Ακριβώς τα ίδια στην ανάποδη όμως αποκομίσμαμε μετα απο πολλές κόντρες με το 9018 , πιό πλαδαρό με μικρό προβλήμα στην εστίαση και στο έλενχο του χαμηλού ,
μέχρι στιγμής δεν βρήκα στάδιο εξόδου να ανταγωνίζεται το μικρό ,
τι στάδιο έξόδου είχατε ?
{ καμία διάθεση κόντρας και flame , απλά μου κάνει εντύπωση το χάνω απο τα αποδυτήρια }
Οί προσωπικές -υποκειμενικές εντυπώσεις από το 9023 είναι ότι σίγουρα είναι άριστη επιλογή καί πιθανόν μονόδρομος γιά ένα αξιοπρεπές dac χαμηλού κόστους.Πιστεύω ότι στά χρήματα πού κοστίζει η πλήρης υλοποιήση του δέν υπάρχει ανταγωνισμός.Από κεί καί έπειτα συγκρινόμενο με το 9018 τού αχλαδάκια μέ Σαλας , απλά χάνει από τά αποδυτήρια
Η ακρόαση έγινε μέσω ομοαξονικής καί όχι μέσω i2s,πού πρός τό παρόν δέν είναι διαθέσιμη
Ας μην είμαστε απόλυτοι, ας δεχόμαστε τη γνώμη που διαφέρει από εμάς.
Άλλωστε σε diy υλοποιήσεις είναι συχνό φαινόμενο, ίδιες υλοποιήσεις (θεωρητικά) να ακούγονται τελείως διαφορετικά.
Το 9023 επειδή κυρίως υλοποιείται εσωτερικά, έχει μικρή παραμετροποίηση εξωτερικά (κυρίως φίλτρο και ρολόι) που μπορούν να προσδώσουν κάτι ελαφρώς διαφορετικό.
Επίσης μια ελάχιστη διαφοροποίηση μπορείς να έχεις με την αρχική τροφοδοσία όταν η κυρίως πλακέτα βασίζεται στη χρήση των λιλιπούτειων OnBoard regs.
Στο 9018 τα πράγματα είναι διαφορετικά και η μεγάλη αστάθμητη παράμετρος είναι το στάδιο εξόδου, όταν χρησιμοποιηθεί η έξοδος ως i/v.
Ξέρουμε ομως ότι ακόμη και στο βουβάλι του expander, το οποίο είναι πρώτης γενιάς με ένα κάρο τροποποιήσεις σε τροφοδοσίες Salas, η ακρόαση δεν έδωσε σαφή προβάδισμα του 9018. Μάλιστα και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι σε κάποια σημεία το μικρό κάνει και καλύτερη δουλειά.
Η γνώμη του μέλους "Πέτρος Νικολαΐδης" μπορεί σαφώς να ξενεύει με τη φράση "χάνει από τα αποδυτήρια" αλλά δεν μας ανέφερε τι στάδιο εξόδου χρησιμοποιήθηκε, όπως επίσης ποια υλοποίηση του 9023 άκουσε.
Πέτρο τελικά μήπως η τροφοδοσία με Σάλας αντί της Twisted Pears κάνει τόσο μεγάλη διαφορά?
Για βάλτε στο παιγνίδι και το δικό μου βουβάλι (με τα placid και το ivy), το οποίο συνολικά έπαιξε αν όχι χειρότερα, στο ίδιο επίπεδο με το mambo μου.
Κατάλαβες νομίζω γιατί ρωτάω Να κοιτάζαμε και την τροφοδοσία ίσως ;-)
Aπο την άλλη όμως, το δικό σου έπαιξε με legato ή με το ivy?
Αλλά και πάλι, τσεκάραμε το mambo και με το βουβάλι/legato φίλου και μόνο απο τα αποδυτήρια δεν χάνει!
Τo mambo το ματσάρατε με καλώδιο ρεύματος όπως είπαμε?
Επίσης δοκιμάστε και κάποιον ακόμα μτσ αν υπάρχει διαθέσιμος.
Το στάδιο εξόδου ηταν το ivy 3 πού εστελνε τό σήμα μέσα απο τούς πυκνωτές[ρωσίδες] πού ήδη είχα στό βουβάλι
Υπ όψιν τά συμπεράσματα ήταν κοινά καί από τούς 3 ακροατές
Το στάδιο εξόδου τό ανέφερα
Καί έγραψα επίσης ότι το 9023 αποτελεί μονόδρομο γιά μιά λογικού κόστους υλοποιήση .Είναι ενα dac πού θά τό ακούς επί ώρες ευχάριστα
Να επιβεβαιώσω τον Μάνο μιας και μαζί ακούσαμε και τα δύο (buffalo III/ivyIII και mambo σε χειρότερη έκδοση απο την original!)
Bέβαια να επισημάνουμε ότι ακούσαμε το mambo απο usb to i2s, ενώ το βουβάλι spdif και ότι πέρασε καιρός, αλλά για μένα ήταν σαφής η διαφορά. Το ίδιο και από το 9023 του Μάνου!
Να σου πω ένα άλλο παράδειγμα.
Το Σαββάτο ακούσαμε στον Panman (maggies και γενικά πολύ καλό / φροντισμένο σύστημα) το mambo μου και το βουβάλι του (και τα δύο με spdif) και πάλι το βουβάλι κέρδισε με ευκολία (ιδιαίτερα στη σκηνή και στην έκταση των υψηλών). Όμως το mambo μου θα έχανε το ίδιο εύκολα και από την προηγούμενη version που είχα χαλαρά!
Όπως λέει και ο Μάνος στα diy χωράει πολύ συζήτηση.
Παιζει πως δεν παιζει. Απλα δεν παιζει σαν το 1704. Με το sony κερδιζει σε αναλυση ειδικα χαμηλα,χανει σε σαφηνεια σκηνης. Μετα το βουβαλι μου για να σταθει ηχητικα εχει υποστει φοβερα upgrades και στο ψηφιακο και στο αναλογικο. Μιλαμε για τρελά shunt, discrete αναλογικα ultra hi end και γενικα της κολασεως μπας και καταφερουμε να ακουσουμε κατι...Το δε κοστος εφτασε πολυ ψηλα. Πιστευω πως δεν εχει σχεση με οτιδηποτε αλλο (σε βουβαλι παντα) Ακουσα και ενα με πειραγμενο Ivy με 627, εφαγε και εκεινο στα αυτια. Παρολα αυτα περιοριζεται απο τον "κακο" ηχο του chip....καλά, ο πανμαν δεν είχε πει απεταξάμην για τα βουβάλια?
τώρα παίζουν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.