Sam. PS64D8000 64" ή Pan.Vt30 65" ?

Πάρε την μια και χτύπα την άλλη είναι...σχεδόν τα ίδια χάλια και οι δύο.

Η samsung αυτη τη περιοδο βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο σε οτι αφορα το service στη χωρα μας , και αυτο γιατι πλεον ο Φουρλης δεν εχει την αντιπροσωπία στα χερια του αφου την εχει παρει πισω η μαμα samsung.
Απο οσο γνωρίζω λογο αυτης της αλλαγης και μεχρι να οργανωθούν τα πραγματα υπαρχει ενα μπαχαλο σε θεματα υποστήριξης ( άγνωστο για ποσο καιρο)

Το λοιπον σημερα πετάχτηκα μεχρι τη Λαρισα ωστε να ριξω μια ματια στην 8000.
Το πρωτο θετικο ειναι πως πλεον δεν φαντάζομαι αλλα ξερω πιο ειναι ακριβως το μεγεθος και η διαφορα σε σχεση με την 55αρα που εχω αφου διπλα της ακριβώς υπηρχε η sony 720 στις 55¨.
Η samsung ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση αλλα δυστυχώς υποφέρει σε αυτό που λεμε ομαλή κίνηση.
Εψαχνα για ωρα να βρω καποια ρύθμιση που θα βελτίωνε το θεμα της κίνησης αλλα ματαια.
Δεν μπορούσα να πιστεψω πως άφησαν αυτο το θεμα στην τυχη του και υπέθετα στην αρχη πως μάλλον κατι παει στραβα με το υλικο απο το media center οπου ηταν συνδεμένη.
Δυστυχώς για αυτην η sony που ηταν διπλα και έπαιρνε εικονα απο το ιδιο media center ηταν κλάσεις ανώτερη σε αυτον το τομεα.
Το μυρμήγκιασμα δεν ηταν ενοχλητικό.
Λιγοτερο απο αυτο που ειχα δει στη Vt30 αφου απο 1,5 μετρο το ειχα σχεδον χασει και στα 2 μετρα δεν το εβλεπα καθολου.
Ενα επισης θετικο στοιχειο της οπως και της vt30 ηταν η σχεδον μηδαμινή ευαισθησία του panel στο φαινόμενο του προσωρινού αποτυπώματος.
Αν και η τηλεόραση οταν αρχιζα να τη σκαλιζω ηταν στο φουλ πουσαρισμένη με δυναμικες αντιθέσεις και φωτεινότητα στο τερμα αυτη δεν αφηνε ουτε για πλακα ουτε για λιγο υποψια για καποιο αποτύπωμα.
Δεν ξερω τι εχει παιχτει φετος αλλα ουτε περσι με την vt20 ουτε με κάποια αλλη plasma δεν εχω δει τοσο καλη συμπεριφορά σε αυτον τον τομεα.

Στο συμπέρασμα λοιπον.
Το κεφάλαιο κινηση ειναι πολυ σημαντικό και σε αυτον τον τομεα η d8000 τα κανει μουσκεμα.
Επιπλεον οι αναφορές με το ξεφλούδισμα με εχουν φοβισει και επειδή βλεπω πως ζεσταίνεται σχεδον σαν καλοριφερ δεν θα ηθελα να την δω και εγω καποια στιγμη να ξεφλουδίζεται ( δεν ειναι και οτι καλυτερο να κουβαλας για service 64")

Αρα θα ξηλωθώ χοντρα....
Τι λεω.... εχω ήδη ξηλωθεί...
Υπομονή μεχρι τις 21/10
Η Vt30 ερχεται

καλορίζικη και από εμένα και εύχομαι πάντα τέτοια διλλήματα να έχεις στη ζωή σου.

Απάντηση: Re: Sam. PS64D8000 64" ή Pan.Vt30 65" ?

Ευχαριστω παιδια. ( όντως μονο τετοια διλήμματα να εχουμε )
Τωρα σε οτι εχει σχεση με την παράδοση θα ηθελα να εκφράσω ενα παράπονο προς τον εισαγωγέα.
Ειναι γεγονος πως οι καιροι είναι δύσκολοι ακομα και για τους αντιπροσώπους και η ρευστότητα δυσκολεύει την αγορα καποιων πιο ακριβων μοντελων .
Απο την αλλη ομως το θεωρώ ωχαδερφισμό να μην γινετε ουτε μια προσπαθεια για αμεση εξυπηρέτηση απο την αντιπροσωπεία οσον αφορα την χρηγορη παραδοση.
Δεν ειναι δυαντον να μην εχουν ουτε ενα κομμάτι ετοιμοπαράδοτο ( γιατι αυτό συμβαίνει).
Διαβαζω για παραδόσεις της συγκεκριμένης τηλεόρασης που ξεκινούν από ένα μηνα και φτάνουν η ξεπερνούν του δυο μηνες.
Μιλώντας με το πωλητη του Πλαισιου απο οπου τελικα την παρήγγειλα με πληροφόρησε πως μονο το πλαίσιο μαζι με την δικη μου εχει δωσει 6 κομμάτια.
Αν υπολογίσω μεγαλύτερα καταστήματα απο το Πλαισιο σε οτι εχει να κανει με την πώληση τηλεοράσεων τοτε ο Κωτσοβολος, Μedia Markt κ.α , ποσα επιπλεον κομμάτια των 65 ιντσών θα εχουν πουλήσει;
Συνεπως τοσο δυσκολο θα ηταν για τον αντιπρόσωπο να ειχε στοκαρισμένα οχι πολλα - τουλάχιστον 3-4 65αρες για ολη την χωρα - ωστε να μπορει να εξυπηρετήσει αμεσα;
Η προπώληση και μετα εισαγωγή απο τον αντιπρόσωπο δεν ειναι και οτι πιο κολακευτικό .
Και στο κατω κατω δεν αντιπροσωπεύει τον καραμητρο αλλα ενα απο τα μεγαλύτερα ονοματα στο χωρο την ηλεκτρονικών .
Panasonic λεμε…

Γράψε κάνα δυο λόγια και για την 720
Σωκράτη δεν ασχολήθηκα καθόλου με την 720
Τηλεοράσεις με φωτισμό μονο περιμετρικά της οθόνης δεν με ενδιαφέρουν .

Μεγεια και καλες θεασεις.

(Περιττο να σου πω οτι ζηλευω).

Ειχα βαλει στο ματι την 50VT30 αλλα μου την πηρε μεσα απο τα χερια ο χοντρος (Βενιζελος).

Τελικά την 64" D8000 την έχει προς θέαση και ο Κωτσόβολος στην Αργυρούπολη... και της έριξα μια ματιά χθες από περιέργεια...

Πολύ καλό μαύρο αλλά και πολύ σκοτεινή και με μέτρια κίνηση για τα γούστα μου.
Μια LG 60" PZ250 που ήταν δίπλα της, παρά το μέτριο μαύρο της, με λίγο πείραγμα έπαιξε κάτι παραπάνω από καλά, στα 1300 Ε μάλιστα... (με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί με πιο ειδικές ρυθμίσεις να βελτιώνονται τα πράγματα)
Βράσιμο είχε ελάχιστο η D8000 και σχεδόν καθόλου η PZ250.

To γράφω και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, το θεωρώ απίθανο να δείτε pwm noise με τις σημερινές τηλεοράσεις σε απόσταση μεγαλύτερη των 2μ...

Προσωπικά, αν ξαναβρώ καλή έκπτωση θα πάρω την 55VT30, αλλιώς την 50VT30 να τελειώνουμε...

Με το καλό να έρθει η δική σου Ανδρέα. Άριστη επιλογή!

Οσον αφορα την κινηση των τηλεορασεων στα πολυκαταστηματα, μη δινετε πολυ σημασια μιας και τις πιο πολλες φορες παιρνουν σημα μεσω ενος player ο οποιος εχει συνδεθει με switcher με 30 tv.

OK αλλά η LG δίπλα έπαιρνε το ίδιο σήμα!
Όσο μπόρεσα να δω τις ρυθμίσεις δεν μου φάνηκε να ήταν ούτε εκεί το θέμα.

Tελικά είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να κρίνεις τηλεόραση πριν την αγοράσεις, εκτός και αν έχει πάρει την ίδια φίλος! Πολύ λάθος αυτό που γίνεται στα μαγαζιά!