Sammie LE40A656 και PS3

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Το πρόβλημα ειναι το εξής :

Όταν ανοίγω το playstation τα κανάλια της tv αποκτούν χιόνια ενώ με κλειστό το PS3 η ποιότητα επανέρχεται ( έχω εξαιρετική για αναλογική κεραια )

Any thoughts ???

p.s. Η σύνδεση tv - ps3 είναι με HDMI .

δεν εχει να κανει με το ps3 , ειτε ειναι ανοιχτο ειτε κλειστο η εικονα δεν επηρεαζεται στο τηλεοπτικο σημα ειτε σε hdmi συνδεση ειτε σε toslink συνδεση , κοιταξε μηπως φταιει το καλωδιο που εχεις

Last edited:
Το γεγονος εξηγειται λογω μετριας ποιοτητας των κυκλωματων της τηλεορασης που δεν ειναι επαρκως "θωρακισμενα" με αποτελεσμα να εχουμε παρεμβολες.

Διορθώνεται με κάποιο τρόπο όμως ?? Ή απλά να αρχίσω να κλαίω ??:bigcry::bigcry:

Με την 46Α656 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.. Μήπως είναι ελαττωματικό το κομμάτι σου; :chinscratch:

Μήπως το καλώδιο της κεραίας περνάει κάπου κοντά από το PS3;

Επίσης, το καλώδιο κεραίας σε τι κατάσταση είναι; Είναι έτοιμο (με πρεσαριστά βύσματα) ή ιδιοκατασκευή (καλώδιο χύμα με τοποθέτηση βυσμάτων στην άκρη);
Στην 2η περίπτωση, μήπως η θωράκιση του καλωδίου δεν κάνει επαφή με το βύσμα;

Παιδιά πρέπει να είναι ελατωματικό το μοντέλου γιατί έχω παρατηρήσει κι άλλα πραγματάκια...

1. Στο volume μετα το 40 μπουκώνουν τα ηχεία
2. Κάποιες φορρές ( όχι πολυ συχνά )για 2sec μαυρίζει η οθόνη ενω ο ήχος συνεχιζει...

Βέβαια η χρήση της είναι και 10 ώρες τη μέρα ...

Μήπως το καλώδιο της κεραίας περνάει κάπου κοντά από το PS3;

εχει σχεση? πληροφοριακα εχω δεσει το καλωδιο της κεραιας μαζι μετα αλλα με κλιπς , περναει παρα πολυ κοντα απο το πσ3, 12 εκατοστα απεχει απο το πισω μερος της κονσολας δεν υπαρχει προβλημα και το καλωδιο της κεραιας ειναι πανω απο 10 χρονια

Last edited:
Αν η θωράκιση του καλωδίου δεν είναι καλή, και το βάλεις κοντά σε RF θόρυβο, τότε θα "πιάσει" αυτόν τον θόρυβο...

εχει σχεση? πληροφοριακα εχω δεσει το καλωδιο της κεραιας μαζι μετα αλλα με κλιπς , περναει παρα πολυ κοντα απο το πσ3, 12 εκατοστα απεχει απο το πισω μερος της κονσολας δεν υπαρχει προβλημα και το καλωδιο της κεραιας ειναι πανω απο 10 χρονια

Υποθετικά το λέω Trisalon, δεν έχω ίδια πείρα από PS3, μπόρει να έχει καλή θωράκιση... Απλώς είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο σπίτι που έμενα, όταν είχα το PC δίπλα στο καλώδιο της κεραίας. Όταν το είχα ανοιχτό, είχα παρεμβολές. Επειδή όμως, προσωπικά, δεν είμαι ιδιαίτερος φίλος της ελληνικής τηλεόρασης, δεν με πολυένοιαζε... :flipout: