more peers
AVClub Fanatic
Ναι σωστά, το είπα και πριν ότι έγινε μια προσπάθεια για ακόμα καλύτερο ταίριασμα με το σύστημά μου, αλλα δε βγήκε.
όσοι ολοίγοι πήραμε γέυση απο την συγκεκριμένη υλοποιηση ... πήραμε ..
το σενάριο φτάνει στο τέλος του , με αυτην την μορφή ..
όσοι ολοίγοι πήραμε γέυση απο την συγκεκριμένη υλοποιηση ... πήραμε ..
το σενάριο φτάνει στο τέλος του , με αυτην την μορφή ..
Subject: Re: Other: ___________n sent a message about SABRE HI END DAC 24bit - 192khz with ES9023 WM8804 and i2s input / diy DAC #271259596887
Sent Date: 13-Feb-14 14:41:33 GMT
Dear hifiparts-gr,
i received the dac yesterday - i am very satisfied with it - thanks!
Better than my top dacs with Wolfson WM8742 and PCM1794 too..
Are you the developer? Or are you reseller only?
a super-positive feedback has been left few minutes ago
greetings from Italy
Ειναι μυστήρια τα πράγματα εντέλει σε κάθε σύστημα ,
αυτός είναι μηχανικός στην RAI , έπαθε μια χαρά ..
από την άλλη έχω και κάτι μπινελίκια ,
μυστίρια πράγματα σου λέω
:a0210:
To έχω καταλάβει ναι , είναι κλασική πλέον η ρόπη που παίρνει η συζήτηση όταν αναφερόμαστε σε μηχανάκια , και αυτό είναι και το γούστο ,
ασχετο ///
dac αυτή την στιγμή έχω ,
μου κάηκε ο αποροφητήρας και η σκούπα καπάκι ... :furious3:
κανείς δεν ρουφάει τίποτα εδω μέσα πλέον , :afro:
Δεν είναι μόνο το σύστημα παιδιά είναι και το τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας. Καθόμαστε και ψάχνουμε ψίλους στα άχυρα, πολεμάμε για βελτιώσεις απειροελάχιστες ενώ ακούμε από ηχεία του πεταματού.
Ενα αντίθετα-χαρακτηριστικό παράδειγμα, είχα την τύχη να γνωρίσω δύο επαγγελματίες μουσικούς που παίζουν ο ένας βιολί σε γνωστή συμφωνική ορχήστρα και ο άλλος είναι δάσκαλος πιάνου. Ο ένας τύπος ακούει μουσική από ραδιοφωνάκι με βελόνα για συντονισμό και σιντι από ένα all in one σύστημα aiwa και ο άλλος από ενισχυτή kenwood του '80 και ταυτόχρονα ενεργά ηχεία no name. Τέτοια παραδείγματα έχουν αναφερθεί ξανά. Δεν λέω πως "κάτι ξέρει" πάντως βάζει τα πράγματα σε μια άλλη οπτική. Επίσης ως χομπίστες είμαστε ημιμαθείς. Ούτε στουντιακή εμπειρία έχουμε, ούτε συναυλιακή ούτε διπλώματα ηλεκτρονικής. Διαβάζω κάτι μπαρούφες στο diyaudio τραβάω τα μαλλιά μου. Διάβασε ο άλλος στο ιντερνετς τον όρο jitter και την πλακέτα 4επιπέδων και τα πιπιλάει σαν καραμέλα απ'το πρωί ως το βράδυ. Η ημιμάθεια είναι επικίνδυνη.
Επί του θέματος να πω και γω με την σειρά μου πως είμαι πλήρως χαρούμενος με το μάμπο! Δεν ακούω καμία απολύτως διαφορά από το βουβάλι. Ανεβάζω και φώτο να δείτε (πλήρως μπαταριοκίνητο το μοτόρι). Πριν πολύ καιρό είχα ανοίξει ένα νήμα εδώ για μία ιδιαίτερα μεγαλεπίβολη κατασκευή με όλα τα υποτιθέμενα κομφόρ. ΤΡΙΧΕΣ. Οσο πιο απλά τόσο καλύτερα. Στον λίγο καιρό που ασχολούμαι με τον ήχο δύο αναβαθμίσεις μου κάναν πραγματικά αίσθηση: Τα τέρατα ήχεία της Wharfedale και το φίφο. Αυτά.
View attachment 101163
Δεν είναι 7, 3 είναι στην ουσία. Ο Ιαν τις έκανε έτσι για να είναι modular. Και δεν είπα ποτέ πως είναι το ιδανικό κάντε το.
Και το φίφο αξίζει τον κόπο.
Μήπως να έβαζα καμιά λαμπίτσα στο τέλος έτσι για να πατσίσω τα άψογα χαρακτηριστικά του 9023; Με έξτρα 2 μετασχηματιστές δίπλα στα ψηφιακά έτσι γιατί μπορώ.
Το μάμπο στη μέση το ξέρουμε, οι πλακέτα στα δεξιά με τους μτς κανονικά ανήκουν στο επόμενο στάδιο, αλλά δεν χωρούσαν οπότε τα μετέφερα στο κουτί του ντακ. Δύο lundahl είναι και ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι η πλήρης απομόνωση του συστήματος από ο,τιδήποτε μετά. Γι αυτό και χρησιμοποιώ μόνο οπτική σαν είσοδο (απομόνωση πριν).
Ο,τι άλλο βάλω προσθέτει χαμ στον ήχο (όπως πχ η ομοαξονική του σιντι μου. και χωρίς να παίζει το ριμάδι χώνει βρομιά μέσω γείωσης).
Οι άλλες πλακέτες είναι το φίφο. Πάνω κάθετα είναι ο δέκτης. Στο μισό δεξιά κομμάτι έχει εισόδους ttl, toslink, spdif, i2s. το τσιπακι είναι το dix9211. Το αριστερό κομμάτι είναι έξοδος xlr/spdif/toslink, έχει loopback το σύστημα όχι απευθείας αλλά μετά από reclocking. με i2s δίνει στην πλακέτα από κάτω και δεξιά. Εκεί είναι η καρδιά του φίφο για reclocking/dejittering.
Αριστερά είναι το ρολόι (βασικά έχω 3 διαφορετικά ρολόγια και αντάπτορες για να βάλω ότι ρολόι μου κατέβει, to modular που λέγαμε...). και απο κει πάλι με i2s στο μάμπο.
Τα 2 πλακετίδια τα μικρά είναι διακόπτες τροφοδοσίας. Γυρνάνε τις μπαταρίες φόρτιση-τροφοδοσία κυκλώματος.
Το μόνο πρόβλημα που έχω πει και στον Βασίλη που δεν μπορώ να λύσω είναι πως το μάμπο δεν δέχεται το εξωτερικό ρολόι. Παίζει μόνο με το δικό του. Αλλά κλάιν, ψίλοι στα άχυρα όπως προείπα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.