Sagem ITAD81HD ON (On Telecoms)

Απάντηση: Sagem (OnTelecoms)

@ YannisA: όσον αφορά εμένα, την διαδικασία την εξήγησα στο προηγούμενο post μου. Η αναβάθμιση δεν έγινε αυτόματα - τη ζήτησα εγώ από την τεχνική υποστήριξη (ίσως γιατί κατά διαστήματα είχα το TVBox αποσυνδεδεμένο από το router).

@arva: Τελικά Eurovision είδες από το HD; Εγώ αναγκάστηκα να το δω από την SD ΝΕΤ, γιατί το HD είχε τόσα σπασίματα και πιξελιάσματα, που καταντούσε unwatchable (για να το πω ελληνικά :P ).

Re: Sagem (OnTelecoms)

Αυτό ίσως εξηγεί το ότι, παρά το γεγονός ότι έχω double-play, δεν πήραν το δέκτη πίσω (γιατί είναι παντρεμένος με την IP).
Σκέφτομαι τώρα όμως, άν συνδέσω το Pirelli αντί του modem/router που χρησιμοποιώ, θα κάνει update μόνος του?
Ποιά είναι η διαδικασία για το firmware update του δέκτη?

Δε νομίζω να είναι αυτός ο ρόλος που δεν πήραν το δέκτη πίσω. Firmware update κάνει μόνος του.

Re: Crystal Audio Micro-HD

kalispera ke signomi gia ta greeklish...

Ipa simera na valo ton apokodikopiiti tis ON telecoms na do ti ginete me ta psifiaka, evala tin ERT HD ke pezi me spasimata i kolai telios, ftei to sima i o ON ?

efxaristo etonbroteron.
raf

Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

Ipa simera na valo ton apokodikopiiti tis ON telecoms na do ti ginete me ta psifiaka, evala tin ERT HD ke pezi me spasimata i kolai telios, ftei to sima i o ON ?

efxaristo etonbroteron.
raf

raffaello, αρχικά θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα ελληνικά, όπως βλέπω ότι είναι γραμμένα τα παλιότερά σου μηνύματα στο φόρουμ. Επίσης να προσέχεις να μην γράφεις σε άσχετες με την ερώτησή σου συζητήσεις, καθώς δύσκολα θα έχεις απαντήσεις.

Διάβασε και τις παλιότερες σελίδες και προσπάθησε να κάνεις αναβάθμιση τον δέκτη σου. Με το Google ίσως βρεις περισσότερες πληροφορίες για την αναβάθμιση.
Αν έχει ενδείξεις σήματος και δείχνουν ότι έχεις χαμηλής ποιότητας ή αδύναμο σήμα, έλεγξε τις καλωδιώσεις σου.
Φαντάζομαι ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 πιάνει κανονικά. Αν όχι βεβαιώσου ότι η κεραία σου κοιτάει προς το σημείο εκπομπής της ΕΡΤ της περιοχής σου.

Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

efxaristo etonbroteron.
raf

Τον έχω δώσει εδώ και καιρό λόγω διακοπής της υπηρεσίας OnTV.
Και εμένα η ERTHD έπαιζε με συνεχή σπασίματα. Άλλοι δέκτες από την ίδια παροχή κεραίας δεν είχαν πρόβλημα.
Συνεπώς, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις την ERTHD με αυτόν τον δέκτη...

Re: Απάντηση: Sagem (OnTelecoms)

Tότε δεν μπορείς να κάνεις Update.
Πρεπει να εισαι συνδρομητης σε triple play και να ειναι συνδεδεμενο με το pirelli.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος Sotiris γιατί (αφού δοκιμάσαμε διάφορα άλλα που δεν έπιασαν), σήμερα - άν και δεν είμαι συνδρομητής triple-play στην ON - πήγα το δέκτη στη Μεταμόρφωση και σε 10' του πέρασαν το upgrade.
Πριν 4 χρόνια, όταν γράφτηκα στην ON (από τότε έχω το δέκτη), πάλι ο ίδιος μ' είχε εξυπηρετήσει.
Χίλια ευχαριστώ Σωτήρη!:grinning-smiley-043
Παιδιά, όποιος έχει κάποιο θέμα με την ON, σίγουρα θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει.