SABRE 24 .. ΣΤΑ ΑΚΡΑ

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
Αποφάσισα να δω μέχρι που μπορεί να βελτιωθεί το ess9008 καθότι το πλακετάκι με το 32bito είχε ένα μάτσο τελεστικούς κατά πρώτων , πράγμα που του έδινε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα και άκουγες πιο πολύ το αναλογικό κύκλωμα παρά τον μετατροπέα , κατά δεύτερων πέθανε από ανακοπή :HTEHETH63:

λοιπόν έχομε και λέμε ....

πρώτη ουσιαστική διαφορά που αξίζει τα μάλα είναι η οδήγηση του dac μεσώ i2c από τον κορυφαίο δέκτη Wolfson 8804 , το sambre αδυνατούσε να κλειδώσει 192κηζ και έν γένει κάποιο προβληματάκι σταθερότητος και θορύβου μέσω spdf το είχε ... ( στην υλοποίηση του buffalo τουλάχιστον )

2
παλμογράφος ανά χήρας πόδας αμασχάλης

θόρυβος και ταλαντώσεις σε διάφορα σημεία της γραμμής τροφοδοσίας με ,μεγαλύτερο πρόβλημα στο ψηφιακό τμήμα
λύθηκε , με διπλό reg το δεύτερο souper reg , και πρόσθεση πυκνωτών wima
παράλληλα με τους smd γύρω από το τσιπ στα 4 σημεία τροφοδοσίας του

3
για πολυτέλεια χρησιμοποιήθηκαν 2 black gate και κάμποσοι oscon σε διάφορα σημεία, επίσης κάθε τμήμα έχει διαφορετική ξεχωριστή τροφοδοσία

το αναλογικό στάδιο είναι λαμπάτο και εδρεωθηκε μετά από διάφορες δόκιμες σολιντ στειτ κυκλωμάτων που απλά χλωμιάζαν μπροστά στο γλόμπο

attachment.php

πιστεύω ΟΤΙ παίζει από καλά μέχρι ΑΡΙΣΤΑ !!

κατά με καλύτερα από το 32s

όταν το κλείσω με ασφάλεια στο κουτί ι θα είναι εύκαιρο για ακροασουλες και χαβαλέ :2thumb22sup:

Attachments

• download.jpg
    download.jpg
    161.3 KB · Views: 197
Που τον είδες ρε συ Βασιλάκη τον χαβαλέ????
Χαβαλέ φκιάνουμε εμείς όχι οι άλλοι...
Εγώ λέω να βάλουμε σαν φόρουμ ειδικό λογκίν στην κατηγορία που θα το παίρνεις αν ξέρεις προς τα που βιδώνει μια λάμπα...

Βασίλη, γιά πες πως υλοποίησες τον δεκτάκο?
που βρήκες κύκλωμα?

από τον Αμερικανό επίσης

http://www.twistedpearaudio.com/digital/wm8804.aspx
wm8804_thumb.jpg

δούλευα ένα tda 1541 (προτού ελεύσεως buffalo ) και το ξήλωσα και το φόρεσα στο sambre

μου έβγαλε την ψυχή ανάποδα να βρω το σετάρισμα , μέσα από ένα κάρο ντιπ switch ... άλλα άξιζε τον κόπο

Δεν ξέρω τι τρέχει με τα δικά σας τα ελιτίστικα τσιπάκια αλλά το 32bit της Wolfson παίζει χειρότερα από το 24bit.

Μπράβο Βασίλη !!!!!!!!

όταν με το καλό θα είσαι έτοιμος, κάνω αίτηση για ακρόαση .. να δούμε και τις διαφορές με το δικό μου 24άρι (απλό πλήν τίμιο ...)

Ότι σε ορισμένες εταιρίες (δεν ξέρω για Sambre) τα 24bit παίζουν καλύτερα.
Δεν ισχύει ότι τα 32bit είναι πάντα καλύτερα.

θα σε γελάσω δεν έχω ουσιαστική κρίση στις ίδιες συνθήκες ( το 32 αρι πρέπει να είναι καλύτερο ) στην υλοποίηση με τους τελεστικούς κάτι δεν πήγαινε καλά

στην προκειμένη πάντως το wolfson παίζει τον ρόλο του δέκτη ρεκλοκερ αποτζιτεριστη :ADFADF1:

με καλύτερα αποτελέσματα από τι το sambre ,,,,, και πρακτικά τουλάχιστον κλειδώνει απροβλημάτιστα και σταθερά σε ότι τρανσπορτ του καρφώσεις

το 32άρι ess είναι σε λεπτομέρειες καλύτερο από το 24άρι, αλλά έχουν ουσιαστικά τον ίδιο χαρακτήρα.
Η υλοποίηση της πλακέτας του buffalo ένα χρόνο μετά είναι σαφώς καλύτερη, οπότε δεν μπορείς να πεις με σιγουριά από τι προέρχεται η βελτίωση.

βασιλη δεν ξερω τι εγινε με το δικο σου 32αρι.

κατι δεν πηγε καλα απο την αρχη.

ωστοσο το 32s κελιδωνη καλυτερο απο το 24αρι και σαν υλοποιηση

και σαν ηχος.

κλειδωνη μεχρι 24/192 χωρις κανενα προβλημα.

δεν ξερω κατα ποσο βελτιωθηκε βεβαια το δικο σου.

Εγώ το βλέπω φυσιολογικό το 24αρι να δουλεύει καλά με όλα αυτά τα πειράγματα... Η σύγκριση θα ήταν ορθολογικότερη με το Βuf. ΙΙ και όλες τις παραπάνω αναβαθμίσεις!!!
Πάντως στο δικό μου στήσιμο που ήταν και είναι το ίδιο, το Βuf. ΙΙ είναι καλύτερο σε σχέση με το Βuf. 24!

Μπράβο Βασίλη !!!!!!!!

όταν με το καλό θα είσαι έτοιμος, κάνω αίτηση για ακρόαση .. να δούμε και τις διαφορές με το δικό μου 24άρι (απλό πλήν τίμιο ...)

... και γω θέλω ακρόαση. Το είναι Dallas ok Βασίλη?

ναι βρε συ το ξέρω ,,,

τα υπόλοιπα παραφενάλια είναι σχεδόν καινούργια , τροφοδοτικά κτλ ακόμα και ο γλόμπος είναι φρέσκος , ο παλιός έσπασε ,,,