παίδες για να δώσω στο legato μου που θέλει +g- στο g θα δώσω όλα τα 0 από κάθε salas?
δηλαδή 2 ζευγάρια συστραμμένα που έχω?
εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι ενώ του έχω στόχο τα 360 για άμεση κατανάλωση και του δίνω από πάνω πχ άλλα 100-150 δεν βρίσκω τρόπο να ρίξω το ρεύμα στα 360.
Δηλαδή ότι δοκιμές έκανα μέχρι στιγμής όλες έχουν καρφωθεί πάνω από 400mΑ.
και θεωρώ ότι αφού ξέρω ότι το τελικό μου ζητάει 360 (κατασκευαστής) δεν είναι σωστό να του δίνω 400. (χώρια το Shunt ρεύμα )
κάνω κάπου λάθος εδώ?
Επίσης είναι δυνατόν τόση διαφορά?
δηλαδή στο ένα rail να πρέπει να μου κάτσει με 3 λεντ και 1.6Ω και στο άλλο να το παλαίψω με 4 λεντ και 6.8?
γιατί δεν γίνεται να έρθει και το άλλο με 3 και 1.6Ω?
και σημειωτέον αυτά μέχρι στιγμής με 400mA. όχι τα 360 που γύρευα.
να κάνω άλλη μια ερώτηση....
στο εξελάκι.
το κελί c11 (load consumption)....
δεν βλέπω την τιμή του να μπαίνει σε κανέναν υπολογισμό.
Μάλλον είναι απλά για ένδειξη ?
και αυτή που μπαίνει στον υπολογισμό είναι η c10 (constant current)?
οπότε αυτή είναι η απάντηση στο προηγούμενο πόστ?
εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι ενώ του έχω στόχο τα 360 για άμεση κατανάλωση και του δίνω από πάνω πχ άλλα 100-150 δεν βρίσκω τρόπο να ρίξω το ρεύμα στα 360.
Δηλαδή ότι δοκιμές έκανα μέχρι στιγμής όλες έχουν καρφωθεί πάνω από 400mΑ.
και θεωρώ ότι αφού ξέρω ότι το τελικό μου ζητάει 360 (κατασκευαστής) δεν είναι σωστό να του δίνω 400. (χώρια το Shunt ρεύμα )
κάνω κάπου λάθος εδώ?
Επίσης είναι δυνατόν τόση διαφορά?
δηλαδή στο ένα rail να πρέπει να μου κάτσει με 3 λεντ και 1.6Ω και στο άλλο να το παλαίψω με 4 λεντ και 6.8?
γιατί δεν γίνεται να έρθει και το άλλο με 3 και 1.6Ω?
και σημειωτέον αυτά μέχρι στιγμής με 400mA. όχι τα 360 που γύρευα.
Όσο αφορά το 400 vs. 360mA, αυτά τα μετράς με σωστή τάση στην έξοδο; Ή με τα 15V που λέγαμε (αντί για π.χ. 12?).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.