Σ'αγαπω μωρο μου, αλλα οχι οσο την κιθαρα μου (του)!

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,208
Αλιμος
61x5i9jwOsL._AA240_.jpg

Σιγα μην ειμαι αντικειμενικος με τον Prince. Μου ειναι αδυνατον. Το μονο αρνητικο που μπορω να πω ειναι πως πλεον εχω βαρεθει τις μπαλαντες του. Κατα τα αλλα, εδω εχουμε μερικες κομματαρες οπως τα Planet Earth, Chelsea Rodgers και το single Guitar.

Υ.γ.1 Δίνει 21 συναυλιες στο Τhe O2 Arena του Λονδινου σε διαστημα 50 ημερων, απο τις αρχες Αυγουστου.

Υ.γ.2 Εκανε δωρο το αλμπουμ του στους αναγνωστες Λονδρεζικης κυριακατικης εφημεριδας, κανοντας τα Βρετανικα δισκαδικα να μποϊκοτάρουν το αλμπουμ.

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Υ.γ.2 Εκανε δωρο το αλμπουμ του στους αναγνωστες Λονδρεζικης κυριακατικης εφημεριδας, κανοντας τα Βρετανικα δισκαδικα να μποϊκοτάρουν το αλμπουμ.

Μια ξεχωριστη τακτικη καποιου που δεν εχει αναγκη τα χρηματα
(αν και εχει ξεπερασει προ πολλου την εποχη που πουλαγε δισκακια ,αλλα κι αυτο απο μονο του θα μπορουσε να τον κανει τσιγγουνη )

Απάντηση: Re: Σ'αγαπω μωρο μου, αλλα οχι οσο την κιθαρα μου (του)!

Μια ξεχωριστη τακτικη καποιου που δεν εχει αναγκη τα χρηματα
(αν και εχει ξεπερασει προ πολλου την εποχη που πουλαγε δισκακια ,αλλα κι αυτο απο μονο του θα μπορουσε να τον κανει τσιγγουνη )

Δεν εχεις δικιο, αλλα μη χαλασουμε τις καρδιες μας πρωινιατικα. Παντως, αν δεν το εχεις κανει ως σημερα, θα σου προτεινα να παρεις και να διαβασεις ενα καλο βιβλιο σχετικα με το marketing και την συμπεριφορα του καταναλωτη.

Φιλικα, παντα.

Re: Απάντηση: Re: Σ'αγαπω μωρο μου, αλλα οχι οσο την κιθαρα μου (του)!

Δεν εχεις δικιο, αλλα μη χαλασουμε τις καρδιες μας πρωινιατικα. Παντως, αν δεν το εχεις κανει ως σημερα, θα σου προτεινα να παρεις και να διαβασεις ενα καλο βιβλιο σχετικα με το marketing και την συμπεριφορα του καταναλωτη.

Φιλικα, παντα.

ρε εμενα μου αρεσει ο Πριγκηπας...εχω τα 4 πρωτα αλμπουμ του σε βινυλλιο.

.....οσο για τις συμπεριφορες του καταναλωτη αλλαζουν με τα χρονια.

ο κυριος ειναι Πριγκιπας

μεθαυριο παει στο Montreux να δωσει μια συναυλια εκπληξη

η μοναδικη στην Ευρωπη ετσι για την πλακα του

μερικοι νομισαν οτι θα ερθει και στην χωρα μας .....:flipout: :flipout:

.

εδωσε και αλλη μια πολυ προσφατα, δε θυμαμαι που, με 5000 εισιτηριο. Μαζευτικαν μερικες εκατονταδες ατομα οπου περασαν ολη τη νυχτα μαζι του. Ανεβαινε στη σκηνη για να παιξει λιγο και μετα πισω στους μπουφεδες με τον κοσμο και μετα παλι στη σκηνη κ.ο.κ. Καπως ετσι τα ελεγε προχτες ο Πετριδης δηλαδη, που και αυτουνου του τα μεταφερανε.

μεγάλος...αλλά μικρής διάρκειας....

μικρης? πανε 30 χρονια απο το ντεμπουτο! ξερεις πολλους που να κυκλοφορουν καλους δισκους μετα απο τοσα χρονια? Και δε μιλαμε για ενα δισκο καθε 8 χρονια, αλλα συνεχεια!

πολύ μικρής...
(μιλάμε γιά ουσιαστική προσφορά και όχι συντήρηση)

οκ!!! αλλωστε το ειπα απο την αρχη. Δεν μπορω και δε θελω να ειμαι αντικειμενικος!:ernaehrung004:

δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι.
Ανταλλάξαμε γνώμες...

δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι.
Ανταλλάξαμε γνώμες...

δεν απολογουμε μωρε! απλως εχω κεφακια! τα μπανια πλησιαζουν και εχω χαρει:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Σ'αγαπω μωρο μου, αλλα οχι οσο την κιθαρα μου (του)!

τα μπανια πλησιαζουν και εχω χαρει:BDGBGDB55:

βλέπεις λοιπόν που δεν ταιριάζουμε....?:fahne90:

εγώ περιμένω να τελειώσει το καλοκαίρι....:2thumb22sup:

μα πως μπορεις να εισαι αντικειμενικος , ο ανθρωπος ξεφευγει απο τα συνηθεισμενα ....τι ειναι garbarek...:flipout: :flipout:

νταξ βρε Στελιο, ο garbarek ηταν εμπειρια ζωης. Τι να πει μπροστα του κοντος ανθρωπος? Ειδικα στα live ειναι γνωστο πως ο Prince υστερει!!!:flipout: :flipout: :flipout:

θα σκασω αν δεν τον δω εστω μια φορα!

live στο Λονδίνο το 1992 και τα σκυλιά να κλαίνε Πέτρο....

Απλά, όταν είναι στη σκηνή δεν παίρνει χαμπάρι από τίποτα !!!!!

Είμαι μαζί σου στο θέμα αυτό +++++10

Ο Prince είναι για μένα πάρα πολύ μεγάλος!!!Πιστεύω βέβαια οτι η ουσιαστική του προσφορά ήταν απο το 79 - 90.Το τελευταίο lp του που έδωσα σημασία ήταν το diamonds and pearls.Μετά κάπου χάθηκα εγώ κάπου αυτός ίσως....δεν ξέρω τι έπαιξε ακριβώς.
Τώρα για το συγκεκριμένο Πέτρο θα το τσεκάρω.Μπορεί να βρίσκεται σε φάση έμπνευσης πάλι!!!