 mf , αδυσόπητα σκοτεινοί και αναφορικοί , εαν είναι οι πορτοκαλί ειναι μισή χωριτικότητα nichicon *FG πιό μαλακοί και μερακλαντάν ,,

Εντάξει και 'γώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' αυτό που ακούω,μέχρι ώρας απο το mambo,αλλά λόγω του ότι θεωρώ ότι το συστηματάκι μου αρκετά αναλυτικό,δεν μπορώ να πώ ότι δεν είμαι περίεργος για το πως θα ακουγόταν η δεύτερη version του mambo και αν θα ήταν ακουστή η διαφορά από την πρώτη, σε ένα μέτριο σύστημα σαν το δικό μου.

*Αλλάζει θα έλεγα η τονικότητα , ειναι ελαφρά πιο "στρογγυλό" θα έλεγα , όταν έρθει η καινούργια φουρνιά πρέπει να κουτόσω ένα να υπάρχει για ακρόαση ... γιατι όπως ξαναείπα όλοι σχεδόν σιχαινονται τρύπες και μερεμέτια , δεν έχουν και πρόσβαση στα τσιμπελέκια , και το βουτάνε και φέυγουν κουτιασμένο ..

ειναι μεγάλο πηδηγμα η διαδικασία για να βγεί ,, οπότε αναμείνατε και πάλι ,, ελαφρώς ,,

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

*Αλλάζει θα έλεγα η τονικότητα , ειναι ελαφρά πιο "στρογγυλό" θα έλεγα , όταν έρθει η καινούργια φουρνιά πρέπει να κουτόσω ένα να υπάρχει για ακρόαση ... γιατι όπως ξαναείπα όλοι σχεδόν σιχαινονται τρύπες και μερεμέτια , δεν έχουν και πρόσβαση στα τσιμπελέκια , και το βουτάνε και φέυγουν κουτιασμένο ..

ειναι μεγάλο πηδηγμα η διαδικασία για να βγεί ,, οπότε αναμείνατε και πάλι ,, ελαφρώς ,,

Βασίλη,όταν λές καινούρια φουρνιά,τι εννοείς;
Σου έχουν τελειώσει οι πυκνωτές η οι πλακέτες και περιμένεις να σου έρθουν;
Η έτοιμάζεις κάτι καινούριο;

*Το ίδιο , προς το παρών ,, ναι τελείωσαν τα πάντα και η Αμερική ειχα παγώσει όλη και έμεινα πίσω ... τώρα περιμένω . έχουν φύγει και είναι στον δρόμο , πάνε απο την γη του πυρός πρώτα να ζεσταθούν .. :ADFADF1:

Δεν παίζεσαι...βάλε και στην αγγελία σου στο ebay, το ταμπελάκι ότι η πλακέτα έχει δεχθεί επεξεργασία κρυοσυντήρησης μέσω μιας σπάνιας φυσικής διαδικασίας και τρελανέ τους!

Στο επόμενο project,ο λαός περιμένει NOS ντακίδιο σε τιμή Mambo.
Βάλε μπρος σχεδιαστήρια και κόλπα τώρα που είμαστε ζεστοί!:thrasher:

Αφού φτιάξει xmos και το βάλει σε κουτί με μερακλαντάν τροφοδοσία, ας κάνει ότι θέλει.
Ως τότε δεν του δίνουμε την άδεια :smash:

Αυτό πάντως με τα xmos (vs cmedia) δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, παρόλο που η ελίτ της κοινότητας στρέφεται στα xmos. Στο diyaudio που κατά καιρούς παρακολουθώ, δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι τελικά πιο value for money και αρκετά μέλη με προχωρημένες γνώσεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος "νικητής" μεταξύ των δύο σωστά υλοποιημένων τεχνολογιών.
Πληροφοριακά σας λέω ότι η πλακέτα με cmedia του diyinhk με απομονωτή, σε θέματα θορύβου είναι άψογη με τροφοδοσία από usb...δεν ακούγεται τίποτα μα τίποτα!